Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum va fi vremea in ianuarie 2018. Prognoza pentru fiecare zi, facuta de Mihai Voropchievici

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea in ianuarie 2018. Prognoza pentru fiecare zi, facuta de Mihai Voropchievici

Luna ianuarie va incepe si se va incheia cu ger, dupa cum arata vremea din batrani, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena. continuă pe Antena3

Casieriile Enel, inchise pe 1 si 2 ianuarie 2018. Cum puteti plati factura

Punctele Enel din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita vor fi inchise in zilele pe 1 si 2 ianuarie 2018, declarate zile libere legale. Reluarea activitatii se va face miercuri, 3 ianuarie 2018, dupa programul obisnuit: de luni pana vineri, programul de functionare este de la ora 08. 00 la ora 16.

Deputatii isi vor relua activitatea in organele de lucru ale Parlamentului incepand cu 15 ianuarie 2018

Deputatii isi vor relua activitatea in organele de lucru ale Parlamentului pe data de 15 ianuarie 2018, potrivit unei dispozitii semnate de Presedintele Parlamentului Andrian Candu.

Runele pentru ianuarie 2018, cu Mihai Voropchievici. O luna de vesti bune pentru trei zodii

Runele pentru luna ianuarie, prentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunocutul numerolog Mihai Voropchievici. Berbec - nu trebuie.

Zodiacul chinezesc pentru 2018. Predictiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiacul chinezesc pentru anul 2018, pentru fiecare zodie in parte, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Sobolan - nu intrati in.

Schimbari importante pentru cei care au masina. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018

De la 1 ianuarie, romanii cu masini noi vor avea o supriza placuta referitor la inspectia tehnica periodica - in schimb, cei cu vehicule vechi or sa treaca mai des pe la ITP.

246 de politisti locali vor fi in strada in perioada 30 decembrie 2017 02 ianuarie 2018. Ce vor viza verificarile oamenilor legii

Politia Locala Galati a constituit mai multe dispozitive de ordine publica si siguranta rutiera, care vor actiona pentru eradicarea comertului stradal neautorizat efectuat in parcari, zone aferente pietelor agro-alimentare si pe depistarea produselor alimentare vandute in conditii improprii.

Bulgaria preia presedintia UE de la 1 ianuarie 2018. Ce misiune dificila ii asteapta pe vecini

Bulgaria va prelua presedintia UE de la 1 ianuarie si se va confrunta dificila misiune de a concilia28 de state membre care se cearta pe diferite motive si sa gaseasca solutii viabile cu privire la subiecte ca.

Posta Romana are program pe 30 decembrie. Cum se lucreaza pe 1 si 2 ianuarie 2018

Posta Romana are program de lucru pe 30 decembrie, conform unei zile de sambata. Pe 1 si 2 ianuarie, toate punctele vor fi inchise.

Populatia mondiala va ajunge la aproape 7,6 miliarde de oameni pe 1 ianuarie 2018

Populatia mondiala va ajunge la aproape 7,6 miliarde de oameni la inceputul anului 2018, au anuntat vineri reprezentantii German Foundation for World Population DSW), citati de DPA.

REVELION 2018. Superstitii pentru noaptea de Revelion. Ce trebuie sa faci, ca sa nu ai ghinion tot anul viitor

O superstitie la care romanii tin foarte mult este aceea ca in noaptea dintre ani nu trebuie sa aiba buzunarele goale. Nu de alta, dar daca de Revelion nu vor avea bani in buzunar,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )