Libnet.ro
UNICEF

18:45

Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Moneda Poloniei zlotul) a inregis and not;trat, vineri, cea mai importanta scadere din ultimele patru luni, ajungand la cel mai redus curs din ultimele zece saptamani fata de euro, pe fondul temerilor legate de expansiunea economiei globale. ingrijorarile privind mersul economiei au aparut dupa ce, joi, HSBC Holdings Plc si Markit Economics au indicat ca sectorul industrial din China ar putea sa scada pentru prima oara in ultimele sase luni. continuă pe Ziarul Bursa

Euro, in cel mai important avans din ultimele trei luni

Moneda unica europeana s-a apreciat ieri, pe pietele externe, consemnand cea mai importanta crestere din ultimele trei luni fata de dolar, dupa aparitia informatiei privind avansul sectorului industrial din regiune pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate.

Toate drumurile duc la Londra: capitala britanica, cel mai vizitat oras din lume in 2013

Cu cer mai tot timpul innorat si ploi dese, poate parea o suprinza pentru multi, insa cele mai noi cifre arata ca Londra a depasit Parisul si a devenit cel mai popular oras din lume in randul turistilor. Doar in 2013 capitala britanica a fost vizitata.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din randul companiilor din BET

Banca Transilvania TLV) este actiunea din componenta indicelui BET care a crescut cel mai mult, in perioada 23 decembrie 2013 - 23 ianuarie 2014.

HOT! Jennifer Hudson lanseaza cel mai sexy videoclip din cariera, pentru piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.! Vezi aici cum arata!

Cunoscuta mai degraba pentru baladele sale sfasietoare si pentru formele plinute, Jennifer Hudson schimba macazul si ne ofera cel mai.

Unde este cel mai FRIG in Romania. Vezi harta temperaturilor si harta stratului de zapada

Ninsorile care au cazut in aceste zile peste Romania au blocat zeci de drumuri nationale si au dezlantuit haosul in mai multe judete din tara. Chiar daca viscolul a scazut in intensitate, trei judete -.

Cum arata SECRETARA celui mai sarac presedinte din lume. N-ai cum sa nu te uiti dupa ea!

Presedintele uruguayan, Jose Mujica - cel mai sarac sef de stat din lume, a declarat ca intreaga sa avere este constituita doar dintr-o masina Volkswagen Beetle din 1987, scrie Global News. in cadrul unei.

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului.

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

Efectele miraculoase ale sucului de graviola pentru sanatatea ta. Cel mai puternic anticancerigen dovedit

Graviola este fructul tepos, verde, al copacului Guanabana, originar din America Centrala si de Sud. Sursa bogata de vitamine C, B, fibre, graviola contine 82 de substante chimice acetogenine diferite care ofera un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )