Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu o respinge pe Rozalia Biro: La Ministerul Culturii, cunoasterea limbii romane este esentiala

Antena3 Antena3,
Traian Basescu o respinge pe Rozalia Biro: La Ministerul Culturii, cunoasterea limbii romane este esentiala

Presedintele Traian Basescu a vorbit despre propunerile pe care premierul Victor Ponta cu privire la numirea in functie a Ministrului delegat pentru Buget si Ministrul Culturii. Urmareste AICI declaratiile. continuă pe Antena3

Ponta: Astept hartia prin care Traian Basescu ii respinge pe Manta si Biro si apoi fac alte propuneri

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca asteapta ca presedintele Traian Basescu sa respinga printr-un act oficial propunerile de ministri pentru Buget si Cultura si abia apoi va face alte doua nominalizari, relateaza Agerpres.

Basescu nu accepta propunerile de ministri: La Ministerul Culturii, cunoasterea limbii romane este esentiala

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, ca a respins propunerea ca Rozalia Biro sa ocupe portofoliul Culturii si propunerea lui Claudiu Manda la conducerea .

VIDEO Traian Basescu: In principiu voi respinge miercuri propunerile premierului Ponta pentru ministrii Bugetului si Culturii

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la B1TV, ca probabil ii va respinge miercuri pe Claudiu Manda si Rozalia Biro, propunerile premierului pentru functiile de ministru delegat pentru Buget, respectiv ministru al Culturii.

Rozalia Biro, propusa la ministerul Culturii: Valoarea unui om nu este data de greselile sale, ci de rezultatele pe care le lasa in urma lui

Senatorul UDMR Rozalia Biro a declarat luni, pentru Agerpres, ca si dupa o facultate si studii postuniversitare terminate in limba romana se poate intampla oricui sa greseasca, asa cum a gresit si ea, fiind criticata de presedintele Traian Basescu in privinta intelegerii limbii romane, in contextul nominalizarii sale pentru postul de ministru al Culturii.

VIDEO Traian Basescu: Am respins propunerile facute de Victor Ponta pentru Cultura si Buget, Rozalia Biro si Claudiu Mandea, ca fiind necorespunzatoare

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca a respins propunerile premierului Victor Ponta pentru Ministerul Culturii si cel al Bugetului, Rozalio Biro respectiv Claudiu Mandea, motivand respingerea prin faptul ca sunt necorespunzatoare. Presedintele a precizat ca, daca in cazul Rozaliei Biro nu ar ezita sa o numeasca pentru un minister in care e nevoie de experienta in administratie, in cazul in care ar fi propusa, in cazul lui Claudiu Mandea, Basescu a declarat ca e bine sa nu se mai revina nici macar pe alte portofolii.

Kelemen Hunor: Respingerea Rozaliei Biro este politica, vom face o alta nominalizare

Decizia presedintelui Traian Basescu de a respinge nominalizarea Rozaliei Biro pentru Ministerul Culturii este una politica, a declarat, joi, pentru presedintele UDMR Kelemen Hunor. Acesta a adaugat ca.

Kelemen Hunor: Respingerea Rozaliei Biro este politica

Decizia presedintelui Traian Basescu de a respinge nominalizarea Rozaliei Biro pentru Ministerul Culturii este una politica, Uniunea va face o alta propunere intr-un timp relativ scurt, a declarat presedintele UDMR Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Am respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu, a anuntat, joi seara, ca in ceea ce priveste propunerea Rozalia Biro pentru functia de ministru al culturii cu mentiunea ca este necorespunzatoare functiei. Oricand, in timpul mandatului meu, daca pre .

Traian Basescu: Am respins propunerile lui Victor Ponta pentru Ministerele Culturii si Bugetului

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a repins propunerile premieruluiVictor Ponta pentru Ministerul Culturii si Ministerul Bugetului. Propunerea.

Traian Basescu: Am respins propunerile lui Victor Ponta pentru Ministerele Culturii si Bugetului (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a repins propunerile premieruluiVictor Ponta pentru Ministerul Culturii si Ministerul Bugetului. Propunerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )