Libnet.ro
UNICEF

13:15

100 de taximetristi din Bucuresti au fost sanctionati in urma unei razii a Politiei Rutiere

B1 B1,
100 de taximetristi din Bucuresti au fost sanctionati in urma unei razii a Politiei Rutiere

Soferii de taxi din Capitala au avut o noapte plina. Si nu pentru ca au avut clineti prea multi ci din cauza unei razii a politiei rutiere. Zeci de mascati si angajati SPIR au impanzit centrul vechi al. continuă pe B1

Mai multe locuinte din municipiul Sibiu au fost inundate in urma unei ploi torentiale

In urma unei ploi torentiale, mai multe locuinte din municipiul Sibiu au fost inundate, in noaptea de marti spre miercuri, relateaza Mediafax. Pentru scoaterea apei din gospodarii Inspectoratul pentru.

Menajera unei doctorite din Bucuresti, retinuta pentru furt. Vedeti ce CURATASE femeia.

O tanara in varsta de 19 ani a fosr retinuta pentru furt si urmeaza sa fie dusa in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a furat din locuinta unei doctorite din Bucuresti, in care facea menajul. Tanara a fost prinsa in flagrant dupa ce isi umpluse geanta cu bijuteriile familiei care o angajase. De altfel, politistii au gasit in geanta femeii un colier in greutate de aproximativ 8 grame, pe care suspecta a recunoscut ca l-ar fi sustras in cursul diminetii, din .

O femeie din Bucuresti a fost retinuta dupa ce ar fi vandut servicii de turism in Europa care nu au fost onorate

O femeie de 48 de ani din Capitala, administrator al unei agentii de turism, a fost retinuta miercuri. Aceasta este acuzata de inselaciune dupa ce ar fi vandut servicii de transport si cazare pentru diferite destinatii din Europa, care nu ar fi fost onorate.

GAINARII raman in topul HOTILOR din Bucuresti. ...

Furturile de pe rafturile magazinelor, furturile din masini si furturile din buzunare reprezinta 70% din totalul infractiunilor contra patrimoniului, potrivit Politiei Capitalei. Anchetatorii spun insa ca numarul acestor tipuri de infractiuni a scazut, in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut. Cu toate acestea, o tanara din Bucuresti a trecut, miercuri, prin clipe de groaza cand si-a dat seama ca este incoltita de trei hoti care-i fura portofelul. Au fost .

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata in urma unei explozii la un depozit de munitie din Siria

O explozie s-a produs, joi, la un depozit de munitie din orasul sirian Homs, ocupat de militistii pro-regim, in cadrul careia au murit cel putin 40 de persoane, in timp ce altele 100 au fost ranite. Totusi,.

Mai multe locuinte din Sibiu au fost inundate

In urma unei ploi torentiale, mai multe locuinte din municipiul Sibiu au fost inundate, in noaptea de marti spre miercuri. Pompierii au actionat cu cinci aspiratoare pentru a scoate apa din case.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )