Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zeci de ACTIVISTI Greenpeace, printre care mai multi ROMANI, au patruns intr-o CENTRALA ...

România Liberă România Liberă,
Zeci de ACTIVISTI Greenpeace, printre care mai multi ROMANI, au patruns intr-o CENTRALA ...

Zeci de activisti ai organizatiei ecologiste Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns, luni, in centrala nucleara Tricastin, aflata in sudul Frantei, informaza Mediafax. Oamenii au desfasurat mai multe bannere indreptate impotriva uzului energiei nucleare si a presedintelui Francois Hollande. Greenpeace vrea sa denunte toate esecurile in domeniul securitatii in producerea de energie nucleara. Tricastin este una dintre centralele cele mai periculoase, una dintre cele cinci care . continuă pe România Liberă

Zeci de activisti Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns intr-o centrala nucleara din sudul Frantei

Zeci de activisti ai organizatiei ecologiste Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns, luni, in centrala nucleara Tricastin, aflata in sudulFrantei, potrivit Mediafax. Oamenii au desfasurat.

Zeci de activisti Greenpeace, inclusiv romani, arestati dupa ce au patruns intr-o centrala nucleara din Franta

Douazeci si unu de activisti Greenpeace, printre care si cativa romani, au fost arestati in aceasta dimineata in sudul Frantei dupa ce au patruns intr-o centrala nucleara. Activistii au vrut sa.

Razie printre microbuzele conserva de pe A1. Politistii au descoperit mai multi soferi care au depasit numarul maxim de calatori admis

Polistii de la Rutiera au organizat in aceasta dimineata o razie pe autostrada A1, pentru a fost verifica microbuzele care transportau mai multi calatori decat numarul locurilor. Politistii au descoperit.

Mai multi luptatori ai IPJ Constanta au fost implicati intr-un scandal pe o plaja

Mai multi luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale de la IPJ Constanta au fost implicati, duminica, intr-un scandal izbucnit pe o plaja din Constanta, dupa ce acestia ar fi fost agresati de un grup.

Sondaj IRES:82% dintre romani ar prefera ca Bacalaureatul sa fie promovat de mai putini elevi, dar bine pregatiti, decat de mai multi elevi, dar mai slab pregatiti

Aproximativ 82% dintre romani considera ca ar fi mai bine ca examenul de Bacalaureat sa fie promovat de mai putini elevi, dar mai bine pregatiti, decat mai multi si mai slab pregatiti, in timp ce 14% ar prefera ca promovabilitatea sa fie mai mare, chiar daca e in detrimentul calitatii, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) citat de Agerpres.

Britanicii au declarat RAZBOI. Cativa romani, printre cei mai cautati de autoritatile din Regat

Autoritatile britanice au declarat razboi celor mai cautati infractori europeni, anunta The Sunday Times. O echipa de elita a politistilor din Regat va opri si cerceta cetateni din Polonia, Lituania si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )