Libnet.ro
UNICEF

16:00

2,5 miliarde de dolari, alocate pentru zidul dintre Mexic si SUA

Adevărul Adevărul,
2,5 miliarde de dolari, alocate pentru zidul dintre Mexic si SUA

Curtea Suprema a SUA a anuntat ca presedintele Donald Trump poate folosi 2,5 miliarde de dolari din fondurile Pentagonului pentru o sectiune a zidului de la granita cu Mexicul, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Facebook - amenda record in SUA de 5 miliarde dolari

Reteaua de socializare Facebook Inc va plati in SUA o amenda record, de cinci miliarde dolari, pentru inchiderea unei investigatii privind incalcarea dreptului la confidentialitate al utilizatorilor, a anuntat miercuri Comisia Federala pentru Comert FTC), transmit BBC, Reuters si site-ul cityam. com.

Tesla a inregistrat pierderi de 1,1 miliarde dolari in primul trimestru

Tesla, producatorul de autovehicule electrice de lux, a inregistrat pierderi de 1,11 miliarde dolari in primele sase luni ale acestui an, cu 22 % mai mici fata de cele din perioada similara a anului trecut, relateaza agentia EFE.

Apple si Microsoft investesc in noul fond SoftBank. Bugetul fondului ajunge la 108 miliarde dolari

La o zi dupa ce gigantul telecom SoftBank a anuntat lansarea unui nou fond de investitii de 40 de miliarde de dolari, Apple si Microsoft au anuntat ca vor investi in acet fond Vision Fund II), bugetul de investitii pentru startup-uri IT ajungand astfel la 108 miliarde de dolari.

Gigantul petrolier Total vinde active de 5 miliarde dolari

Grupul petrolier francez Total SA va instraina active de aproximativ 5 miliarde de dolari, in majoritate de pe segmentul de explorare si productie, urmarind, pe viitor, sa se concenteze pe proiecte care pot face fata pretului scazut al titeiului, conform Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )