Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul german de Finante, despre situatia Greciei: Nu exista o baza serioasa de negocieri. Tara trebuie sa stie exact ce vrea

B1 B1,
Ministrul german de Finante, despre situatia Greciei: Nu exista o baza serioasa de negocieri. Tara trebuie sa stie exact ce vrea

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, este de parere ca noua oferta a premierului Tsipras trimisa creditorilor internationali nu a adus clarificari suplimentare. Aceasta nu a furnizat mai multa. continuă pe B1

Marian Oprisan solicita o sedinta CSAT despre situatia Greciei

Marian Oprisan, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, a declarat astazi ca presedintii de Consilii Judetene doresc o sedinta a CSAT despre situatia Greciei, precizeaza mai multe surse din presa.

Adrian Vasilescu, despre situatia Greciei: Clientii bancilor romanesti cu capital grecesc nu au motiv de ingrijorare (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a vorbit despre situatia Greciei si intrarea in incapacitate de plata si sustine ca s-au facut pregatiri temeinice pentru aceasta situatie. Din primele crize.

Calin Popescu Tariceanu, despre situatia Greciei: Problema fundamentala e de a ne demonstra noua, si celorlalti, coeziunea Uniunii Europene (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre situatia in care se afla Grecia in acest moment si considera ca problema fundamentala este de a demonstra coeziunea Uniunii Europene, dar si faptul ca autoritatile.

Angela Merkel, despre situatia Greciei: Daca se pierde capacitatea de a se ajunge la un compromis, atunci Europa este pierduta

Cancelarul german Angela Merkel a sugerat, luni, ca trebuie gasit un compromis in cazul Greciei, in timp ce iesirea tot mai probabila a tarii din zona euro a generat panica pe pietele internationale,.

Ministrul German de Finante: Nu exista baza de discutii cu Grecia

Ministrul de Finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, considera ca nu exista o baza solida de discutii cu Guvernul Greciei.

Purtatorul de cuvant al BNR, despre situatia din Grecia: Efectele pe piata din Romania sunt secundare

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, spune ca aceasta situatie a Greciei era un eveniment asteptat, dar unitatile bancare au luat toate masurile pentru a nu exista probleme. Orice decizie care vine de la.

Situatia Greciei ramane incerta. Membrii Eurogrup AMANA discutiile cu statul elen pana dupa referendum

Ministrii de Finante din zona euro au stabilit amanarea tuturor negocierilor cu Guvernul Greciei pana dupa anuntarea rezultatului referendumului programat duminica, anunta un oficial guvernamental slovac, conform Mediafax.

Miercuri, la ora 18.30, va avea loc o discutie a liderilor Eurogrup privind situatia Greciei

Teleconferinta liderilor Eurogrup va avea loc miercuri, la ora 18. 30, la solicitarea mai multor ministri de Finante, potrivit sigmalive. com. Initial, discutia era programata pentru ora 12. in prima zi din luna.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )