Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM 2014. Spania a murit, traiasca Olanda! Batavii au executat campioana mondiala, scor 5-1!

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Spania a murit, traiasca Olanda! Batavii au executat campioana mondiala, scor 5-1!

Olanda si Arjen Robben si-au luat o mica revansa pentru finala pierduta in fata Spaniei 0-1 dupa prelungiri), la Mondialul din 2010. in reintalnirea din primul meci al grupei B, la turneul final din Brazilia, cea mai tanara echipa din ultimii 76 de ani a batavilor, la un turneu final, a spulberat campioana mondiala en-titre. continuă pe Adevărul

VIDEO CM 2014: Spania a murit, traiasca Olanda! Batavii au executat campioana mondiala, scor 5-1!

Olanda si Arjen Robben si-au luat o mica revansa pentru finala pierduta in fata Spaniei 0-1 dupa prelungiri), la Mondialul din 2010. in reintalnirea din primul meci al grupei B, la turneul final din Brazilia, cea mai tanara echipa din ultimii 76 de ani a batavilor, la un turneu final, a spulberat campioana mondiala en-titre.

CM 2014. VIDEO Spania a murit, traiasca Olanda! Batavii au executat campioana mondiala, scor 5-1!

Olanda si Arjen Robben si-au luat o mica revansa pentru finala pierduta in fata Spaniei 0-1 dupa prelungiri), la Mondialul din 2010. in reintalnirea din primul meci al grupei B, la turneul final din Brazilia, cea mai tanara echipa din ultimii 76 de ani a batavilor, la un turneu final, a spulberat campioana mondiala en-titre. Spania-Olanda 1-5!.

Inventatorul termenului metrosexual, Mark Simpson: Metrosexualul a murit. Traiasca spornosexualul

In urma cu 20 de ani, jurnalistul si scriitorul Mark Simpson a inventat termenul metrosexual. Insa acum, odata cu o noua generatie, vedem o varianta extrema a metrosexualului, intruchipata intr-o obsesie fata de propriul corp si fata de sex, si ale carui conceptii s-au modificat intr-atat de mult incat necesita un nou nume, sustine acesta intr-un articol publicat in The Telegraph.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )