Libnet.ro
UNICEF

19:15

13 noiembrie 2016 - un an de la atentate. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Franta vor fi prezenti in locul in care au murit cei doi romani (FOTO)

B1 B1,
13 noiembrie 2016 - un an de la atentate. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Franta vor fi prezenti in locul in care au murit cei doi romani (FOTO)

Duminica se implineste un an de la atentatele din 13 noiembrie, in care au murit 130 de oameni, inclusiv doi romani. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Franta vor fi prezentii la. continuă pe B1

13 noiembrie 2016: Bulgaria si Republica Moldova - noi mutari pe tabla de sah a geopoliticii europene?

Lumea intreaga inca se mai afla sub influenta rezultatului alegerilor din Statele Unite ale Americii. De aceea, multora le este dificil sa se pronunte asupra unor evenimente anuntate deja, deoarece calculele hartiei, dupa cum s-a vazut, oricand pot fi doborate.

13 noiembrie in istorie: Antanta ocupa capitala Turciei. Se scrie prima pagina Web

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 13 noiembrie .

13 noiembrie in istorie: Antanta ocupa capitala Turciei. Se scrie prima pagina Web

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 13 noiembrie .

Horoscopul saptamanii 11 - 17 noiembrie 2016

In urmatoarea perioada, se intrevad oportunitati pe plan financiar si amoros pentru unele zodii, iar starea de sanatate a nativelor din Scorpion se va imbunatati considerabil. Descopera ce-ti rezerva astrele pentru saptamana 11 - 17 noiembrie 2016!.

MACRO NEWSLETTER 11 Noiembrie 2016

Productia industriala din Franta a scazut peste asteptari in septembrie 2016, cu o rata lunara de 1,1%, dupa un avans de 2,3% in luna precedenta, iar scaderea anuala a fost de 1,1%, dupa o crestere de 0,4% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 10 Noiembrie 2016

Productia industriala din Marea Britanie si-a temperat cresterea anuala in septembrie 2016, pana la 0,3%, de la 0,7% in luna precedenta, pe fondul unei noi scaderi lunare neasteptate de 0,4%.

MACRO NEWSLETTER 9 Noiembrie 2016

Creditul de consum din SUA a crescut peste asteptari in septembrie 2016, cu 19,3 miliarde de dolari, dupa un avans de 26,8 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 6%, de la 6,3% in luna anterioara.

Moldoveni din Romania, spargeti ghinionul istoriei: Pe 13 noiembrie, VOTATI MAIA SANDU!

Mai bine inseamna institutii puternice. Mai bine inseamna fara hotie si coruptie. Mai bine inseamna politica in interesul natiunii si nu a oligarhilor. Mai bine inseamn.

Targul gastro-cultural Ozosep, pe 12-13 noiembrie, in Gradina Verona din Bucuresti

Gusturile gastronomiei secuiesti vor fi prezente din nou in capitala, fiind asteptati peste 25 de mici producatori din Harghita si imprejurimi cu o gama larga de produse de calitate, din ingrediente naturale atent selectionate. La Ozosep gasiti branzeturi speciale, preparate din carne, siropuri si gemuri, miere, paine de casa, prajituri, turta dulce, kurtoskalacs si langos proaspat, palinca din fructe alese, ciocolata artizanala, pate de bibilica si multe altele. Ca de fiecare data, vor fi prezenti si mesterii artizani cu jucarii din lemn, articole din piele, lucrate manual, dar si cosmetice naturale.

Dodon:Americanii au ales un presedinte puternic, care pledeaza pentru relatii de prietenie cu Rusia. Asa va fi si in Moldova dupa 13 noiembrie

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA. Socialistul afirma ca aceasta inseamna o victorie asupra dezmatului liberal.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )