Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Antena3 Antena3,
Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine

Scolile si mai multe gradinite din 27 de judete, inclusiv din Capitala, sunt inchise astazi si maine din cauza ninsorilor abundente. Cursurile suspendate urmeaza sa fie recuperate pe parcursul anului. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Ucraina: Opozitia a ocupat cladiri publice in mai multe regiuni din vestul tarii

Manifestanti ai opozitiei ucrainene au ocupat, astazi, cladiri ale administratiei in mai multe regiuni din vestul tarii, luate cu asalt joi, relateaza AFP.

Mai multe localitati din Ilfov si Arges au ramas in bezna din cauza ninsorii abundente

Cateva localitati din judetul Ilfov au ramas in bezna din cauza ninsorii abundente. in Capitala, echipajele de deszapezire lucreaza fara incetare. Ninsoarea a cazut fara incetare in Capitala.

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

Remus Pricopie: Scolile din 13 judete, inclusiv Bucuresti, vor fi inchise si marti

MinistrulEducatiei,Remus Pricopie, a anuntat, luni, in cadrul comandamentului de urgenta organizat la Guvern, ca scolile din 13 judete vor avea portile inchise pana miercuri. intrebat de premieru.

Dragnea: Mai multe drumuri nationale au fost redeschise

Liviu Dragnea, vicepremierul, a anun and tat, in aceasta seara, in cadrul Comandamentului de iarna de la Guvern, ca mai multe drumuri na and tionale au fost redeschise, printre care Ploie and sti-Mizil-Buzau and si Urziceni-Buzau-Ramnicu Sarat.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013

Romania ocupa locul al 13-lea in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013, arata un studiu al Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de software antivirus din lume.

Actiunile Vodafone au inregistrat cea mai mare scadere din 2008

Actiunile Vodafone au inregistrat luni cea mai mare scadere din mai mult de cinci ani, de 7,2%, dupa ce grupul american ATT a respins zvonurile potrivit carora ar putea lansa o oferta de preluare a operatorului britanic de telefonie mobila,.

Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Moneda Poloniei zlotul) a inregis and not;trat, vineri, cea mai importanta scadere din ultimele patru luni, ajungand la cel mai redus curs din ultimele zece saptamani fata de euro, pe fondul temerilor legate de expansiunea economiei globale. ingrijorarile privind mersul economiei au aparut dupa ce, joi, HSBC Holdings Plc si Markit Economics au indicat ca sectorul industrial din China ar putea sa scada pentru prima oara in ultimele sase luni.

Scolile din 27 de judete inchise luni. in Capitala, elevii stau acasa si marti

Scolile vor fi inchise luni in 27 de judete din tara, iar in Capitala cursurile sunt suspendate inclusiv marti, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa comandamentul de iarna de la Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )