Libnet.ro
UNICEF

19:30

2022 va fi anul reformei sistemului de taxare cu impact in viitor. Miza pe termen scurt va fi eficientizarea ANAF

Hotnews Hotnews,
 2022 va fi anul reformei sistemului de taxare cu impact in viitor. Miza pe termen scurt va fi eficientizarea ANAF

Consolidarea fiscala este marea provocare a orizontului de referinta 2022 - 2025, arata Ministerul de Finante in documentele care fundamenteaza bugetul pentru anul viitor. Auzim deja de cativa ani cat de importanta este consolidarea fiscala pentru finantele publice si pentru stabilitatea macroeconomica. Deocamdata, masurile concrete au fost sporadice, situatie motivata de incertitudinea celor aproape doi ani de pandemie care au impus pachete de sustinere financiara din partea statelor pentru companii si populatie. Contextul sanitar a suspendat temporar procesul de consolidare fiscala. Dar ce inseamna si ce impact are acest proces asupra taxelor?. continuă pe Hotnews

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: 2022 va fi anul reformei sistemului de taxare cu impact in viitor

Anul viitor va fi unul al reformei sistemului de taxare cu impact in viitor, iar miza pe termen scurt va fi eficientizarea ANAF, sustine Daniel Anghel, Partener si Lider al Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

2022 - anul contrastelor: pandemia, inflatia si criza fortei de munca risca sa adanceasca dezechilibrele din Romania

Anul 2022 ar trebui sa fie anul reformelor structurale insa va fi, mai degraba, anul contrastelor, cu o adancire a dezechilibrelor din economie, arata o analiza a companiei de consultanta Frames.

2022 - anul marii urgii

Prognoza mea de la sfarsitul anului trecut s-a indeplinit in totalitate. Cu punct si virgula. Ceea ce ma indeamna acum sa fac o prognoza bazata tot pe informatii certe si rationamente de logica formala pentru anul care vine. Cum va fi el pentru romani? Cum va fi el pentru locuitorii planetei? Iar daca incep cu concluzia, ea este cea din titlu: vine marea urgie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )