Libnet.ro
UNICEF

05:00

200 de romani vor zbura catre Marea Britanie pentru a lucra in agricultura. Mai multe curse aeriene speciale vor fi puse la dispozitia acestora

B1 B1,
200 de romani vor zbura catre Marea Britanie pentru a lucra in agricultura. Mai multe curse aeriene speciale vor fi puse la dispozitia acestora

Aproape 200 de romani vor zbura joi, de la Bucuresti spreMarea Britanie pentru a suplimenta forta de munca in agricultura. Autoritatile britanice au declarat ca au nevoie de aproximativ 80. 000 de munict. continuă pe B1

COVID-19: Marea Britanie va anunta prelungirea restrictiilor pana in data de 7 Mai

Restrictiile vor fi prelungite in Marea Britanie pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, au anuntat marti autoritatile de la Londra. Astfel, noua data invocata pentru o posibila.

Romanii pleaca in Marea Britanie la munci agricole. Pana cand se fac angajari si cand are loc primul zbor

Dupa ce s-au dus in Germania, tot mai multi romani vor pleca la munci agricole si in Marea Britanie, fermierii britanici inchiriind avioane speciale pentru aceste curse, scrie The Times.

VIDEO Marea Britanie: Un veteran de razboi de 99 de ani a strans 4 milioane de lire sterline pentru medicii si asistentele care se lupta cu coronavirusul

Un veteran de razboi din Marea Britanie, in varsta de 99 de ani, a strans peste 4 milioane de lire sterline pentru sistemul de sanatate NHS) angajandu-se sa parcurga 5 km in gradina casei sale inainte sa implineasca 100 de ani, la finalul acestei luni, relateaza Guardian.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 761 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total se apropie de 13.000 de morti

Numarul deceselor provocate de Covid-19, raportat in ultimele 24 de ore, in spitalele din Marea Britanie este de 761, bilantul total ajungand la 12. 868 morti, relateaza The Guardian. Numarul testelor.

Coronavirus Marea Britanie: O batrana in varsta de 106 ani a invins COVID19

O femeie de 106 ani, despre care se crede ca este cel mai in varsta pacient din Marea Britanie, a reusit sa invinga noul coronavirus si a fost externata din spital, relateaza Reuters.

Doua treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au angajati in somaj tehnic

Doua-treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au toti angajatii sau o parte dintre ei in somaj tehnic. Guvernul britanic le plateste 80% din salariu, scrie Retures.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 700 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total a depasit 12.000 de morti

Marea Britanie a raportat, marti, 778 de decese cauzate de pandemia de coronavirus si alte 5. 252 de noi persoane diagnosticate cu Covid-19. Astfel, bilantul total a ajuns la 93. 873 de oameni testati pozitiv,.

VIDEO Cele mai ascultate piese in ultimul deceniu, in Marea Britanie

In urma unui sondaj realizat de PPL si BBC Radio 2, a fost realizat topul celor mai ascultate piese in ultimii 10 ani, in Marea Britanie.

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )