Libnet.ro
UNICEF

13:00

In 2015, Romania a inregistrat cel mai mare deficit comercial din Europa Centrala si de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In 2015, Romania a inregistrat cel mai mare deficit comercial din Europa Centrala si de Est

Anul trecut, Romania a importat cu 8,4 miliarde de euro mai mult decat a exportat, rezultat in crestere fata de cele 6,1 miliarde de euro in 2014. continuă pe Wall-Street Ro

in 2015, Romania a inregistrat cel mai mare deficit comercial din Europa Centrala si de Est

Anul trecut, Romania a importat cu 8,4 miliarde de euro mai mult decat a exportat, in crestere fata de 6,1 miliarde de euro in 2014.

Actiunile Credit Agricole (CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani

Actiunile Credit Agricole CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani, dupa ce al treilea grup bancar francez a anuntat vanzarea unor participatii in bancile regionale detinute, pentru a-si majora capitalul si dividendele, transmit Bloomberg si Reuters.

Cel mai mare venit obtinut de o persoana cu profesie libera: 4,4 milioane de euro

Cel mai mare venit obtinut de o persoana fizica in 2014 a fost de 19,97 milioane de lei brut circa 1,6 milioane de lei brut pe luna), obtinut in Bucuresti de o persoana cu profesie libera, categorie in care intra avocatii, auditorii financiari,.

Romania, tara cu cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in decembrie

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in luna decembrie 2015 fata de luna noiembrie 2015, cu un plus de 5%, conform Eurostat.

China va inaugura anul acesta cel mai mare radiotelescop din lume, ce va cauta semne de viata extraterestra

China va reloca peste 9. 000 de persoane inainte de punerea in functiune, anul acesta, a celui mai mare radiotelescop din lume, care, spera Beijingul, va impulsiona cautarea de viata extraterestra, scrie The Guardian.

VIDEO Care este cel mai mare regret pe care il ai?

Un eveniment i-a luat prin surprindere pe newyorkezi luna trecuta cand intr-o locatie aglomerata din centrul orasului a fost instalata o tabla pe care trecatorii isi puteau scrie regretele. Iata care au fost raspunsurile lor si ce au aceste raspunsuri in comun in materialul video de mai jos, care a inregistrat deja peste 3 milioane de vizualizari.

Cel mai mare lant de retail din Vrancea intra in zona rurala: Este obligatoriu sa fim aici

Feliciu Paraschiv, proprietarul Paco, una dintre cele mai mari retele de local key accounts din Moldova, va intra anul acesta si in zona rurala, unde va deschide un magazin luand in considerare potentialul sau semnificativ.

Cel mai mare targ b2b din Europa sau ,,Lost in Translation, partea a doua

Va fi un articol putin diferit fata de ceea ce cititi pe WALL-STREET. ro de obicei; este unul dintre acele momente in care as fi vrut sa pot inregistra prin priviri, video si audio si apoi, mai simplu, sa incarc rezultatul pe site si sa va invit sa il.

Cel mai mare venit inregistrat in 2014 de un roman: 4,4 milioane de euro

Circa 620. 000 de persoane fizice au obtinut in 2014 peste 8,2 miliarde lei in venituri din profesii libere, venituri comerciale, drepturi de proprietate intelectuala si din cedarea folosintei bunurilor.

Cel mai mare venit brut. Cati bani a castigat un bucurestean

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )