Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zona euro dezbate acordul privind uniunea bancara

Hotnews Hotnews,
 Zona euro dezbate acordul privind uniunea bancara

Ministrii de finante din zona euro spera sa completeze joi arhitectura uniunii bancare, prin ajungerea la un acord cu privire la recapitalizarea bancara directa de catre fondul de salvare al zonei euro, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

UPDATEZona euro a ajuns la un acord pentru recapitalizarea directa a bancilor

Ministrii de finante din zona euro spera sa completeze joi arhitectura uniunii bancare, prin ajungerea la un acord cu privire la recapitalizarea bancara directa de catre fondul de salvare al zonei euro, informeaza AFP.

Lansarea mecanismului unic de supraveghere bancara ar putea fi amanata

Lansarea mecanismului unic de supraveghere din zona euro, primul pas spre uniunea bancara, ar putea fi amanata cu trei luni - din iulie in septembrie 2014, din cauza unor probleme de calendar.

Ernst and Young: Continuarea reformelor structurale limiteaza cresterea in Zona Euro

Exporturile slabe si somajul tot mai ridicat vor continua sa limiteze cresterea, prelungind recesiunea in Zona Euro peste termenele anticipate anterior, considera analistii de la Ernst and Young, potrivit unui comunicat de presa.

Continuarea reformelor structurale limiteaza cresterea in Zona Euro - vesti mai bune vin insa de la periferia UE (raport)

PIB-ul Romaniei a avut o evolutie pozitiva peste asteptari in primul trimestru al anului, cu o crestere de 0,5% fata de T4 al anului trecut. Factorul principal care a stimulat aceasta evolutie a fost activitatea industriala in crestere. Pe baza acestui rezultat, am revizuit in crestere estimarile PIB pentru 2013, la un nivel de 1,8%, de la cel estimat in urma cu trei luni, de sub 1%. Ne asteptam ca ritmul de crestere sa accelereze pana la 2% in 2014, pe masura ce conditiile se amelioreaza in Zona Euro, iar inflatia coboara. In plus, este posibil ca economia locala sa beneficieze de pe urma unei relaxari a politicii monetare, intrucat Banca Nationala va incepe cel mai probabil sa scada rata inflatiei spre sfarsitul anului. Cu toate acestea, pe termen scurt, estimam o crestere modesta, se arata in raportul trimestrial Ernst Young Eurozone Forecast EEF) lansat joi. vezi atasamet).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )