Libnet.ro
UNICEF

16:30

CM 2021 (handbal): Care este obiectivul nationalei feminine a Romaniei la turneul din Spania

Hotnews Hotnews,
 CM 2021 (handbal): Care este obiectivul nationalei feminine a Romaniei la turneul din Spania

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a vorbit, marti seara, intr-o conferinta de presa, despre obiectivul echipei nationale feminine a Romaniei la Campionatul Mondial din Spania 1-20 decembrie). continuă pe Hotnews

Romanul care le da englezilor bani sa-si ia case. Care este povestea lui Vadim Toader, de doar 31 de ani

Care este povestea romanului in varsta de 31 de ani, pe nume Vadim Toader, care le da englezilor bani sa isi ia case. El a fondat in Marea Britanie, alaturi de un alt roman, o afacere de succes. Povestea romanul care le da englezilor bani sa-si ia case Vadim Toader a absolvit printre primii Universitatea .

Horoscop 24 noiembrie 2021. Zodia care are multe idei creative

Mercur, planeta comunicarii si ratiunii, intra astazi in zodia Sagetator pe care o va tranzita pana pe data de 13 decembrie. Interesul pentru cunoastere, pentru studiu si calatorii va creste in aceasta perioada si ne vom analiza niste principii, credinte dintr-o alta perspectiva decat pana acum. Atentie, totusi, sa nu pierdem din vedere detalii importante, .

Care este temperatura optima din casa in timpul iernii. La cate grade trebuie sa tii termostatul ca sa fie cald tot timpul

Iarna vine cu o problema pe care foarte multi oameni nu o intampina cu placere: frigul. Desi exista persoane care prefera temperaturile scazute, exista si oameni care aleg sa isi mentina o temperatura ridicata in .

Incidenta din Bucuresti scade sub 4 la mia de locuitori Care este situatia in toate localitatile din Ilfov

Rata de infectare din Bucuresti a coborat sambata la 3,7 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate a Capitalei. Este a 31-a zi consecutiva de scadere a incidentei Covid in Bucuresti, in conditiile in care pe 22 octombrie indicatorul era de 16,54 la mie. Gradistea este, in continuare, localitatea din Ilfov cu cea mai mare incidenta COVID - 10,95 cazuri la mia de locuitori, potrivit prefecturii.

Grupare formata din peste 30 de romani, acuzata de cel putin 100 de furturi din TIR-uri oprite in parcari din Germania, Franta si Austria Cum actiona reteaua si care este prejudiciul

DIICOT si Politia Romana au anuntat marti seara ca 31 de persoane au fost duse la audieri intr-un dosar in care este vizata o grupare acuzata de peste 100 de furturi din TIR-uri care erau oprite in parcari din Germania, Franta si Austria. Conform anchetatorilor, prejudiciul este de aproximativ 1,3 milioane de euro.

Dincu, intrebat ce-l recomanda pentru Ministerul Apararii: Am facut stagiul militar si am construit o revista de gandire strategica Care este plusul pe care zice ca il va aduce Ministerului

Social-democratul Vasile Dincu, sociolog de profesie, afirma, intrebat ce anume il recomanda pentru a detine functia de ministru al Apararii Nationale, ca a facut stagiul militar, studii privind strategiile, dar si o revista de cultura si gandire strategica. Generalii se ocupa de tactica si de strategia de razboi si un ministru civil se ocupa, pana la urma, de proiectia apararii in societate, de cultura de securitate, adauga Vasile Dincu, relateaza News. ro.

Incidenta din Bucuresti, la a 30-a zi consecutiva de scadere Care este situatia in toate localitatile din Ilfov

Rata de infectare din Bucuresti a coborat sambata la 4,05 cazuri la mia de locuitori, potrivit datelor furnizate de Directia de Sanatate a Capitalei.

Roxana Maracineanu, ministrul din Franta care l-a acuzat pe Sebastian Coltescu de rasism, pe nedrept, nu-si mai incurajeaza copilul sa joace fotbal. Care este explicatia

Roxana Maracineanu, ministrul Sportului din Franta, a recunoscut ca si-a indrumat copilul in varsta de 5 ani sa evite fotbalul. Oficialul Guvernului prefera mai degraba rugbyul. Ministrul nascut la Bucuresti dezavueaza violenta de pe stadioanele .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )