Libnet.ro
UNICEF

07:15

2021 si extremele vremii din Romania - Datele confirma faptul ca apar tot mai des fenomene meteo periculoase

Hotnews Hotnews,
 2021 si extremele vremii din Romania - Datele confirma faptul ca apar tot mai des fenomene meteo periculoase

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au analizat evolutia climatica a anului 2021 si datele confirma tendinta evidenta de crestere a temperaturii aerului din ultimele decenii. Anul trecut s-au emis cele mai multe alerte meteorologice pentru fenomene periculoase la nivel national din ultimii 3 ani, iar vara a adus mai multe valuri de canicula. Maxima anului a fost +41,1 la Calafat, pe 1 august. in vara lui 2021 a fost emis cel mai timpuriu cod rosu de canicula in tara noastra, in intervalul 24-25 iunie, pentru 7 judete din vestul tarii. continuă pe Hotnews

UEFA si Asociatia Stelistilor-AS47 pun presiune sa se schimbe Legea Sportului din Romania

Asociatia Stelistilor AS47 a solicitat o pozitie oficiala din partea UEFA legat de posibilitatea promovarii echipei CSA Steaua Bucuresti in primul esalon fotbalistic din Romania, ajungandu-se la concluzia ca Legea Sportului din Romania este deficitara. Raspunsul venit din partea forului fotbalistic continental este clar: Nu exista nicio prevedere in regulamentul de licentiere UEFA care sa .

Au aparut primii copii din Romania infectati cu Omicron

Au aparut primii copii infectati cu Omicron in Romania. Acestia fac parte din cei 91 de pacienti depistati pozitiv, miercuri, 5 ianuarie, cu tulpina sud-africana. Numarul cazurilor de infectare la nivel national cu varianta Omicron a virusului Sars-Cov-2 se ridica la 183. Cei patru copii infectati cu Omicron au varste intre 0 si 9 ani .

22 de comune din Romania in scenariul rosu. Cea mai mare rata de infectare a fost inregistrata intr-o localitate din judetul Arad

Datele oficiale de marti arata ca 22 de comune din Romania au rate de infectare mai mari sau egale cu 3. Cea mai mare incidenta este de 9,21 si a fost inregistrata in Silindia, o .

IN NOIEMBRIE 2021 Cresterea anuala a preturilor producatorilor industriali din Romania a ajuns la 32,2%

Rata anuala a PPI pe piata interna a ajuns la 40,4% in noiembrie 2021, dupa un avans lunar de 7,25%* in furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat preturile au urcat cu 19,95%, in noiembrie 2021 comparativ cu octombrie si cu 94,51% fata de noiembrie 2020 * in industria energetica, preturile au crescut, in noiembrie 2021 fata de noiembrie 2020, cu 95,84% Preturile producatorilor industriali PPI) din Romania au crescut cu un ritm lunar de 4,9% in luna noiembrie, dupa un avans lunar de 6,3% in luna noiembrie si de 3,16% in septembrie, conform datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

Orasul din Romania unde preturile la apartamente au explodat. Bucuresti este pe locul 3

Romanii au primit multe vesti proaste anul trecut si anul acesta in privinta scumpirilor. Iata ca traiul nu va fi unul mai usor nici in cele ce urmeaza. Care este orasul din Romania unde preturile la locuinte au explodat? Capitala ocupa locul 3 in acest top. Orasele din Romania unde preturile la apartamente au explodat .

2021, un an bun pentru arta: cel mai bine vanduti pictori in licitatiile de arta din Romania

Anul trecut a fost un an bun pentru arta. La licitatiile de arta din Romania s-au facut remarcati cativa pictori. Astfel, Ion Tuculescu este pictorul cu cel mai bine vandute lucrari in.

Anuntul Kaufland si Lidl care ii va ingrozi si pe clientii din Romania. Ce se intampla in 2022: Va fi explozie

Anul 2022 anunta preturi in crestere in Germania. Majorarile vor fi nu numai la preturile la electricitate, gaz si combustibil, dar si alimentele sunt din ce in ce mai scumpe. Si nu numai la Edeka si Rewe, ci si la Kaufland, Lidl, Aldi si Netto. Pe de o parte, acest lucru se datoreaza recoltelor slabe .

Pregateste-te sa fii dat afara: locurile de munca ce dispar din Romania

Piata muncii din tara noastra va suferi modificari semnificative, dupa cum arata sondajele de opinie realizate printre managerii din Romania. Totul se va intampla pe fondul accelerarii.

Orasul din Romania care a fost transformat in ruina de privatizari. Avea mai multe locuri de munca decat locuitori

Un oras din Romania a ajuns in ruina din cauza privatizarii. Acesta avea mai multe locuri de munca decat locuitori. Orasul avea intr-o vreme o platforma industriala care ii uimea pe nemti. Despre ce e vorba si de ce au apus vremurile infloritoare? Orasul din Romania care s-a transformat in ruina: cum s-a ajuns aici? .

Vesti importante pentru angajatii din Romania. Ministrul Muncii a facut anuntul oficial

Prima luna a noului an vine cu vesti bune pentru romani. Dupa majorarea punctului de pensie incepand din aceasta luna, angajatii din Romania vor beneficia de un ajutor din partea Ministerului Muncii. Anuntul oficial a fost facut de Ministrul Muncii, Marius Budai. Ce promite romanilor aflam imediat! Vesti importante pentru angajatii din Romania Situatia pandemica .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )