Libnet.ro
UNICEF

18:45

2021 2020

Libnet Ro
intre pierderi si castiguri, beneficiile pentru munca la distanta sunt mai putin optimiste decat in trecut

intre pierderi si castiguri, beneficiile pentru munca la distanta sunt mai putin optimiste decat in trecut

Intre martie 2020 si inceputul lui 2021 s-a intamplat ceea ce nu putea fi niciodata facut: Marele experiment al muncitului de la distanta. S-a intamplat de nevoie, dar a demonstrat ca anumite joburi pot fi facute remote si fara sa afecteze productivitatea. E insa munca remote viitorul?.

OPINIE Teoria conspiratiei: Mortii n-au murit

In anii 2020-2021, consultam de cateva ori pe zi cifrele de pe Worldometer, pe urma am lasat-o mai rar, de prin anul trecut n-am mai facut-o deloc. M-am uitat acum: Covid 19 a facut pana in clipa in care scriu aceste randuri 7. 681 de victime si a imbolnavit 704. 890 de oameni, dintre care, slava Domnului, 675. 811, deci covarsitoarea majoritate, s-au insanatosit unii cu sechele serioase, e drept. Si totusi, multi continua sa creada ca nici n-a existat. Si americanii, desigur, n-au fost pe Luna.

Romania are cel mai mare deficit bugetar din istorie, au crescut salariile si numarul angajatilor la stat, acuza Florin Citu

Romania are in acest moment cel mai mare deficit bugetar din istorie iar daca se mentine actuala evolutie va termina anul 2024 cu un deficit de 8 la suta, estimeaza senatorul PNL Florin Citu, fost prim-ministru intre anii 2020 2021. Ciolacu a distrus bugetul Romaniei- cel MAI MARE deficit bugetar din istorie dupa DOAR .

Raport NATO: Guvernul a alocat anul trecut pentru aparare doar 1,6% din PIB

Guvernul Romaniei a cheltuit mai putini bani pentru aparare in 2023, doar 1,6% din PIB si nu 2% sau 2,5% cum isi doreste presedintele Klaus Iohannis), potrivit datelor continute de raportul oficial al NATO pe anul trecut prezentat joia trecuta de secretarul general Jens Stoltenberg), dupa ce in 2022 a cheltuit 1,75% din PIB si in 2021 a cheltuit 1,88% din PIB. Singurul an din ultimii patru in care cheltuielile militare au atins 2% din PIB a fost primul an pandemic - 2020, in care guvernul Orban a dat 2,01% din PIB pentru aparare.

NATO report: Last year, the government allocated only 1.6% of GDP to defense

The Romanian government spent less money on defense in 2023, only 1. 6% of GDP and not 2% or 2. 5% as President Klaus Iohannis wants), according to the data contained in the official NATO report on last year presented last Thursday by Secretary General Jens Stoltenberg), after spending 1. 75% of GDP in 2022 and 1. 88% of GDP in 2021. The only year in the last four in which military spending reached 2% of GDP was the first pandemic year - 2020, when the Orban government gave 2. 01% of GDP to defense.

Un barbat din Hunedoara a exploatat doi minori prin munca. Primeau recompense in droguri si alcool

Un barbat din Hunedoara a fost retinut si este acuzat de exploatare prin munca a doi minori pe care ii punea sa lucreze in constructii. ii recompensa cu sume mici de bani si le oferea mancare, alcool si droguri. Pune minorii la munca grea Barbatul ar fi pus minorii sa lucreze in perioada 2020-2021. El i-a recrutat, transporta si adapostit in doua locatii din Hunedoara, conform stirileprotv.

Cine este ginerele lui Piedone: Patru joburi la stat, jucator la pariuri si pasionat de ceasuri scumpe

Serban Andrei este ginerele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, fiind casatorit cu fiica edilului, Ana. Cei doi s-au casatorit in 2018 si au impreuna doi copii. Potrivit declaratiilor de avere din 2021 si 2022, ginerele primarului a incasat de la stat peste 50. 000 de euro, fiind remunerat din trei locuri, plus indemnizatia de consilier local Sector 5 . El este din 2020 consilier local, fiind ales pe listele Partidului Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu si condus de Piedone.

Gerard Depardieu a mai primit o plangere pentru agresiune sexuala care s-ar fi produs in 2021. Ce a facut in timpul filmarilor

O alta femeie a depus plangere impotriva lui Gerard Depardieu, care este deja acuzat pentru violenta sexuala care a avut loc in timpul unor filmari din 2021. Depardieu isi sustine nevinovatia Actrita Charlotte Arnould este presupusa victim a unui viol care a dus la punerea sub acuzare a lui Depardieu in decembrie 2020, iar avocata ei a trimis o noua plangere la Parchetul din Paris in care denunta agresiunea sexuala, hartuirea sexuala si abuz sexist, conform stirileprotv.

Sfarsitul nu-i aici. Interviu cu Nicoleta Gales, conferentiar universitar la UMF Carol Davila Bucuresti si director medical la Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu: Cred cu tarie ca scaderea ratei mari de mortalitate in randul pacientelor cu ca

Incepand cu anul 2021, cancerul de san a devenit cel mai frecvent tip de cancer la nivel global, Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, iar in Romania, cancerul de san reprezinta in acest moment principala cauza de mortalitate la femei. in 2020 medicii romani au diagnosticat peste 12. 000 de femei cu cancer de san. Povestea fiecareia dintre ele este diferita, iar parcursul lor depinde de stadiul in care a fost depistata boala si de specificitatile sistemului medical romanesc.

Samsung inlatura Google Assistant de pe Televizoarele Inteligente

Samsung a anuntat recent ca va elimina functionalitatea Google Assistant de pe televizoarele sale inteligente, incepand cu data de 1 martie 2024. Aceasta decizie va afecta o gama larga de modele de televizoare, inclusiv cele inteligente lansate in 2022 si 2021, modelele 8K si 4K QLED din 2020, televizoarele Crystal UHD din 2020, precum si .

Jean Badea revine in functia de subprefect al Capitalei

Guvernul a decis, joi, numirea lui Jean Badea in functia de subprefect al Capitalei, conform agerpres. ro. Badea a mai ocupat aceasta functie in perioada octombrie 2021 octombrie 2023. Pe 12 octombrie 2023, el a fost eliberat din functia de subprefect. Anterior, incepand cu septembrie 2020, Jean Badea a fost subsecretar de stat in Ministerul .

AFIR: Grad de absorbtie de 86% din fondurile europene

Gradul de absorbtie a fondurilor europene acordate Romaniei prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala FEADR) a ajuns la 86% pe programarea financiara 2014 - 2020, inclusiv perioada de tranzitie 2021 - 2022.

Radu Craciun: Romania se apropie de Marea Resetare

In primavara lui 2021 scriam: De un an, o stafie bantuie spatiul public international. Ea poarta numele de Marea resetare, un concept promovat incepand cu 2020 de catre Forumul Economic de la Davos WEF). Este un concept care, ulterior, a devenit subiectul preferat al teoriilor conspiratiei. Bulgarele a inceput sa fie rostogolit in aceasta directie de grupurile politice si de media apropiate fostului presedinte Trump, care au incercat sa scada astfel popularitatea presedintelui Biden, adeptul promovarii unor schimbari fundamentale la nivel global. Odata rostogolit, bulgarele conspirationist nu a facut decat sa fie amplificat si adaptat de miscarile ideologice din ambele extreme.

Djokovici, laudat pentru refuzul vaccinului anti-COVID: Discursul care ar fi fost de neconceput in pandemie VIDEO

Apocalipsa SARS-CoV-2 a trecut. Dar raman sechelele din perioada 2020-2021. in capul listei, excluderea unui sportiv sanatos din competitii pentru lipsa certificatului de vaccinare. Acum, oaia neagra de ieri e remarcat pentru curajul de a-si asuma o decizie nepopulara.

Spitalul Judetean Piatra Neamt, a carui sectie ATI a fost distrusa de un incendiu in 2021, face apel la localnici sa doneze bani pentru refacerea sectiei

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt a lansat un apel catre populatie sa sprijine financiar reabilitarea sectiei Anestezie si Terapie Intensiva ATI) care a ars intr-un incendiu in noiembrie 2020.

Modelul chinez, ingrozitor si in sport: Micutii vor fi supusi unui regim spartan de la 7 ani

In pandemie, am adoptat modelul chinez in perioada 2020-2021. Care s-a dovedit a fi o prostie monumentala.

Vlad Voiculescu, prima reactie in scandalul achizitiei de vaccinuri: Vaccinarea a fost in subordinea premierului

Vlad Voiculescu, fost ministru al sanatatii in perioada decembrie 2020 - aprilie 2021, a reactionat printr-o postare pe Facebook la ancheta DNA ce vizeaza personalitatile politice care au fost in spatele achizitiei de vaccinuri din timpul pandemiei.

PwC: Listarile noi de actiuni de pe pietele europene au continuat intr-un ritm scazut in trimestrul al treilea

Listarile noi de actiuni IPO - Oferta Publica Initiala) pe pietele de capital europene au continuat sa inregistreze un ritm scazut in trimestrul al treilea din acest an fata de varfurile din 2020 si 2021, dar s-au situat peste trimestrele anterioare, cu 33 de IPO-uri incheiate si o valoare totala de 4,6 miliarde de euro.

Consumul de pungi din plastic subtire a scazut in Uniunea Europeana, conform Eurostat

Potrivit datelor publicate de Eurostat, consumul mediu de pungi din plastic subtire LPCB) pe persoana in Uniunea Europeana a fost de 77 de bucati in anul 2021, cu 11 mai putine decat in 2020. Scaderea consumului de pungi din plastic continua in UE in Uniunea Europeana au fost consumate 34,2 miliarde pungi de transport din plastic subtire in anul 2021, cu 4,8 miliarde mai putine fata de 2020, noteaza Agerpres.

Eurostat: Scaderea consumului de pungi din plastic continua in Uniunea Europeana

Fiecare persoana care locuia in Uniunea Europeana a consumat in medie 77 pungi de transport din plastic subtire LPCB), in 2021, cu 11 mai putine decat in 2020.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )