Libnet.ro
UNICEF

01:05

2022 Debuteaza

Libnet Ro
Dupa Teambuilding, un nou film romanesc se pregateste sa-si faca intrarea pe Netflix (VIDEO)

Dupa Teambuilding, un nou film romanesc se pregateste sa-si faca intrarea pe Netflix (VIDEO)

Mirciulica, un nou film romanesc produs de Bravo Films, marcheaza debutul lui Mircea Bravo in lumea cinematografiei si va fi disponibil pe Netflix curand dupa lansarea sa in cinematografe in octombrie 2022. Este o comedie cu Mircea Popa in rol principal si continua povestea alter-egoului sau popular, Mircea Bravo. Mirciulica debuteaza pe Netflix .

Ploua cu bani pentru milioane de romani, din ianuarie 2023: tu esti pe lista aceasta?

Anul 2023 debuteaza cu o serie de majorari de venituri proaspat decise de statul roman, de care vor beneficia milioane de cetateni, atat angajati, cat si pensionari. inainte de a vorbi.

15.000 de lei de la stat, ca sa iesi din problemele cu banii: unde trebuie sa depui cererea

Anul 2023 debuteaza cum nu se poate mai bine pentru o categorie profesionala din Romania, deosebit de importanta pentru noi toti. Este vorba despre legumicultori, cei ce muncesc pentru ca.

Croatia - Brazilia, primul sfert de finala la Cupa Mondiala (vineri, 17:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Faza sferturilor de finala la Cupa Mondiala din Qatar debuteaza, vineri, cu duelul dintre Croatia si Brazilia, un meci in care echipa sud-americana porneste cu prima sansa.

Avertismentul specialistilor pentru cei care sufera de alergie la frig. Atentie la aceste simptome care anunta probleme dermatologice

Alergia la frig poate aparea atat la adulti, cat si lacopii, iar simptomele acestei afectiuni debuteaza imediat cum pielea a fost expusa la temperaturi scazute. Iata la ce trebuie sa fim atenti si ce solutii ne recomanda specialistii.

Olanda SUA, meciul care deschide optimile la Cupa Mondiala (sambata, 17:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Faza optimilor debuteaza cu partida Olanda SUA, meci programat sambata de la ora 17:00 pe arena Khalifa International din Al-Rayyan.

Netflix mizeaza pe nostalgie: Hello Kitty debuteaza in sectiunea de jocuri a gigantului

Netflix a adaugat trei noi jocuri pentru mobil in catalogul sau si, din cate se poate observa, toate sunt extrem de interesante. Unele dintre ele s-ar putea sa-ti provoace amintiri.

Tara Galilor - Iran (vineri, 12:00). Echipele probabile si cotele BETANO

Etapa a doua din faza grupelor la Cupa Mondiala din Qatar debuteaza cu meciul Tara Galilor - Iran, o partida in care ambele formatii au ca obiectiv cele trei puncte.

Nationala Cariocas debuteaza la Cupa Mondiala FIFA 2022

Brazilia si Serbia vor juca joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 21:00, in Grupa G la Cupa Mondiala din Qatar. Partida va avea loc pe stadionul Lusail Iconic din Lusail si va fi arbitrata de iranianul Alireza Faghani.

Pariati pe Elvetia - Camerun la CASA Pariurilor

Elvetia, viitoarea adversara a Romaniei in preliminariile pentru EURO 2024, debuteaza la Cupa Mondiala contra leilor neimblanziti din Camerun joi, 12:00).

Spania - Costa Rica (miercuri, 18:00). Echipele probabile, informatii utile si cotele BETANO

Fosta campioana mondiala Spania debuteaza la Cupa Mondiala intr-o partida cu Costa Rica, in Grupa E.

Grupele Cupei Mondiale Qatar 2022. Programul meciurilor

Cei mai important eveniment sportiv al Planetei din acest an debuteaza duminica, in Qatar.

Brazilia a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala. Nu mai putin de sapte atacanti convocati

Nationala Braziliei, una dintre marile favorite la castigarea Cupei Mondiale din Qatar, a anuntat lotul pe care se va baza Tite la competitia care debuteaza in 20 noiembrie.

CE Handbal (f): Romania debuteaza impotriva Tarilor de Jos - Cine transmite meciul de sambata

Nationala Romaniei participa pentru a 14-a oara la turneul final al Campionatului European de handbal feminin, iar debutul in editia din 2022 se va face sambata impotriva nationalei din Tarile de Jos. Duelul va fi LiveText pe HotNews. ro incepand de la ora 21:30.

Val de aer tropical in Romania: vor fi 26 grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru noiembrie 2022

Meteorologii aduc in continuare vesti bune. Luna noiembrie debuteaza cu temperaturi de primavara, dupa ce un val de aer tropical ajunge in tara noastra la mijlocul saptamanii viitoare.

Cursul Blockchain si tehnologii financiare debuteaza la Universitatea Romano-Americana in 2022

Universitatea Romano-Americana RAU) a lansat un curs prin care le permite studentilor sa se familiarizeze cu tehnologia Blockchain. Astfel, RAU se alatura altor universitati de top precum Harvard, MIT si Oxford la acest capitol, cu intentia de a le.

Sezonul gripal debuteaza cu numar triplu de cazuri fata de prima saptamana din octombrie 2021

Sezonul gripal a inceput in Romania cu o triplare a cazurilor, fata de prima saptamana din octombrie 2021, potrivit raportarii Institutului National de Sanatate Publica INSP). Numarul de infectii respiratorii acute din saptamana 3 9 octombrie 2022 este cu 25% mai mare fata de aceeasi perioada din 2021.

Doi brazilieni debuteaza in nationala Romaniei, anunta FRF: Au primit cetatenia romana la inceputul acestui an

Brazilienii Daniel Araujo Carreteiro si Andre Luis Sasse au primit cetatenia romana la inceputul anului 2022 si vor evolua in echipa nationala de futsal a Romaniei, a anuntat Federatia Romana de Fotbal, miercuri, intr-un comunicat de presa. Echipa nationala de futsal incepe joi aventura in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2024 si va infrunta Danemarca, la Targu Mures, intr-o partida contand pentru Grupa a 8-a din Main Round. Partida poate fi urmarita live pe FRF. tv.

Fisker, rivalul Polestar si Tesla, aproape de lansare: cand debuteaza SUV-ul Ocean

Startup-ul EV este pe cale sa inceapa productia modelului Ocean cu producatorul austriac Magna Steyr. Fisker va afisa o versiune de top a viitorului sau SUV complet electric Ocean la Salonul Auto de la Paris 2022, a spus compania intr-un comunicat. Startup-ul din California a declarat ca este pe cale sa inceapa productia SUV-ului de .

VIDEO Faza zilei: Casper Ruud, certat dupa ce a ratat o cina cu idolul Roger Federer

Laver Cup debuteaza pe 23 septembrie la Londra, iar jucatorii care vor participa si-au facut de cap prin capitala Marii Britanii. Cu toate acestea, Casper Ruud a oferit momentul zilei, refuzand sa mearga la cina cu idolul Roger Federer pentru a luat parte la un podcast cu Barbara Schett.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )