Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece ani de minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Zece ani de minciuni ale presedintelui Traian Basescu

Cei zece ani de mandat in fruntea tarii pentru Traian Basescu au fost presarati cu diverse evenimente mai putin placute dar si cu multe promisiuni false ale actualului presedinte. continuă pe Antena3

PORTRET Dan Voiculescu, marirea si decaderea unui mogul. De la brokerul de putere care a suspendat presedintele Romaniei la zece ani de puscarie

Zece ani de puscarie pentru Dan Voiculescu este o decizie inimaginabila in anii 90, cind mogulul punea bazele unuia dintre cele mai nefaste imperii politico-economice din Romania. Printre oamenii care au marcat istoria post-decembrista a Romaniei se numara si Dan Voiculescu. Cartile de istorie nu vor putea ignora contributia sa la instalarea guvernului Tariceanu in 2004, cind a tradat PSD pe listele caruia candidase la alegerile parlamentare), ajutind astfel Alianta DA PD-PNL sa-si instaleze propriul cabinet. Nici contributia sa decisiva la prima suspendare a presedintelui Traian Basescu, in 2007, nu poate fi ignorata, Voiculescu fiind atunci seful comisiei parlamentare care a decis suspendarea. Citiva ani mai tirziu, Dan Voiculescu a fost brokerul politic care a dus la realizarea USL, alianta politica intre PSD, PNL si PC care a reusit sa doboare guvernul MRU in 2012 si sa puna capat dominantei lui Traian Basescu in politica. Dar istoria personala a lui Dan Voiculescu, turnator la Securitate sub numele de cod Felix, e mult mai lunga, si are ca ax central incercarea de a controla in interes personal institutii si companii ale statului, in dispretul legii si al moralei.

Momentul care a declansat razboiul dintre Dan Voiculescu si Traian Basescu

Razboiul dintre Traian Basescu si presedintele fondator al partidului Conservator a inceput in 2007, cand PSD, PNL si PC au demarat procedura de suspendare a presedintelui. Acuzatiile de incalcare.

Monica Macovei, Catalin Predoiu, Traian Basescu si dreapta romaneasca in 2014

Cand jurnalista Daniela Ratiu mi-a propus saptamana trecuta un interviu pentru Timisoara-Express, i-am spus ca as dori sa discut teme mai generale, deci dincolo de imediatitatea polemicilor cotidiene. Ceea ce nu inseamna ca ma feresc sa comentez chestiunile spinoase ale actualitatii. Intre acestea, resurectia populismului sub forma noilor sincretisme ideologice Vladimir Putin, Viktor Orban, Victor Ponta etc), intarzierile dreptei romanesti de a-si consolida pozitiile categoric alternative la demagogia pontocratica. Aparitia pe scena electorala a Monicai Macovei mi se pare un dus rece pentru o adormita ori chiar amortita opozitie. Dintre vocile dreptei, am observat ca printre foarte putinele care s-au auzit constant in aceste ultime saptamani, cu sfidari directe catre Victor Ponta, este aceea a lui Catalin Predoiu. Meritul cel mare al lui Traian Basescu tine de pariul sau pe transparenta si franchete. Unii nu pot suporta acest lucru tocmai pentru ca prefera bizantinismele.

FOTO Nu au facut sex niciodata, insa au o casnicie fericita de zece ani: inca imi spune sotia mea superba

Paula si Ian McFadyen considera ca au o casnicie perfecta. Sunt impreuna de zece ani si, aparent, relatia lor este visul oricarui cuplu casatorit. El este un sot iubitor si atent, ii aduce flori si este mereu alaturi, iar ea spune ca nu ar putea vreodata sa renunte la el. Cu toate acestea, cei doi nu au avut facut niciodata dragoste, iar barbatul refuza sa o sarute sau sa o imbratiseze.

O parte din motivele pentru care presedintele Traian Basescu uraste Antena 3

Daca mai are nevoie de lamuriri, presedintele Traian Basescu are mai multe motive pentru care uraste postul de stiri Antena 3 si nu s-a ferit niciodata sa o arate public. Echipa noastra a dezvaluit,.

Cum a pus Traian Basescu presiune pe justitie in procesele adversarilor politici

Traian Basescu a aratat Justitiei, in repetate randuri, ca Dan Voiculescu trebuie condamnat. inca din septembrie 2013, presedintele a declarat public ca Dan Voiculescu ar fi un infractor. Data.

VIDEO Traian Basescu: Fac un apel la premier sa reanalizeze decizia de a denunta Acordul de cooperare institutionala

Presedintele Traian Basescu a transmis joi un apel catre premierul Victor Ponta cerandu-i sa reanalizeze decizia de a denunta Acordul de cooperare institutionala. Intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, seful statului a afirmat ca premierul s-a pripit cand a denuntat acordul de colaborare, recomandandu-i sa mai rabde pana pe 22 decembrie 2014 acest acord.

Traian Basescu: Am respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu, a anuntat, joi seara, ca in ceea ce priveste propunerea Rozalia Biro pentru functia de ministru al culturii cu mentiunea ca este necorespunzatoare functiei. Oricand, in timpul mandatului meu, daca pre .

Traian Basescu a respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu, a anuntat, joi seara, ca respinge propunerile premierului Victor Ponta de noi ministri la Cultura si Buget.

Traian Basescu o respinge pe Rozalia Biro: La Ministerul Culturii, cunoasterea limbii romane este esentiala

Presedintele Traian Basescu a vorbit despre propunerile pe care premierul Victor Ponta cu privire la numirea in functie a Ministrului delegat pentru Buget si Ministrul Culturii. Urmareste AICI declaratiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )