Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu: Am respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Am respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu, a anuntat, joi seara, ca in ceea ce priveste propunerea Rozalia Biro pentru functia de ministru al culturii cu mentiunea ca este necorespunzatoare functiei. Oricand, in timpul mandatului meu, daca pre . continuă pe România Liberă

Traian Basescu a respins propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu, a anuntat, joi seara, ca respinge propunerile premierului Victor Ponta de noi ministri la Cultura si Buget.

Traian Basescu, despre propunerile pentru Buget si Cultura: in principiu le voi respinge. Poate isi retrag ei candidatura (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, ca in principiu va respinge propunerile de ministri facute de premierul Victor Ponta pentru Bug.

Basescu, despre propunerile de ministri: Va trebui sa am o reactie maine; in principiu le resping

Presedintele Traian Basescu a declarat ca miercuri va trebui sa aiba o reactie in legatura cu propunerile transmise de premierul Victor Ponta pentru functiile de ministru delegat al Bugetului si minisru al.

VIDEO Traian Basescu: Am respins propunerile facute de Victor Ponta pentru Cultura si Buget, Rozalia Biro si Claudiu Mandea, ca fiind necorespunzatoare

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca a respins propunerile premierului Victor Ponta pentru Ministerul Culturii si cel al Bugetului, Rozalio Biro respectiv Claudiu Mandea, motivand respingerea prin faptul ca sunt necorespunzatoare. Presedintele a precizat ca, daca in cazul Rozaliei Biro nu ar ezita sa o numeasca pentru un minister in care e nevoie de experienta in administratie, in cazul in care ar fi propusa, in cazul lui Claudiu Mandea, Basescu a declarat ca e bine sa nu se mai revina nici macar pe alte portofolii.

Basescu a respins propunerile pentru Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca a respins propunerea ca Rozalia Biro sa ocupe portofoliul Culturii si propunerea ca Claudiu Manda sa ocupe portofoliul Bugetului.

Basescu: Pentru prima data, Ponta nu m-a consultat la propunerile de noi ministri

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit ca este pentru prima data cand premierul Victor Ponta nu l-a consultat cu privire la propunerile de noi ministri in Guvern atunci cand i-a nominalizat pe Rozalia Biro in functia de ministru al Culturii si pe Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget.

Ponta: Astept hartia prin care Traian Basescu ii respinge pe Manta si Biro si apoi fac alte propuneri

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca asteapta ca presedintele Traian Basescu sa respinga printr-un act oficial propunerile de ministri pentru Buget si Cultura si abia apoi va face alte doua nominalizari, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: Am respins propunerile lui Victor Ponta pentru Ministerele Culturii si Bugetului

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a repins propunerile premieruluiVictor Ponta pentru Ministerul Culturii si Ministerul Bugetului. Propunerea.

Traian Basescu: Am respins propunerile lui Victor Ponta pentru Ministerele Culturii si Bugetului (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a repins propunerile premieruluiVictor Ponta pentru Ministerul Culturii si Ministerul Bugetului. Propunerea.

Basescu, despre propunerile de ministri: Daca Ponta le va mentine, le resping

Presedintele Traian Basescu a declarat ca miercuri va trebui sa aiba o reactie in legatura cu propunerile transmise de premierul Victor Ponta pentru functiile de ministru delegat al Bugetului si minisru al Culturii si, intrebat daca le va respinge, a spus ca in principiu da.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )