Libnet.ro
UNICEF

23:15

YouTube Music Awards 2013. Vezi aici lista nominalizarilor!

Devorator Monden Devorator Monden,
YouTube Music Awards 2013. Vezi aici lista nominalizarilor!

Prima editie a evenimentului muzical organizat de celebrul site va avea loc pe trei noiembrie in New York, dar va transmite si imagini filmate din mai multe orase ale lumii, cum ar fi Seul sau Londra. Acum putin timp a fost data publicitatii si lista artistilor nominalizati. Fiind o gala debutanta, avem parte doar de . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga, Miley Cyrus si Psy, nominalizati la prima editie a Youtube Music Awards!

Un duel pe ritmuri rap intre Barack Obama si Mitt Romney, stilul bizar, dar deja cat se poate de celebru de dans al lui Psy si o petrecere la piscina marca Justin Bieber toate acestea se numara printre clipurile nominalizate la prima editie a YouTube Music Awards.

Miley Cyrus si Redfoo apar intr-o reclama promotionala a galei MTV EMA 2013! Vezi aici clipul!

Ne mai despart doar cateva saptamani de una dintre cele mai importante gale ale industriei muzicale, pregatirile insa sunt deja in toi. Pentru promovarea editiei din 2013 a MTV EMA, Redfoo, gazda show-ului, si Miley Cyrus, unul dintre artistii care vor canta live, au realizat impreuna o reclama amuzanta. Astfel in reclama il putem vedea .

VIDEO Lady Gaga si Rihanna, printre nominalizatii la prima gala YouTube Music Awards

Oamenii din spatele canalului YouTube si-au anuntat debutul in Music Awards un eveniment in direct, ce va avea loc pe 3 noiembrie, in New York. Batalia rap dintre Barak Obama si Mitt Romney sau petrecerea de la piscina a lui Justin Bieber sunt doar cateva dintre clipurile nominalizate la primul Music Awards organizat de YouTube.

Snoopzilla si-a facut debutul oficial in show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici interpretarea live a pieselor Faden Away si Do My Thang!

Asa cum va informam intr-un articol recent, Snoop Dogg a decis sa adopte pentru noul sau proiect muzical stilul funk si, odata cu acest lucru, rapperul si-a schimbat si numele de scena. Dupa ce la inceputul acestui an am avut parte de versiunea sa reggae pe nume Snoop Lion, acum facem cunostinta cu versiunea funk .

Lady Gaga nu va mai lansa Venus ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

Trackul Venus a fost confirmat acum cateva saptamani ca fiind cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP. Single-ul urma sa fie lansat pe 25 octombrie, Lady Gaga filmand la sfarsitul lunii septembrie si clipul piesei care, conform declaratiilor sale, este primul videoclip din trilogia ARTPOP. Insa totul a fost dat peste cap la .

Cody Simpson va reveni cu un nou EP- The Acoustic Sessions! Vezi aici coperta si tracklistul!

Artistul australian este cunoscut printre admiratorii sai ca pe scena nu urca neacompaniat fara o chitara sau un ukulele, asa ca tanarulCody Simpson s-a gandit sa le ofere fanilor sai, ca si cadou cu ocazia sarbatorilor ce se apropie, un nou EP care, pe langa cateva dintre hiturile sale in versiune acustica, va contine si .

Rihanna, sedinta foto neadecvata in fata unei moschee din Abu Dhabi! Vezi aici fotografiile!

Turneul actual al frumoasei artiste din Barbados, Diamonds World Tour, a traversat Africa si a ajuns tocmai in Abu Dhabi, unde Rihanna a sustinut un concert pentru fanii sai din Emiratele Arabe Unite, neputand insa rata si o mica plimbare prin frumosul oras. Cunoscuta pentru stilul sau extravagant, RiRi i-a uimit pe toti iesind la .

HOT! Katy Perry si Robin Thicke au cantat live pe scena X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Asa cum probabil stiti si voi si v-ati obisnuit, in cadrul galelor live ale concursului X Factor UK sunt invitati saptamanal cate doi artisti de top care sa incante spectatorii si telespectatorii cu hiturile lor recente. Dupa ce saptamana trecuta Ellie Goulding si Cher au primit ropote de aplauze din partea publicului pentru interpretarea pieselor .

Rihanna isi impartaseste aventurile safari din Africa! Vezi aici fotografiile si un scurt video!

Avand doua concerte programate in Africa de Sud, in orasele Johannesburg si Cape Town, RiRi nu a pierdut ocazia unei mici relaxari alaturi de buna sa prietena Melissa Forde, cele doua bucurandu-se de vremea frumoasa din sudul continentului african si pornind intr-un safari. Dovada stau fotografiile si un scurt clip postat pe retelele de socializare .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )