Libnet.ro
UNICEF

22:46

ZMEURA DE AUR 2018: The Emoji Movie, CEL MAI PROST FILM (VIDEO)

B1 B1,
ZMEURA DE AUR 2018: The Emoji Movie, CEL MAI PROST FILM (VIDEO)

The Emoji Movie a fost desemnat marele castigator al celei de-a 38-a editie a premiilor Zmeura de Aur, devenit astfel primul film animat din istoria galei care primeste titlul de Cel mai prost. continuă pe B1

Zmeura de Aur - The Emoji Movie, desemnat cel mai prost film al anului 2017

Lungmetrajul animat The Emoji Movie a primit sambata patru trofee Zmeura de Aur la cea de-a 38-a editie a galei Razzie Awards, unde s-a impus inclusiv la categoria cel mai prost film, in timp ce Tom Cruise si Mel Gibson s-au.

Castigatori Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori si care e cel mai prost film. Nume de top au primit insolitele premii VIDEO

The Emoji Movie a scris istorie la Zmeura de Aur 2018, in timp ce actori de top, printre care Kim Basinger si Tom Cruise, au fost recompensati cu insolitele trofee.

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care [].

Cel mai mentionat brand de la MWC18 te va surprinde

Pentru majoritatea, Samsung a fost cel mai popular brand care a ajuns la MWC 2018, dar situatia reala e diferita si s-ar putea sa te surprinda. Majoritatea celor care am ajuns la MWC 2018 am dat Cezarului ce-i al Cezarului si am ajuns la concluzia ca, daca Samsung n-ar fi avut prezenta de aici pentru [].

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris. Productia s-a impus si la alte categorii, precum cel mai bun scenariu original, scrie news ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Galaxy S9 e vazut drept rival direct pentru iPhone X.

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Samsung Galaxy S9 e telefonul care a luat toata atentia [].

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

O AFRICANA ar putea PUNE MANA pe o bucata din ARDEAL! Este cel MAI MARE proces de retrocedare

Cel mai mari proces de retrocedare din Romania este judecatde catre o instanta din Cluj, care va trebui sa decida daca o suprafata uriasa, cuprinzand mai multe sate din Ardeal, trebuie sa intre in.

El este MISTERIOSUL fondator al FACEBOOK-ULUI CHINEZESC! A devenit cel mai bogat om din China cu o avere de

Ma Huateng, seful Tencent, o retea sociala considerata alternativa Facebook-ului, este cel mai bogat om din China. Averea acestuia a crescut de peste doua ori anul trecut, la 47 de miliarde de dolari. Huateng, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )