Libnet.ro
UNICEF

18:15

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,. continuă pe Antena3

Pensionari masive la varful SRI - zece generali din SRI au fost trecuti in rezerva de presedintele Iohannis

Zece generali din Serviciul Roman de Informatii au fost trecuti in rezerva luni prin decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis. Printre acestia - Elena Istode, general de brigada, si despre care o parte a presei afirma ca a fost sefa acoperitilor din SRI.

Zece generali SRI au fost trecuti in rezerva de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe lista

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea in rezerva a zece generali din Serviciul Roman de Informatii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Hellvig face curatenie in SRI. Zece generali au fost trecuti in rezerva. Printre ei, celebra Anaconda, fosta sefa a acoperitilor

Presedintele a semnat astazi o serie de decrete de trecere in rezerva a unor generali din Serviciul Roman de Informatii.

Decizie bomba: Zece generali din SRI, trecuti in rezerva de Iohannis. Pe lista apare si celebra Anaconda

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de trecere in rezerva a zece generali din cadrul Serviciului Roman de Informatii, informeaza Administratia prezidentiala. Pe lista figureaza.

Curatenia de vara la SRI. Iohannis a pensionat-o pe Anaconda, alaturi de alti 10 generali SRI, unii avansati de Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi, la propunerea directorului SRI Eduard Hellvig, decretele de trecere in rezerva a 10 generali SRI, printre care si Elena Istode, poreclita Anaconda, fosta sefa a Directiei de Securitate Economica a SRI, schimbata din functie de Hellvig in iulie 2016. Ulterior, Ion Cristoiu a publicat fotografii in care Istode aparea in concediu alaturi de fostul deputat PSD Cristian Rizea.

Iohannis a pensionat-o pe Anaconda, alaturi de alti 10 generali SRI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat azi, al propunerea directorului SRI Eduard Hellvig, decretele de trecere in rezerva a 10 generali SRI, printre care si Elena Istode, poreclita Anaconda, fosta sefa a Directiei de Securitate Economica a SRI, schimbata din functia de Hellvig in iulie 2016. Ulterior, Ion Cristoiu a publicat fotografii in care Istode aparea in concediu alaturi de fostul deputat PSD Cristian Rizea.

Klaus Iohannis, vizita privata in Parang. Cum a fost fotografiat cuplul prezidential

Presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen Iohannis, s-au aflat duminica intr-o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului, cei doi deplasandu-se pe un traseu de.

Klaus Iohannis, cu bicicleta la sfarsit de saptamana. Unde a fost fotografiat presedintele Romaniei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca presedintele Klaus Iohannis iubeste plimbarile cu bicicleta si iesirile in natura, motiv pentru care a ales sa petreaca aceste zile in natura,.

Klaus Iohannis, aviz pozitiv pentru urmarirea penala a unui fost ministru in dosarul Microsoft

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru al Comunicatiilor din Guvernul Boc, Valerian Vreme. Acesta este acuzat de abuz in serviciu intr-un dosar privind.

Cercetator roman stabilit in China, apel disperat catre Klaus Iohannis: Am stat ca un cersetor la poarta Consulatului Romaniei din Beijing

Gabriela Mogos, profesor si cercetator stabilit in China, adreseaza un apel catre presedintele Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook. Femeia sustine ca a fost umilita de autoritatile de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )