Libnet.ro
UNICEF

19:45

Zece lucruri surprinzatoare despre Coreea de Nord, tara care se afla in anul 102 si unde marijuana este legala

Adevărul Adevărul,
Zece lucruri surprinzatoare despre Coreea de Nord, tara care se afla in anul 102 si unde marijuana este legala

Coreea de Nord, cea mai izolata tara din lume, care recent a incercat sa puna lumea pe jar amenintand cu lansarea de bombe nucleare, este un stat in care au trait unicorni, oamenii pot fuma marijuana fara sa primeasca vreo contraventie, iar numaratoarea anilor a inceput abia in urma cu un secol. continuă pe Adevărul

Zece lucruri surprinzatoare despre Coreea de Nord

Coreea de Nord, cea mai izolata tara din lume, care recent a incercat sa puna lumea pe jar amenintand cu lansarea de bombe nucleare, este un stat in care au trait unicorni, oamenii pot fuma marijuana fara sa primeasca vreo contraventie, iar numaratoarea anilor a inceput abia in urma cu un secol.

16 lucruri surprinzatoare pe care fetele le fac in secret

Site-ul Collegecandy. com ne dezvaluie 16 lucruri surprinzatoare pe care mai toate fetele le fac, profitand de momentele in care nu le vede nimeni si in care pot face orice le trece prin cap. Totusi, iata lista .

10 lucruri uimitoare despre orgasm

Orgasmul este, probabil, cel mai minunat lucru pe care il poti avea gratis. Si pentru a sarbatori orgasmul, editia bricanica a celebrei reviste Cosmopolitan iti dezvaluie cateva lucruri uimitoare despre orgasm.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )