Libnet.ro
UNICEF

05:15

A 14-a zi de proteste in Piata Victoriei: Peste 500 de manifestanti au scandat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A 14-a zi de proteste in Piata Victoriei: Peste 500 de manifestanti au scandat

A paisprezecea zi de proteste in Piata Victoriei s-a incheiat, numarul maxim de manifestanti fiind atins in jurul orei 21. 00, cand peste 500 de persoane au scandat Demisia, Hotii, Nu plecam, au cantat imnul Romaniei. continuă pe Wall-Street Ro

A 11-a zi de proteste a scos in Piata Victoriei peste 6.000 de manifestanti

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat dupa cinci ore, timp in care oamenii au scandat Demisia si Hotii , in ritm de tobe, au tinut luminile de la telefoane aprinse timp de cateva minute, au intonat Imnul, s-au prins in.

LIVE VIDEO TEXT A 13-a zi de protest in Piata Victoriei: Peste 40.000 de bucuresteni, mobilizare incredibila. Dragnea, tinta preferata a ironiilor si protestelor

A 13-a zi consecutiva de proteste anti-guvernamentale a inceput duminica in Piata Victoriei pe un ger naprasnic. Primele sute de oameni s-au incalzit cu strigarile ALDE si PSD, aceeasi mizerie, Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu, Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa. Ca si in alte seri, multe din masinile care trec prin piata Victoriei claxoneaza in semn de sustinere. 54: Peste 40. 000 de oameni sunt in piata si multimi mari vin din metrou si de pe bulevarde. Foarte multe steaguri si pancarte colorate, sa vedem daca iese tricolorul programat la ora 21. 46: Circa 30. 000 de oameni zguduie Piata Victoriei cu protestul lor. Au aparut proiectiile cu laser pe marile blocuri din Piata Victoriei20. 37: Peste 20. 000 de oameni in piata, sunt zone in care nu se mai poate misca. Iar gurile de metrou sunt pline, lumea continua sa vina in valuri. Incredibila mobilizarea bucurestenilor20. 33: Liviu Dragnea e de departe personajul principal al protestului. Furia multimii, dar si ironia il vizeaza pe detestatul sef al PSD. Iata un exemplu de pancarta, cu Dragnea pe post de Teleor-Man.

LIVE TEXT/VIDEO Noi proteste impotriva Guvernului in orasele tarii: 10.000 de manifestanti la Cluj, 7.000 la Sibiu, 5.000 la Timisoara, 3.000 la Iasi. Nu stati la caldura, si pe voi va fura!

A 13-a zi de proteste impotriva Guvernului, duminica, si in orasele tarii: pana la aceasta ora, cel mai amplu protest este la Iasi, unde pana la aceasta ora s-au adunat aproximativ 500 de manifestanti. Ca si in Piata Victoriei din Bucuresti, iesenii vor forma, la ora 21:00, in Piata Unirii, un tricolor uman cu ajutorul luminilor de la telefoane, hainelor si hartiilor colorate. ------------------21:50: 500 de manifestanti in Constanta. 21:44: Un copil i-a facut tatalui sau un drapel din lego, la Iasi. foto in articol)21:16: 3. 000 de protestatari la Iasi. Ei au strigat timp de 5 minute, neintrerupt, Demisia!21:12: La Cluj, unui protestatar aflat in scaun cu rotile i s-a facut rau, avand nevoie de ingrijiri medicale. Potrivit medicilor, barbatul a facut o criza de epilepsie. 21:10: Numarul participantilor la protestul din Cluj a urcat la 10. 000 si continua sa creasca. Participantii marsaluiesc prin zona centrala a orasului. Clujenii au ales sa urmeze un traseu de aproximativ 6 kilometri, mai lung decat in zilele anterioare. 21:02: Proteste si in Galati, Craiova si Alba Iulia, unde au iesit in strada cateva sute de oameni. 000 de protestatari in Piata Victoriei din Timisoara. 20:55: Peste 1. 500 de persoane marsaluiesc prin centrul Brasovului. Ei poarta un steag tricolor urias si scandeaza Nu stati la caldura, si pe voi va fura!20:53: Si la Cluj, numarul protestatarilor a ajuns la aproximativ 6. 000 si continua sa creasca, in conditiile in care manifestantii au plecat in mars pe strazile din oras. 20:50: La Sibiu, numarul protestatarilor a urcat la 7. Oamenii marsaluiesc pe strazile orasului, iar la trecerea coloanei de manifestanti alti protestatari li se alatura. Oamenii scandeaza Guvern de hoti si mafioti si vor urma un traseu de 5 kilometri prin cartierele orasului. News. ro)20:29: Peste 4. 000 de protestatari duminica seara in Piata Victoriei din Timisoara, ei cerand demisia presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu,, dar si a Avocatului Poporului Victor Ciorbea.

LIVE TEXT/VIDEO Noi proteste impotriva Guvernului in orasele tarii: 7.000 de manifestanti la Sibiu, 6.000 la Cluj, 5.000 la Timisoara, 2.000 la Iasi. Nu stati la caldura, si pe voi va fura!

A 13-a zi de proteste impotriva Guvernului, duminica, si in orasele tarii: pana la aceasta ora, cel mai amplu protest este la Iasi, unde pana la aceasta ora s-au adunat aproximativ 500 de manifestanti. Ca si in Piata Victoriei din Bucuresti, iesenii vor forma, la ora 21:00, in Piata Unirii, un tricolor uman cu ajutorul luminilor de la telefoane, hainelor si hartiilor colorate. 000 de protestatari in Piata Victoriei din Timisoara. 20:55: Peste 1. 500 de persoane marsaluiesc prin centrul Brasovului. Ei poarta un steag tricolor urias si scandeaza Nu stati la caldura, si pe voi va fura!20:53: Si la Cluj, numarul protestatarilor a ajuns la aproximativ 6. 000 si continua sa creasca, in conditiile in care manifestantii au plecat in mars pe strazile din oras. 20:50: La Sibiu, numarul protestatarilor a urcat la 7. Oamenii marsaluiesc pe strazile orasului, iar la trecerea coloanei de manifestanti alti protestatari li se alatura. Oamenii scandeaza Guvern de hoti si mafioti si vor urma un traseu de 5 kilometri prin cartierele orasului. News. ro)20:29: Peste 4. 000 de protestatari duminica seara in Piata Victoriei din Timisoara, ei cerand demisia presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu,, dar si a Avocatului Poporului Victor Ciorbea.

A 12-a zi de proteste in Piata Victoriei. Cati manifestanti cer demisia guvernului (FOTO)

UPDATE La ora 19:29, in jur de 500 de persoane s-au strans in Piata Victoriei. O noua seara de proteste in capitala. Zeci de persoane s-au strans in Piata Victoriei,.

LIVE VIDEO TEXT Protest fabulos cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul. A 13-a zi de protest

A 13-a zi consecutiva de proteste anti-guvernamentale a inceput duminica in Piata Victoriei pe un ger naprasnic. Primele sute de oameni s-au incalzit cu strigarile ALDE si PSD, aceeasi mizerie, Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu, Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa. Ca si in alte seri, multe din masinile care trec prin piata Victoriei claxoneaza in semn de sustinere. -----------------21:42: Se scandeaza: Zi de zi aici vom fi si Vrem sa muncim, nu sa va pazim!21:40: In piata la aceasta ora mai sunt circa 20. 000 de oameni. Frigul patrunzator a facut ca multa lume sa plece imediat dupa momentul tricolorului. 24: Imagini video filmate la nivelul solului la momentul formarii tricolorului vezi in articol)21. 11: Daca va intrebati cum ne-am intrebat si noi) cum au resit sa creeze perfect drapelul cei peste 50. 000 de oameni fara sa amestece culorile: in timpul protestului, voluntari au impartit foi A4 colorate protestatarilor aflati in Piata Victoriei in functie de zona in care se aflau. La ora 21. 00, protestatarii si-au aprins lanternele de la telefoane sub foile respective, si asa s-a format un urias tricolor luminos. 07: Aviz pentru parlamentari: va rugam sa nu incercati asta la Parlament, ca face dl Serban Nicolae comisie de ancheta pentru consumarea ilegala a abonamentelor de telefonie. Iar dl Ion Cristoiu s-ar putea sa faca o ancheta jurnalistica despre provenienta laserelor colorate de pe smartphone-uri :)21. 06: Tricolorul s-a format prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Coregrafia a fost exceptionala, a fost un moment cu adevarat emotionant21. 00: Peste 50. 000 de oameni in Piata Victoriei, iar tricolorul a reusit! Imaginile sunt fabuloase.

Sute de oameni in a 14-a zi de protest in Piata Victoriei; aproximativ 200 de persoane la Palatul Cotroceni, pentru a noua zi consecutiv

In Piata Victoriei s-au strans, pana la ora transmiterii acestei stiri, peste 500 de persoane, in cea de a 14-a zi de proteste antiguvernamentale declansate dupa adoptarea OUG privind modificarea codurilor penale. Aproximativ 200 de oameni - sustinatori ai Guvernului Grindeanu - protesteaza, pentru a noua zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, unde cer demisia presedintelui Klaus Iohannis.

VIDEO Manifestatie fabuloasa cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul. A 13-a zi de protest anti-guvernamental pe un ger naprasnic

Peste 50. 000 de oameni au fost in Piata Victoriei duminica seara, pe un ger naprasnic, in cea de-a 13-a zi consecutiva de proteste anti-guvernamentale. Cel mai spectaculos moment al serii a fost de departe cel de la ora 21:00, cand multimea din piata a format un tricolor imens. Coregrafia a fost exceptionala, momentul fiind cu adevarat emotionant. Cum au resit sa creeze perfect drapelul cei peste 50. 000 de oameni fara sa amestece culorile? In timpul protestului, voluntari au impartit foi A4 colorate protestatarilor aflati in Piata Victoriei in functie de zona in care se aflau. La ora 21. 00, protestatarii si-au aprins lanternele de la telefoane sub foile respective, si asa s-a format un urias tricolor luminos. La ora 22:00, manifestantii au cantat imnul national, apoi o parte dintre ei s-au prins intr-o hora. ALDE si PSD, aceeasi mizerie, Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu, Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa, au fost cateva dintre scandari.

VIDEO Protest in inima Bucurestiului cu peste 50.000 de oameni care au format tricolorul: Vrem sa muncim, nu sa va pazim!

Foto: Dan Mihai BalanescuPeste 50. 000 de oameni au fost in Piata Victoriei duminica seara, pe un ger naprasnic, in cea de-a 13-a zi consecutiva de proteste anti-guvernamentale. Cel mai spectaculos moment al serii a fost de departe cel de la ora 21:00, cand multimea din piata a format un tricolor imens, prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Coregrafia a fost exceptionala, momentul fiind cu adevarat emotionant. La ora 21. 00, protestatarii si-au aprins lanternele de la telefoane sub foile respective, si asa s-a format un urias tricolor luminos.

Peste 300 de oameni in a 14-a zi de protest in Piata Victoriei; aproximativ 200 de persoane la Palatul Cotroceni, pentru a noua zi consecutiv

In Piata Victoriei s-au strans, pana la ora transmiterii acestei stiri, peste 300 de persoane, in cea de a 14-a zi de proteste antiguvernamentale declansate dupa adoptarea OUG privind modificarea codurilor penale. Aproximativ 200 de oameni - sustinatori ai Guvernului Grindeanu - protesteaza, pentru a noua zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni, unde cer demisia presedintelui Klaus Iohannis.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )