Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zalauanul dat disparut a fost gasit mort. Trupul sau a fost scos din apele unui baraj din Cluj

Adevărul Adevărul,
Zalauanul dat disparut a fost gasit mort. Trupul sau a fost scos din apele unui baraj din Cluj

Dat disparut la mijlocul lunii mai, barbatul a fost gasit fara suflare intr-o zona situata la 60 de kilometri distanta de localitatea de domiciliu. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA: SOC iN ROMANIA !!! FOSTUL PRIMAR DIN JUD. CONSTANTA TOCMAI A FOST GASIT MORT iNTR-UN HOTEL DE LUX !!! (FOTO)

Fostul primar al orasului Eforie Nord Ovidiu Brailoiu a fost gasit mort, miercuri, intr-o camera de hotel din Capitala. Potrivit siteuluireporterntv. ro, acesta a decedat in urma unei suferinte.

Descoperire macabra in judetul Giurgiu! Un bebelus a fost gasit mort intr-o toaleta

Un bebelus a fost gasit mort intr-o toaleta, miercuri seara. Descoperirea macabra a avut loc la Branistea, comuna Oinacu, judetul Giurgiu, potrivit giurgiuveanul. ro Pompieri au fost cei care au scos.

Atentat la Londra: Un francez disparut in seara atentatelor a fost gasit mort in Tamisa

Trupul neinsufletit al unui francez, disparut sambata noaptea, dupa atacurile teroriste de la Londra, a fost gasit in fluviul Tamisa. Barbatul recuperat din rau a fost identificat.

Doliu in televiziune. Un prezentator TV a fost gasit MORT in propria casa (FOTO)

Un concurent al unui celebru reality show de la MTV SUA a fost descoperit mort in apartamentul sau din New York. Daniel Dias avea 34 de ani. Familia si prietenii sunt in stare de soc, scrie.

Un pescar a fost gasit mort, cu undita in mana, pe malul raului Ialomita

Un barbat a gasit pe albia raului Ialomita trupul neinsufletit al unui pescar de 63 de ani, informeaza stirileprotv. ro. Desi era prabusit, pescarul avea inca undita in.

Accident sau sinucidere? Un tanar a fost gasit mort in Portul Constanta

Un tanar de 19 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Duminica, medicii de la Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta, au fost solicitati sa intervina in Portul.

VESTE SOC in aceasta dupa-amiaza. Un fost primar a fost GASIT MORT intr-o camera de hotel

Fostul primar al municipiului Ovidiu Brailoiua fost gasit mort, joi dupa-amiaza, in camera unui hotel din Bucuresti. In curs de actualizare.

Fostul primar din Eforie Nord, gasit MORT intr-o camera de hotel (FOTO)

Fostul primar al orasului Eforie Nord Ovidiu Brailoiu a fost gasit mort, miercuri, intr-o camera de hotel din Capitala. Potrivit siteului reporterntv. ro, acesta a decedat in urma unei suferinte mai.

Fostul primar al orasului Eforie, gasit mort in camera de hotel

Ovidiu Brailoiu, fostul primar al orasului Eforie, a fost gasit mort, astazi.

Fostul primar din Eforie, gasit mort intr-o camera de hotel

Fostul primar al municipiului Ovidiu Brailoiua fost gasit mort, joi dupa-amiaza, in camera unui hotel din Bucuresti. In curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )