Libnet.ro
UNICEF

21:30

14 persoane, printre care si presedintele CNAS, au fost retinute de DNA in dosarul fraudei de la Casa de Asigurari

Antena3 Antena3,
14 persoane, printre care si presedintele CNAS, au fost retinute de DNA in dosarul fraudei de la Casa de Asigurari

Update: 14 persoane au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate in fata instantei cu propunere de arestare. Printre acestea se numara presedintele CNAS, Marian Burcea, fostul consilier al lui George. continuă pe Antena3

ANUNT-BOMBA de la DNA in aceasta dimineata. A fost RETINUT

Update: 14 persoane au fost retinute si urmeaza sa fie prezentate in fata instantei cu propunere de arestare. Printre acestea se numara presedintele CNAS, Marian Burcea, fostul consilier al lui George.

14 persoane, inclusiv seful CNAS, retinute in dosarul decontarilor ilegale de servicii medicale (VIDEO)

UPDATE: DNA a retinut in total, pana acum, 14 persoane, intre care presedintele si un alt responsabil din CNAS, fostul si actualul presedinte al CSAMB si un fost angajat al Ministerului.

UPDATE Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut impreuna cu alte 13 persoane / In dosar se acuza decontarea de ingrijiri medicale la domiciliu fictive de 13,2 mil. lei

Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut de DNA pentru constituirea unui grup infractional organizat si pentru folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite. Impreuna cu Burcea au mai fost retinute 13 persoane, printre care sefi si functionari din CASMB si CNAS, reprezentantii unor firme si o avocata.

Minori abuzati sexual intr-un centru de plasament din Capitala. Cinci persoane au fost retinute

Minoriabuzati sexualintr-un centru de plasament din sectorul 5 al Capitalei. Cinci persoane au fost retinute. Ororile au avut loc in toamna anului 2016 si in iarna anului 206-2017. Un.

Presedintele CNAS a fost retinut de DNA

Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care se investigheaza decontari fictive de la institutie. Surse judiciare spun ca una dintre persoanele vizate de.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

Presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Marian Burcea, a fost retinut in aceasta dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu, in care ieri au fost facute cincizeci de perchezitii, anunta News. ro.

Perchezitii DNA in 50 de locatii, printre care si sediile a doua institutii publice din Bucuresti. Surse: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, vizate de perchezitii

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii in 50 de locatii, printre care si sediile a doua institutii publice din Bucuresti. Potrivit unor surse, cele doua institutii vizate sunt Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, perchezitiile au loc intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie in perioada 2016 - august 2017.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS Marian Burcea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost destituit astazi din functie de premierul Mihai Tudose, in urma retinerii sale de catre DNA, anunta televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:30 Decizia privind demiterea lui Marian Burcea de la conducerea CNAS, publicata in Monitorul Oficial Decizia premierului Mihai Tudose privind eliberarea lui Marian Burcea din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost publicata in Monitorul Oficial. *ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

Presedintele CNAS avea obligatii clientelare, fiind numit pe criterii politice (referat DNA)

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Marian Burcea, avea obligatii clientelare, ca urmare a faptului ca ar fi fost numit in functie pe criterii politice, potrivit referatului prin care DNA cere arestarea preventiva a 14 inculpati in dosarul privind decontarile ilegale de servicii medicale, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )