Libnet.ro
UNICEF

23:15

Zodiacul chinezesc pentru 2018. Predictiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
Zodiacul chinezesc pentru 2018. Predictiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiacul chinezesc pentru anul 2018, pentru fiecare zodie in parte, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Sobolan - nu intrati in. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, horoscopul european pentru 2018. An benefic pentru sase ani zodii, risc de accidente pentru o zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie in parte, pentru anul 2018, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Berbec - an de corectarea a greselilor, .

Cum va fi vremea in ianuarie 2018. Prognoza pentru fiecare zi, facuta de Mihai Voropchievici

Luna ianuarie va incepe si se va incheia cu ger, dupa cum arata vremea din batrani, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena.

Runele pentru ianuarie 2018, cu Mihai Voropchievici. O luna de vesti bune pentru trei zodii

Runele pentru luna ianuarie, prentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunocutul numerolog Mihai Voropchievici. Berbec - nu trebuie.

Previziuni politice pentru 2018 - o perspectiva ruseasca. De la Trump la referendumul pentru unire din Republica Moldova (Ria Novosti)

Se asteapta ca anul care vine sa fie pentru politica internationala un an de schimbari si de noi sperante. Acest lucru are pentru diferite tari motive diferite. Intr-o serie de tari europene vor avea loc alegeri pentru seful statului. Si americanii se vor duce la sectiile de votare, dar pentru ei acestea vor fi alegeri pentru Congres, de rezultatul carora ar putea sa depinda totusi, in mare masura, si viitorul presedintelui SUA, Donald Trump. , potrivit Ria Novosti. Despre republica Moldova: Referendumul pentru unire cu Romania este sub semnul indoieli. Un esec ar fi o mare lovitura data imaginii pro-occidentalilor, ceea ce in Republica Moldova este de multe ori sinonim cu termenul de forte pro-romanesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )