Libnet.ro
UNICEF

07:00

20 de farmacisti, trimisi in judecata pentru dare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
20 de farmacisti, trimisi in judecata pentru dare de mita

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus trimiterea in judecata a 20 de farmacisti si a noua medici, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, si dare de mita, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Primarul din Navodari, Nicolae Matei, trimis in judecata pentru dare de mita

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, aflat in arest din 15 noiembrie, a fost trimis in judecata pentru dare de mita, dosarul urmand sa fie judecat de Tribunalul Constanta, informeaza Directia Nationala.

Presedintele PNL Gorj, Dian Popescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si uz de fals

Presedintele PNL Gorj, Dian Popescu, ales senator in 9 decembrie, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si uz de fals, intr-un dosar privind contracte derulate de Primaria Pestisani. Alaturi de.

Primarul orasului Navodari, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului orasului Navodari, Nicolae Matei, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si, in stare de libertate, a lui Nicolae Valcu, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de marturie mincinoasa si fals in declaratii, arata un comunicat remis redactiei.

DNA: Primarul din Navadori, trimis in JUDECATA pentru MITA.

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie pentru dare de mita. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului MATEI NICOLAE, primarul orasului Navodari, judetul Constanta, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita si, in stare de libertate, a inculpatului VALCU NICOLAE, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de marturie mincinoasa si .

Presedintele filialei PP-DD Bistrita, trimis in JUDECATA pentru ca a cerut MITA la ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata a presedintelui interimar al organizatiei judetene PP-DD Bistrita -Nasaud, Octavian Luchian Seciu, sub acuzatia ca ar fi cerut mita, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor DNA, in perioada 22 -25 octombrie 2012, Octavian Luchian Seciu, in calitate de presedinte interimar al organizatiei judetene Bistrita-Nasaud a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )