Libnet.ro
UNICEF

05:45

Zece elevi au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati in curtea unei scoli din China

Antena3 Antena3,
Zece elevi au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati in curtea unei scoli din China

Un atacator inarmat cu un cutit a injunghiat 10 elevi, la o scoala din China, inainte de a se sinucide. Elevii se pregateau de plecare, dupa ore, atunci cand barbatul a lovit cativa dintre ei cu un cutit, iar. continuă pe Antena3

Accident grav in Suceava. Un om si-a pierdut viata si alti doi au fost raniti

Un om si-a pierdut viata si alti doi au fost raniti, intr-un accident teribil, petrecut pe un drum din judetul Suceava. Pompierii i-au gasit pe toti trei incarcerati in masina, care a lovit un cap de pod.

Accident teribil petrecut in municipiul Iasi. O tanara a murit pe loc in urma impactului si alti doi oameni au fost raniti grav

O tanara din Iasi si-a pierdut viata in mod tragic in urma unui accident rutier petrecut azi-dimineata. Victima in varsta de 26 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un TIR.

A furat un telefon. A fost prins dupa ce si-a facut un selfie

Culmea selfie-ului. Un tanar din Rennes, oras din nord-vestul Frantei, a furat un telefon de la o adolescenta, pe strada, dupa care nu a rezistat tentatiei sa nu-si faca fotografii cu el. Ghinion insa. Tocmai pozele i-au ajutat pe oamenii legii sa puna mana pe el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )