Libnet.ro
UNICEF

20:15

Zborurile in Crimeea, interzise de organizatia europeana pentru siguranta navigatiei aeriene

Antena3 Antena3,
Zborurile in Crimeea, interzise de organizatia europeana pentru siguranta navigatiei aeriene

Organizatia europeana pentru siguranta navigatiei aeriene Eurocontrol) a interzis zbourile in Crimeea, in special la Simferopol si Sevastopol, informeaza Interfax. Prin aceasta masura, Eurontrol respinge. continuă pe Antena3

Eurocontrol interzice zborurile in Crimeea si recomanda stabilirea unor noi rute cu autoritatile din Romania, Ucraina, Turcia si Bulgaria

Organizatia europeana pentru siguranta navigatiei aeriene Eurocontrol) a interzis zborurile in Crimeea, in special la Simferopol si Sevastopol, relateaza Interfax. in acest fel, Eurontrol respinge orice.

Eurocontrol interzice zbourile companiilor aeriene europene in Crimeea

Organizatia europeana pentru siguranta navigatiei aeriene Eurocontrol) a interzis zbourile in Crimeea, in special la Simferopol si Sevastopol, relateaza agentia Interfax.

Eurocontrol a suspendat toate zborurile catre Crimeea

Organizatia Europeana pentru Siguranta Zborurilor Eurocontrol) a suspendat toate zborurile catre Crimeea, in special catre aeroporturile din Sevastopol si Simferopol, anunta ITAR-TASS.

Nokia Car App o aplicatie pentru siguranta la volan

Destinata utilizatorilor de Nokia Lumia, aplicatia Nokia Car App va ajuta sa fiti mai atenti la drum cand va aflati la volan. Privita de la distanta, aceasta este o interfata simplificata pe care o puteti utiliza atunci cand mergeti cu masina. Nu va restrictioneaza accesul la alte programe de pe telefon, dar implicit, vine cu butoane mari si cateva functii predefinite pentru a nu mai naviga prin mai multe meniuri, in loc sa fiti atenti la ceilalti participanti la trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )