Libnet.ro
UNICEF

23:00

18 dintre cei 20 de pompieri infectati cu coronavirus au fost externati. Au stat zece zile in spital

Adevărul Adevărul,
18 dintre cei 20 de pompieri infectati cu coronavirus au fost externati. Au stat zece zile in spital

18 dintre cei 20 de pompieri din cadrul detasamentului ISU Campina, confirmati COVID-19 pozitiv, in data de 14 iunie au fost externati din spital. in spital au mai ramas doar doi servanti asimptomatici. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Germania reimpune izolarea localadin cauza focarului de Covid-19 la abatorul Tonnies, unde jumatate dintre cei infectati sunt romani

Germania reimpune pentru prima oara o izolare locala, din cauza focarului de Covid-19 de la abatorul Tonnies, scrie thelocal. de. Peste 1. 500 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, aproximativ jumatat.

Romania TV, amendata pentru zvonurile ca spitalele au dat bani unor familii sa-si declare decedatii infectati cu coronavirus

Romania TV a fost sanctionata de Consiliul National al Audiovizualului CNA) din cauza zvonurilor cu banii dati familiilor sa-si declare decedatii ca infectati cu Covid-19.

Anna Lesko l-a sedus pe Culita Sterp. Legatura secreta dintre cei doi

Anna Lesko,una dintre cele mai sexy cantarete din Romania, i-a surprins pe fani cu noua ei cucerire. Frumoasa artista a fost surprinsa in ipostaze incendiare alaturi de interpretul de muzica de petrecere.

inca un angajat al terasei din Vama Veche inchisa dupa un caz de coronavirus a fost confirmat cu Covid-19

Un alt angajat al terasei din Vama Veche care a fost inchisa temporar dupa aparitia unui caz de coronavirus a fost confirmat cu Covid-19, a anuntat Directia de Sanatate Publica a Judetului DSPJ) Constanta.

Google inchide unul dintre cele mai utile servicii. A fost disponibil doar cinci luni

Probabil ca si pentru tine Google a devenit crucial pentru diverse servicii. Cel a carui inchidere a anuntat-o acum a fost lansat in februarie si putea fi cel mai util mijloc prin care sa-ti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )