Libnet.ro
UNICEF

06:00

Yanis Varoufakis: Ministrul german de Finante isi dorea un Grexit din 2012

B1 B1,
Yanis Varoufakis: Ministrul german de Finante isi dorea un Grexit din 2012

Yanis Varoufakis, ministrul elen de Finante, a declarat pentru un cotidian german ca omologul sau german, Wolfgang Schaeuble, isi dorea un Grexit inca din 2012. inca din 2012, domnul Schauble a lasat sa se. continuă pe B1

Yanis Varoufakis: Schauble isi dorea un Grexit inca din 2012

Ministrul de finante elen, Yanis Varoufakis, a declarat pentru editia duminicala a cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), ca Germania urmarea de ceva vreme iesirea Greciei din zona euro, informeaza sambata EFE.

Yanis Varoufakis acuza creditorii Greciei de terorism

Yanis Varoufakis, ministrul elen de finante, a acuzat creditorii tarii ale de terrorism si de intentia de a-I umili pe greci.

Ministrul german de Finante: Grecii decid daca pastreaza sau nu euro

Wolfgang Schaeuble, ministrul german de Finante, este de parere ca doar grecii decid daca isi doresc pastrarea euro sau nu. Grecia este membra a zonei euro. Nu e niciun dubiu in legatura cu acest lucru. Daca.

Ministrul german de Finante, despre situatia Greciei: Nu exista o baza serioasa de negocieri. Tara trebuie sa stie exact ce vrea

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, este de parere ca noua oferta a premierului Tsipras trimisa creditorilor internationali nu a adus clarificari suplimentare. Aceasta nu a furnizat mai multa.

Ministrul German de Finante: Nu exista baza de discutii cu Grecia

Ministrul de Finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, considera ca nu exista o baza solida de discutii cu Guvernul Greciei.

Yanis Varoufakis: Daca poporul elen va accepta conditiile creditorilor europeni, voi demisiona. Grecia vrea cu disperare sa ramana in zona euro

Daca grecii vor accepta propunerile de reforma ale creditorilor, la referendumul de duminica, ministrul elen de Finante Yanis Varoufakis va demisiona din functie, relateaza Reuters. Acesta a subliniat ca se.

Ministrul de finante grec acuza creditorii internationali de terorism

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Yanis Varoufakis, ministrul grec de Finante, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )