Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ziua Nationala a SUA blocheaza traficul rutier din Capitala

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a SUA blocheaza traficul rutier din Capitala

Traficul rutier din Capitala va fi restrictionat, miercuri, pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Capitalei. Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii va restrictiona circulatia bucuresteana timp de trei ore si jumatate. continuă pe Adevărul

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala: principalele evenimente din oras opresc circulatia

Capitala va fi gazda mai multor evenimente de amploare care vor restrictiona traficul rutier in perioada urmatoare. Campania Capitala creste verde va fi cel mai de durata eveniment, desfasurandu-se timp aproximativ doua luni.

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata mar.

Control al Ministerul Educatiei la Scoala 11 din Capitala privind modul in care un producator de margarina si-a facut reclama

Corpul de control al Ministerul Educatiei verifica modul in care un producator de margarina si-a facut publicitate in Scoala Generala nr. 11 din Capitala, se arata intr-un comunicat dat presei de Ministerul Educatiei. Intr-o inteventie telefonica la Romania TV, ministrul Educatiei Remus Pricopie a declarat ca a fost dispus un control la institutia de invatamant pentru a intelege ce s-a intamplat acolo.

Control la o scoala din Capitala in legatura cu publicitatea la margarina.

Corpul de control al Ministerului Educatiei Nationale MEN) verifica, in perioada 1 - 5 iulie, modul in care un producator de margarina si-a facut publicitate in Scoala Generala nr. 11 din Capitala, potrivit unui comunicat al MEN, transmite Mediafax. Ministerul Educatiei Nationale a dispus verificarea modului in care s-au respectat prevederile legale privind reclama si publicitatea comerciala realizata de o firma producatoare de margarina, in Scoala Generala nr. 11 din Bucuresti. Corpul de .

Record de 10 la evaluare. Aproape 90 de elevi din Capitala au luat examenul cu nota maxima

Record de note de 10 la evaluarea nationala. Elevii care au terminat clasa a opta au reusit sa obtina rezultate mai bune decat cei de anul trecut, la acest examen foarte important pentru admiterea la liceu. Peste.

Cateva zeci de persoane au protestat in Piata Victoriei din Capitala

Mitingul de protest impotriva incompetentei actualei puteri politice desfasurat, marti seara, in fata Muzeului Antipa din Piata Victoriei a adunat cateva zeci de persoane. Apelul la miting a fost lansat pe Facebook de un grup de simpli cetateni, care a precizat ca acest miting nu este organizat de niciun partid politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )