Libnet.ro
UNICEF

18:30

Zoltan Teszari spune cine sunt Nea' Traian si Raducu din inregistrarile Antenei 3/ Nu l-am cunoscut niciodata pe Traian Basescu, iar conversatia cu Bendei a fost trunchiata

Hotnews Hotnews,
 Zoltan Teszari spune cine sunt Nea

Zoltan Teszari a venit vineri cu precizari in legatura cu speculatiile din spatiul public, dupa ce Mihai Gadea a prezentat in emsiunea Sinteza zilei de joi seara de pe Antena 3 o inregistrare a unei convorbiri telefonice care ar fi avut loc intre Zoltan Teszari si Ioan Bendei din grupul RCS-RDS, unde Teszari spune ca a fost vizitat la Oradea de nea Traian cu Raducu'. Totodata, acesta explica si cine sunt Nea' Traian si Raducu. continuă pe Hotnews

Noi inregistrari din dosarul RCSRDS - Antena 3: `nea Traian si Raducu, acasa la Zoltan Teszari

Noi inregistrari in care apar mogulii RCSRDS, dar si `nea Traian ori Nuti au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Este vorba despre.

Traian Basescu, despre dezvaluirile de la Antena 3: Este exclus ca eu sa fi fost cu ginerele meu la Oradea la Zoltan Teszari. Nici nu cred ca l-am cunoscut vreodata

Mihai Gadea a prezentat in emsiunea Sinteza zilei de joi seara de pe Antena 3 o inregistrare a unei convorbiri telefonice care ar fi avut loc intre Zoltan Teszari si Ioan Bendei din grupul RCS-RDS, unde Teszari spune ca a fost vizitat la Oradea de nea Traian cu Raducu'. Inregistrarea nu dezvaluie nimic spectaculos, iar fragmentele prezentate sunt fara noima. Aflat in studio la Romania TV, Traian Basescu a declarat ca este exclus ca el sa-l fi vizitat la Oradea pe Teszari si sustine ca nu stie daca macar l-a cunoscut vreodata.

Companie-cheie, predata de Truica lui Zoltan Teszari

Legaturile mogulului Zoltan Teszari cu `nea Traian si Nuti sunt unele care merg mult in urma, pe vremea cand Traian Basescu era primar general al Capitalei. Este vorba despre.

Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari: Nu l-am cunoscut si n-am participat la nicio intalnire cu Traian Basescu. Conversatia cu Bendei a fost trunchiata

Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, a declarat, vineri, ca nu il cunoaste pe fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu. Precizarea vine dupa ce postul Antena 3 a prezentat o inregistrare a unei convorbiri telefonice care ar fi avut loc intre Teszari si Ioan Bendei, in care s-a discutat despre o persoana, nea Traian.

Noi inregistrari din dosarul RCSRDS - Antena 3: Mogulul sistemului si `nea Traian

Noi inregistrari in care apar mogulii RCSRDS, dar si `nea Traian ori Nuti au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Este vorba despre.

Pe Traian Basescu nu l-am cunoscut niciodata, iar conversatiile au fost trunchiate

Zoltan Teszari, patronul companiei RCS and RDS, a reactionat in urma inregistrarilor prezentate de postul Antena 3 si a precizat ca pe fostul presedinte, Traian Basescu, nu l-a cunoscut niciodata, iar conversatiile cu administratorul Ioan Bendei au fost prezentate in mod trunchiat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )