Libnet.ro
UNICEF

10:00

Zece restaurante KFC, deschise in Noaptea Muzeelor

România Liberă România Liberă,
Zece restaurante KFC, deschise in Noaptea Muzeelor

Zece restaurante KFC din tara isi vor prelungi programul de functionare in seara de sambata spre duminica, cu ocazia celei de-a zecea editii a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor. continuă pe România Liberă

Noaptea muzeelor 2014: Peste 30 de muzee si organizatii culturale, deschise in Capitala

In acest an, de Noaptea Muzeelor, in Bucuresti vor fi deschise sambata 33 de institutii - 18 muzee si 15 organizatii culturale sau de educatie, pana tarziu in noapte, pentru expozitii, concerte, spectacole, performance-uri si ateliere interactive. Pentru acest eveniment este pusa la dispozitie o linie speciala a Regiei Autonome de Transport Bucuresti, intre 21. 00, anunta organizatorii.

Noaptea Muzeelor cu personaje istorice si concerte la Alba Iulia

Muzeul National al Unirii Alba Iulia organizeaza sambata, 17 mai 2014, a V-a editie a evenimentului Noaptea Muzeelor. Noaptea in care istoria prinde viata. Muzeul din Alba Iulia este unul dintre cele peste 100 de muzee din Romania care participa la eveniment. in acest an, in Noaptea Muzeelor va fi deschisa si Sala Unirii. Intrarea este libera.

Mormantul unei domnite va fi expus la Castelul Corvinilor in Noaptea Muzeelor

Turistii care vor sa afle povestea unei descoperiri arheologice inedite din gradina Castelului Corvinilor sunt invitati sa viziteze monumentul in Noaptea Muzeelor. Evenimentul are loc sambata, de la ora 20:00, iar in centrul atentiei va fi, potrivit organizatorilor, mormantul unei domnite, din perioada medievala.

Noaptea muzeelor si in Gorj

Mai multe muzee din judetul Gorj vor participa maine seara la evenimentul cultural Noaptea Muzeelor, manifestare care se desfasoara la la nivel national si chiar european.

Noaptea muzeelor 2014: colierul Monicai Lovinescu si manuscrisele lui Cioran sunt expuse la Libraria Humanitas Cismigiu

In Noaptea Muzeelor, care are loc sambata seara, sunt expuse, la Libraria Humanitas Cismigiu, cateva obiecte rare care au apartinut scriitorilor romani: colierul Monicai Lovinescu, ghetrele lui Constantin Noica si pagini din manuscrisele lui Emil Cioran, Andrei Plesu si Mircea Cartarescu.

VIDEO Noaptea Muzeelor, magnet pentru vizitatori si in 2014. Cozi de sute de oameni in Bucuresti

Noaptea Muzeelor continua sa fie o atractie pentru bucuresteni, care au luat cu asalt, sambata, centrul Capitalei si au format cozi de sute de persoane pentru a vizita gratuit expozitii si a asista la alte evenimente pregatite de institutiile de cultura, scrie Mediafax.

Cum circula mijloacele de transport in comun in Noaptea Muzeelor

In Noaptea Muzeelor, Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) pune la dispozitia bucurestenilor care vor sa participe la evenimentul cultural o linie speciala. Aceasta va functiona in intervalul orar 21. 00, iar pretul unei calatorii va fi 1,3 lei.

O flota de MINI devine taxi in Bucuresti, pentru Noaptea Muzeelor

O flota de masini MINI devine taxi in Bucuresti pentru Noaptea Muzeelor, sambata, 17 mai, acesta fiind al patrulea an in care marca auto britanica se asociaza cu acest eveniment. Incepand cu ora 20:00, masinile vor stationa in apropierea principalelor muzee din centrul Capitalei.

Noaptea Muzeelor. Castelul Peles, deschis sambata pana la miezul noptii

Daca in planurile de weekend aveti o vizita la Sinaia, nu trebuie sa ratati Noaptea Muzeelor de la Peles. Aveti ocazia sa faceti un tur gratuit al fascinantei resedinte regale.

Muzeele sibiene isi deschid portile pentru Noaptea Muzeelor. Programul complet al evenimentelor

Sibienii si turistii care ajung in acest sfarsit de saptamana in orasul de pe Cibin sunt asteptati si in acest an la Noaptea Muzeelor, cu un program special.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )