Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ajutoare pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea.

România Liberă România Liberă,
Ajutoare pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea.

Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenta pentru persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. Ajutoarele vor fi acordate sub forma unor produse, scoase din rezervele de stat, iar furnizarea ajutoarelor, cu titlu gratuit, va fi aprobata prin hotarare de guvern. Peste 200 de locuinte din Buzau, Vrancea si Braila au fost deszapezite de jandarmi, pompieri, militari si politisti, in unele localitati din judetul Buzau fiind . continuă pe România Liberă

UPDATE. Alimente pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. ...

UPDATE: Peste 240 de militari participa la actiunile de deszapezire in judetele Vrancea, Braila, Valcea, Buzau si Galati, conform Mediafax. Astfel, la Maicanesti si Ciorasti, in judetul Vrancea, 100 de militari cu patru autocamioane deszapezesc caile de acces, iar in localitatea Gemenele, din judetul Braila, militarii insotesc o echipa ENEL care actioneaza pentru remedierea defectiunilor la reteaua de distributie a curentului electric. In judetul Braila, la Scortaru Nou, si in judetul .

Guvernul aproba acordarea de ajutoare persoanelor afectate de zapada din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea

Persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea vor primi ajutoare din partea Guvernului. Potrivit Mediafax, Executivul va aproba miercuri o hotarare de guvern prin care vor fi.

Salvarea a venit din CER pentru oamenii din Vrancea. Bariera nametilor, de nestrapuns la sol

Acolo unde ambulantele sau chiar senilatele SMURD nu au reusit sa strapunga bariera nametilor, autoritatile au trimis elicoptere sa preia bolnavii. in Vrancea, un elicopter MAI a scos din nameti mai multe.

Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati.

Trei elicoptere ale MAI se deplaseaza spre judetele Braila, Buzau si Galati, ca sa preia presoanele aflate in situatii critice, blocate din cauza zapezii, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. Dragnea a convocat Comandament de iarna in Buzau Din Ordinul viceprim-ministrului, ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, aeronavele Ministerului Afacerilor Interne MAI) desfasoara misiuni de sprijin si acordare de ajutor .

Trei elicoptere MAI au decolat spre Braila, Buzau si Galati pentru a prelua persoane aflate in situatii critice

Trei elicoptere ale MAI au plecat spre judetele Braila, Buzau si Galati pentru a prelua persoanele aflate in situatii critice, potrivit unui comunicat al Ministerului. Din Ordinul viceprim-ministrului, ministru.

Cod rosu de viscol in judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod rosu de viscol care intra in vigoare de la ora 15:00. Judetele vizate sunt Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea. De la ora 15:00 la ora.

REVISTA PRESEI: Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale.

Evenimentul zilei relateaza ca Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale. Executivul a ramas surd si orb la cererile procurorilor DNA si DIICOT, dar si la ale judecatorilor Instantei Supreme de a modifica prevederile care pot arunca in aer Justitia romaneasca. Daca textele intra in vigoare chiar si o singura zi, dezastrele produse in sistemul de justitie penala vor fi ireparabile, anulanduse practic munca unui intreg sistem judiciar, a avertizat expertul .

Unitatile de invatamant se inchid in Bucuresti, Braila, Buzau si Arges

UPDATE: 12:36: ISJArges a decis ca si scolile si gradinitele din acest judet sa fie inchise luni si marti, relateazaB1 TV. Scolile din judetul Arges sunt inchise maine n. r. luni). Decizia .

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

Subiectele Zilei: Cum se pregatesc de viscol zonele care n-au iesit de sub nameti de la precedenta urgie; Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale; Cum a ajuns Armata sa tina loc de Companie de Drumuri

Ziua in care politicienii nu vor mai pica pe interceptari. Ministerul Justitiei are astazi termen-limita pentru dezamorsarea bombelor. Generozitatea dubioasa a lui Robert Negoita. Studiul anveloparii blocurilor costa aproape dublu in sectorul 3: 10 milioane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )