Libnet.ro
UNICEF

20:00

2021 Online

Libnet Ro
Legume si fructe bio, comandate online: Froopt.ro pregateste abonamente si creste pe zona comenzilor plasate de companii

Legume si fructe bio, comandate online: Froopt.ro pregateste abonamente si creste pe zona comenzilor plasate de companii

Froopt. ro, magazinul online de produse bio lansat de Ioana Pantelimon in 2021, a ajuns la peste 80 de colaboratori fermieri si creste in 2024 pe zona de companii. Despre cum arata nisa pe care activeaza, planurile de dezvoltare si povestea din spatele.

Otrava, un tata si sot cum nu te asteptai! Fabuloasa Diana Enciu da din casa: L-am invatat si a functionatVIDEOEXCLUSIV

Ea este una dintre cele mai urmarite si apreciate prezente din online-ul romanesc, iar el unul dintre cei mai controversati bloggeri, iar impreuna sunt Fabuloasa si Otrava. Cei doi au devenit parinti pentru prima oara in aprilie 2021, dupa ce a venit pe lume micuta lor, Amelie. Din acel moment, viata lor s-a schimbat radical.

Reactia Meta, imediat dupa ce serviciile sale Facebook si Instagram au fost afectate de o intrerupere globala

Facebook si Instagram dar si Threads, de asemenea afectata) au revenit online dupa o intrerupere care a durat aproximativ doua ore. Problema de marti aminteste de o intreruperea similara a Meta care a avut loc in 2021, potrivit The Verge.

Patru barbati au obligat tinere asistate social sa se prostitueze. Fetelor li s-au promis locuri de munca in Bucuresti

Patru barbati din Dambovita sunt acuzati ca au obligat tinere asistate social sa se prostitueze si luau bani de pe urma lor. Fetele provoneau din medii sarace Fetele proveneau din medii sarace si erau asistate social. Indivizii l-au promis locuri de munca in Bucuresti, in 2021, iar cand au ajuns in Capitala ar fi fost obligate sa se prostitueze. Ele au fost agresate fizic si psihic, iar serviciile lor erau promovate si in mediul online, informeza stirileprotv.

Romania pe ultimul loc in UE, la numarul de companii cu vanzari online. Topul tarilor cu cele mai multe firme de ecommerce

Aproximativ 22,9% dintre companiile din Uniunea Europeana au efectuat vanzari online in 2022, un nivel cu 0,1 puncte procentuale pp) mai ridicat decat in 2021 22,8%), potrivit Eurostat.

P Godeal24 Reducere de Ziua indragostitilor: profitati de cea mai buna oferta a zilei. Office 2021 Pro Plus este doar 25,25 EUR, iar Windows 11 Pro este doar 13,25 EUR!

Accesarea online pentru cele mai bune oferte Microsoft Office poate fi o sarcina descurajanta. Pentru a va ajuta sa aflati cum sa obtineti o licenta Microsoft Office ieftina fara a incalca legea si, eventual, portofelul), dorim sa va impartasim oferta Godeal24 de Ziua indragostitilor.

Fonduri UE 2024: Granturi IMM de 200.000-1,5 milioane EURproiect, in judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea - perioada de inscrieri online

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) cu afaceri diverse, de la IT si sali de fitness pana la hoteluri si cabinete medicale, pot obtine granturi de cate 200. 000-1,5 milioane EUR, pentru investitii in cele 5 judete ale Regiunii Sud-Vest Oltenia, intr-un apel de proiecte care urmeaza sa se deschida in luna aprilie 2024, in cadrul Programului Regional REGIO) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, finantat din fonduri europene.

Gigantul online care vine in Romania. Lovitura dura pentru Emag. Va fi marele lui rival

Vesti nu tocmai bune pentru Emag! Trendyol, cea mai mare platforma turca de e-commerce, vine si pe piata din Romania. in 2021, platforma a devenit primul decacorn din Turcia, controlata majoritar de gigantul chinez din domeniul e-commerce Alibaba Group Holding. Iata toate informatiile! Gigantul online care vine in Romania Cea mai mare platforma turca de .

Miercuri, 20 decembrie 2023, incep inscrierile la granturile IMM de 200.000-8 milioane EUR pentru Tranzitie Justa. Ultimele modificari

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) eligibile incep, marti, de la ora 11. 00, inscrierile online la granturile de cate 200. 000-8 milioane de euro pe proiect in judetele acoperite de Programul Tranzitie Justa PTJ) 2021-2027, pe fonduri europene.

Doi soti romani furau haine de lux din Italia si le vindeau online. La ce suma se ridica prejudiciul

Doi soti din Romania furau haine si accesorii din magazinele de lux din Italia, apoi le vindeau online pe site-ul Vestiare Collectiv. Romanii, o femeie de 36 de ani si un barbat de 45 de ani, au efectuat infractiunile in perioada octombrie 2021-martie 2023, iar o parte dintre produsele furate au ajuns in tara si se vindeau pe site-ul Vestiare Collective, informeaza stirileprotv. La ce valoare se ridica prejudiciul .

Petitie online, dupa ce un politist din Covasna a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier A omorat o femeie dupa ce a urcat baut la volan

Decizia magistratilor in cazul unui politist din judetul Covasna care a accidentat mortal o femeie, in 2021, dupa ce a urcat baut la volan a generat un val de indignare. Politistul a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Peste 500 de persoane au semnat in doua zile o petitie prin care se cere rejudecarea procesului. Initiatorii unei petitii online, lansate zilele trecute cu titlul Dreptate pentru Lehel , cer Curtii de Apel Brasov, care va rejudeca acest caz, sa aplice autorului accidentului pedeapsa maxima legala, cu executare, considerand ca sentinta anterioara este nejustificat de blanda in raport de gravitatea faptelor savarsite, cu consecintele iremediabile ale acestora si cu functia pe care acesta o ocupa.

Granturi IMM 2023: Perioadele de inscrieri la fondurile UE de cate 200.000-1,5 milioane EUR pentru firmele din judetele Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj

S-au anuntat oficial perioadele de depunere online a proiectelor pentru granturile IMM de cate 200. 000-1,5 milioane de euro prin Programul Regional REGIO) Nord-Vest 2021-2027, prin care microintreprinderile si firmele mici si mijlocii eligibile vor putea face investitii in afaceri diverse, de la sali de fitness si cabinete medicale pana la productie, agricultura smart sau robotica.

Banca 100% digitala care apare in Romania. E oficial, a renuntat la sedii, ce se intampla acum

Anul 2021 a fost anul unei schimbari de paradigma, cel putin in domeniul bancar. Este posibil ca pandemia sa fi scos la suprafata importanta platformelor bancare digitale, dar serviciile bancare mobile si online nu sunt ceva nou, la fel si beneficiile serviciilor bancare digitale. Desi aproape toate bancile din lume si inclusiv din Romania au .

Fonduri UE: Cereri de finantare prin noul sistem electronic MySMIS2021

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta, joi, intr-un comunicat transmis StartupCafe. ro, lansarea modulului Cereri de finantare al portalului online MySMIS2021, sistemul unic de management al informatiei prin care vor fi accesate fondurile in valoare de 46 miliarde euro, alocate Romaniei prin Politica de Coeziune 2021-2027.

Managerul morgii de la Universitatea Harvard, acuzat ca a vandut online diverse parti din cadavre

Managerul morgii de la Harvard Medical School ar fi recoltat, vandut si expediat ramasite umane timp de ani de zile, potrivit procurorilor. Schema de vanzare a partilor din cadavre ar fi functionat intre 2018 si 2021 El si alte trei persoane au fost acuzati de cumpararea si vanzarea de ramasite umane furate. Cedric Lodge ar fi prelevat capete, creiere, piele si oase de la cadavrele donate scolii de medicina a Universitatii Harvard si le-ar fi vandut online.

CEC Bank: Valoarea totala a tranzactiilor prin Internet Banking inregistreaza o crestere de peste 80% fata de anul anterior

Valoarea totala a tranzactiilor derulate prin serviciul de Internet Banking oferit de catre CEC Bank a inregistrat in 2022 o crestere de peste 80% fata de anul 2021, banca dezvoltand in continuare oferta de servicii care pot fi contractate 100% online.

Valoarea tranzactiilor prin Internet Banking, crestere de peste 80% fata de anul anterior

Valoarea totala a tranzactiilor derulate prin serviciul de Internet Banking oferit de catre CEC Bank a inregistrat in 2022 o crestere de peste 80% fata de anul 2021, banca dezvoltand in continuare oferta de servicii care pot fi contractate 100% online. Oferta tot mai diversificata de conturi bancare disponibile online la CEC Bank se dovedeste .

PayPoint si FAN Delivery Express lanseaza o noua optiune: depunerea numerarului incasat la orice punct de plata PayPoint

PayPoint Romania si FAN Delivery Express, platforma online de personal shopping cu livrare rapida lansata de FAN Courier in 2021, pun de acum la dispozitia livratorilor o noua metoda de a depune sumele incasate. Astfel, in urma acestui acord de.

PrestaShop se extinde in Romania si depaseste pragul de 6.500 de magazine online active

PrestaShop, platforma de comert electronic aflata in top 3 la nivel global, a depasit pragul de 6. 500 de magazine online active, in Romania, si decide sa-si extinda activitatea locala prin desemnarea unui Country Developer. in 2021, PrestaShop a.

PrestaShop se extinde in Romania si depaseste pragul de 6.500 de magazine online active

PrestaShop, platforma de comert electronic aflata in top 3 la nivel global, a depasit pragul de 6. 500 de magazine online active, in Romania, si decide sa-si extinda activitatea locala prin desemnarea unui Country Developer. in 2021, PrestaShop a.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )