Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2020 Tokyo: Romania, depasita de tari precum Kosovo, Ungaria si Slovenia! Clasamentul medaliilor

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Romania, depasita de tari precum Kosovo, Ungaria si Slovenia! Clasamentul medaliilor

Deocamdata, cand a treia zi a Jocurilor Olimpice se apropie de final, ocupam un loc in coada ierarhiei. Vestea buna e ca urmeaza probele care ne pot imbunatati radical bilantul: inot, canotaj sau gimnastica feminina. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, Romania are garantata prima medalie! Ana Maria Popescu s-a calificat in finala probei de sabie

Ana Maria Popescus-a calificat in ultimul act al probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Tokyo si a asigurat prima medalie pentru Team Romania.

JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inregistrat, duminica dimineata, alte doua infrangeri la JO de la Tokyo, dar mai pastreaza sanse pentru calificarea in sferturile de finala.

JO 2020 Tokyo: De ce Romania merita din plin palma fotbalistica pe care a primit-o de la Coreea de Sud

De ani buni, radem de fotbalul asiatic. Pe arabi, i-am facut camile, iar despre japonezi si sud-coreeni am spus ca stiu sa alerge pana la epuizare si atat. Ieri, am primit o lectie fotbalistica extrem de dureroasa. Pentru ca ne credem cei mai frumosi si cei mai destepti, desi am ajuns in lumea a 4-a.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Romania, rezultate excelente! Cinci echipaje sunt in semifinale

La ce rezultate au inregistrat sportivii romani pana la aceasta ora, sunt sanse mari ca astazi sau cel tarziu maine sa obtinem prima medalie, la JO 2020.

JO 2020 Tokyo, scrima: Romania, alaturi de Branzica. Ana Maria e la doua victorii de aurul olimpic

Sportiva de 36 de ani e singura campioana olimpica din lotul Romaniei deplasat la Tokyo. Si e la doua victorii de o performanta magnifica prin care sa-si marcheze ultima participare la JO.

JO 2020: Larisa Iordache, in finala de la barna la Tokyo - A incheiat exercitiul in lacrimi din cauza problemelor de la glezna

Larisa Iordache s-a calificat in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnasta noastra fiind notata pentru exercitiul ei cu 14. Larisa a avut probleme la aterizare, ea accidentandu-se la glezna stanga. Larisa Iordache a facut un RMN - Cat de grava este accidentarea gimnastei noastre .

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici l-a lasat pe un jurnalist spaniol cu gura cascata! Ce a intrebat reporterul AS

Pustiul de doar 16 ani e un adevarat fenomen in lumea sportului! Mai ales ca a provine din Romania, unde infrastructura lipseste cu desavarsire si bugetul pentru sportul de performanta e ultima grija a Guvernului.

JO 2020 Tokyo: Ca pe vremea lui Ceausescu! Ce a facut televiziunea de stat cu Nadia din Iran

Pe vremea comunismului, sportivii care fugeau din tara, intr-o incercare disperata de a ajunge la o viata mai buna, erau stersi de regimul dictatorial din Romania. Acum, istoria se repeta in Iran.

JO 2020 Tokyo, fotbal: CTP, devastator cu nationala olimpica a Romaniei! Cum a catalogat echipa lui Radoi

Romania s-a calificat la turneul olimpic de fotbal, dupa o asteptare de 57 de ani, Ce s-a intamplat insa, astazi, la Kashima, a risipit entuziasmul participarii si ne-a aratat cat de mult am decazut.

JO 2020 Tokyo, tenis: Buzarnescu, ce victorie! A stat trei ore pe teren si merge in turul II. Stim cu cine va juca

Singura sportiva din Romania care a acceptat sa reprezinte tara in proba de simplu a sportului alb, Mihaela Buzarnescu 33 de ani, 168 WTA), s-a luptat ca o leoaica, in runda inaugurala a Jocurilor Olimpice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )