Libnet.ro
UNICEF

06:46

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul - presa

Hotnews Hotnews,
 Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul - presa

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul, incalcand sanctiunile internationale existente, scrie in editia de sambata ziarul britanic The Times, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul, incalcand sanctiunile internationale existente, scrie in editia de sambata ziarul britanic The Times, relateaza AFP.

Iranul primeste uraniu.

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul, incalcand sanctiunile internationale existente, scrie in editia de sambata ziarul britanic The Times, citat de Mediafax. Am vazut un contract) privind un export de uraniu catre iranieni, a declarat pentru The Times Gift Chimanikire, adjunctul ministrului zimbabwian pentru Exploatatii Miniere. Acordul ar fi fost semnat anul trecut, in contextul in care Statele Unite si Uniunea Europeana UE) au impus sanctiuni .

Times: Zimbabwe a semnat un contract SECRET pentru furnizare de uraniu catre Iran

Zimbabwe a semnat in secret un contract de vanzare de uraniu catre Iran, incalcand sanctiunile internationale existente, relateaza sambata cotidianul britanic The Times, conform Jerusalem Post. Am.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )