Libnet.ro
UNICEF

22:00

JO 2020 Tokyo: Un miracol sportiv! O japoneza a devenit campioana olimpica la doar 13 ani!

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Un miracol sportiv! O japoneza a devenit campioana olimpica la doar 13 ani!

La doua zile dupa ce jucatoarea de tenis de masa din Siria, Hend Zaza 12 ani), s-a apropiat de recordul de precocitate, care ii apartine romancei Beatrice Hustiu a concurat la JO 1968, la 11 ani si 158 de zile), astazi, o alta fetita a uimit lumea sportului. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, scrima: Romania, alaturi de Branzica. Ana Maria e la doua victorii de aurul olimpic

Sportiva de 36 de ani e singura campioana olimpica din lotul Romaniei deplasat la Tokyo. Si e la doua victorii de o performanta magnifica prin care sa-si marcheze ultima participare la JO.

Anna Kiesenhofer Campioana Olimpica la ciclism. Anonima cat un chibrit care a dat foc Olimpiadei placide VIDEO

Anna Kiesenhofer Campioana Olimpica la ciclism. Nu stiu cum am ajuns in halul asta sa ma uit la Olimpiada. Pierd timpul nu? Si ajung pe Eurosporturi. Pe unul dintre ele, Romania lua o mama de bataie de la Coreea. Am hohotit ca boul. Meciul de fotbal era sarit dintr-o cutie de maimute. Nu-ti venea sa crezi. Nu aveai de ce sa plangi. Hohotesti. Pe alalalt Eurosport, Manolo si discipolul comentau cursa olimpica de ciclism pe strada. Va dati seama de doua ore si ceva sa comentezi: hat o ciclista in fata, hat alta in spate, plutonul e inainte, se unesc plutoanele. Campioane, necampioane, statistici. Plictiseala. Ton monoton, fara speranta. Ma uit, vreau sa adorm si ceva devine in neregula. Anna Kiesenhofer o ia inainte. Se desprinde. Devine Campioana Olimpica la ciclism. Da, comentatorii, netul, habar n-aveau cine este Anna. Uite cum Anna Kiesenhofer a ajuns Campioana Olimpica la ciclism.

JO 2020 Tokyo, fotbal: CTP, devastator cu nationala olimpica a Romaniei! Cum a catalogat echipa lui Radoi

Romania s-a calificat la turneul olimpic de fotbal, dupa o asteptare de 57 de ani, Ce s-a intamplat insa, astazi, la Kashima, a risipit entuziasmul participarii si ne-a aratat cat de mult am decazut.

JO 2020 Tokyo: Am terminat-o cu tenisul! Ultimele doua romance, eliminate incredibil

O proba care a dezamagit, inca inainte de startul Jocurilor Olimpice, din cauza refuzului vedetelor noastre de a se deplasa la Tokyo, s-a si incheiat deja pentru noi, dupa primele doua runde.

JO 2020 Tokyo: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul al doilea

Mihaela Buzarnescu, locul 169 WTA, singura jucatoare romana de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminata in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inregistrat, duminica dimineata, alte doua infrangeri la JO de la Tokyo, dar mai pastreaza sanse pentru calificarea in sferturile de finala.

JO 2020, Tokyo: Ana Maria Popescu a scos la iveala drama sportului romanesc! Explicatia unei declaratii virulente

Dupa finala pierduta, astazi, la Tokyo, sportiva de 36 de ani, aflata la ultima ei participare la Jocurile Olimpice, a venit la microfonul TVR si a pus degetul pe rana deschisa a sportului romanesc.

JO 2020 Tokyo, Romania are garantata prima medalie! Ana Maria Popescu s-a calificat in finala probei de sabie

Ana Maria Popescus-a calificat in ultimul act al probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Tokyo si a asigurat prima medalie pentru Team Romania.

JO 2020 Tokyo: O fata de doar 12 ani a debutat in competitie, primind aplauzele rivalelor

O romanca, Beatrice Hustiu, detine recordul de precocitate la Jocurile Olimpice. La Tokyo, prezenta unei concurente de doar 12 ani a amintit de ce a facut Hustiu, la JO 1968.

JO 2020 Tokyo: Surpriza colosala! Un asistent medical de 41 de ani, care a tratat pacienti COVID, a luat aurul olimpic

Deja avem un rezultat total neasteptat, cu o poveste superba, la o zi dupa startul oficial al Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )