Libnet.ro
UNICEF

09:00

11 persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in judetul Bacau

B1 B1,
11 persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in judetul Bacau

11 persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce microbuzul de transport in comun in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei, pe un drum din judetul Bacau, informeaza Mediafax. Accidentul a avut loc in. continuă pe B1

Buzau: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in localitatea buzoiana Scutelnici, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar-sef Florina.

Buzau: Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite pana in prezent, au fost ranite cinci persoane - soferul autoturismului cu numere de Ilfov, care era singur in masina, soferul celei de-a doua masini si trei pasageri, toti barbati.

Dolj: Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident rutier

Un copil in varsta de 10 ani si un barbat de 46 de ani si-au pierdut viata, iar alte trei persoane au fost grav ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in localitatea doljeana Pielesti,.

Prahova: Un mort si patru raniti intr-un accident rutier produs pe DN1A

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident rutier produs, luni dupa-amiaza, pe Drumul National 1 A, in localitatea prahoveana Magurele. Accidentul s-a petrecut in localitatea.

Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o autospeciala de Politie aflata in misiune, care avea semnalele.

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs in judetul Cluj

Accident tragic in judetul Cluj. O femeie a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus de un tanar de 22 de ani. Ambii soferi si-au pierdut viata in urma.

14 oameni au murit si 40 au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in Spania

14 oameni au murit si alti 40 au fost raniti intr-un accident rutier, in Spania. Victimele se aflau intr-un autocar, care a derapat si a plonjat intr-o rapa, in apropiere de orasul Murcia, din sud-estul.

Accident cu 5 raniti. Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, la km 41

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, dupa ce un sofer a intrat cu masina in glisierele metalice de pe partea dreapta a drumului.

UPDATE. Accident cu 5 raniti. Se circula normal pe Autostrada Soarelui

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, dupa ce un sofer a intrat cu masina in glisierele metalice de pe partea dreapta a drumului.

Accident de autocar in sudul Spaniei: 12 persoane au murit si 39 au fost ranite

Douasprezece persoane au murit, iar alte 39 au fost ranite intr-un accident de autocar, in noaptea de sambata spre duminica, in sud-estul Spaniei, informeaza thespainreport. com. Autocarul a cazut intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )