Libnet.ro
UNICEF

18:46

JO 2020 Tokyo, box: Claudia Nechita a ratat medalia olimpica, dar a vorbit ca o mare campioana

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, box: Claudia Nechita a ratat medalia olimpica, dar a vorbit ca o mare campioana

La doua zile dupa ce a obtinut prima victorie pentru boxul feminin romanesc, la o editie a Jocurilor Olimpice, stelista de 27 de ani a avut o dezamagire uriasa. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, box: Moment istoric pentru Romania! Claudia Nechita, performanta superba

In asteptarea unei medalii, dupa argintul Ana Mariei Popescu la scrima, sportivii tricolori bifeaza rezultate impresionante si premiere remarcabile.

JO 2020 Tokyo, box: Romania are sportivi hraniti necorespunzator! Acuze grave lansate de Girleanu

Singurul pugilist roman calificat la aceasta editie a Jocurilor Olimpice a avut o iesire nervoasa, dupa ce a fost eliminat din competitie.

Performanta istorica pentru Romania la JO 2020. Ce record a reusit Claudia Nechita

Performanta istorica pentru Romania la JO 2020. Olimpiada de la Tokio va intra in istoria boxului romanesc. Chiar daca nu a castigat, deocamdata, nicio medalie, pugilista Claudia Nechita a reusit deja o premiera in acest sport, pentru tara noastra. Reusita a venit in urma luptei castigate impotriva sportivei din Somania, Ramla Ali. Performanta istorica pentru .

JO 2020 Tokyo: Un miracol sportiv! O japoneza a devenit campioana olimpica la doar 13 ani!

La doua zile dupa ce jucatoarea de tenis de masa din Siria, Hend Zaza 12 ani), s-a apropiat de recordul de precocitate, care ii apartine romancei Beatrice Hustiu a concurat la JO 1968, la 11 ani si 158 de zile), astazi, o alta fetita a uimit lumea sportului.

JO 2020, box: Maria Claudia Nechita, victorie istorica - Este la un succes distanta de o medalie

Sportiva romana Maria Claudia Nechita s-a calificat luni in sferturile turneului de box la categoria sub 57 de kilograme din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, fotbal: CTP, devastator cu nationala olimpica a Romaniei! Cum a catalogat echipa lui Radoi

Romania s-a calificat la turneul olimpic de fotbal, dupa o asteptare de 57 de ani, Ce s-a intamplat insa, astazi, la Kashima, a risipit entuziasmul participarii si ne-a aratat cat de mult am decazut.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fete de aur! Simona Radis si Ancuta Bodnar sunt campioane Olimpice!

Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei a castigat, miercuri dimineata, medalia de aurla Jocurile Olimpice de la Tokyo, reusind sa stabileasca si un nou record olimpic.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Momente care nu s-au vazut la televizor! Cum s-a sarbatorit primul aur al Romaniei VIDEO

Echipajul feminin de dublu vasle, format din Simona Radis si Ancuta Bodnar, a cucerit medalia de aur, in noaptea de marti spre miercuri, aducand primul titlu olimpic pentru canotajul romanesc dupa 13 ani!.

JO 2020 Tokyo, tenis: Pacat ca s-a rupt Halep! Cum arata semifinalele probei feminine

Simona era marea noastra speranta, la cucerirea unei medalii, in turneul olimpic al sportului-alb. Iar cand vedem ce jucatoare au avansat in careul de asi, parca avem si mai mari regrete ca fostul lider WTA a ratat deplasarea in Japonia.

JO 2020 Tokyo: Chitu, eliminata in optimi la judo, echipa IonescuSzocs s-a oprit in sferturi la tenis de masa

Judoka Andreea Chitu a ratat, duminica, calificarea printre ultimele opt sportive ale categoriei 52 de kilograme, dupa o infrangere prin ippon in fata sportivei italiene Odette Giuffrida.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3254 seconds )