Libnet.ro
UNICEF

06:30

2022 Oferte

Libnet Ro
Rottaprint a inregistrat cu cca. 7% mai multi clienti internationali in 2023 si a raportat comenzi in 14 tari

Rottaprint a inregistrat cu cca. 7% mai multi clienti internationali in 2023 si a raportat comenzi in 14 tari

Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografica producatoare locala de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania, a dezvoltat in 2023 un nou flux de oferte si proiecte la nivel international, si-a reorganizat portofoliul de produse si a atras cu aproximativ 7% mai multi clienti globali, comparativ cu 2022. Compania a inregistrat in 2023 comenzi in 14 tari si are in plan consolidarea pozitiei pe pietele Uniunii Europene.

TradeVille: Vanzarile rezidentiale ale One United Propreties, la record absolut

One United Propreties a livrat apartamente in valoare de 275 de milioane de euro in 2023, in crestere cu peste 62% fata de 2022, datorita unei oferte foarte extinse de proiecte.

TradeVille: Vanzarile rezidentiale ale One United Properties, la record absolut

One United Properties a livrat apartamente in valoare de 275 de milioane de euro in 2023, in crestere cu peste 62% fata de 2022, datorita unei oferte foarte extinse de proiecte.

Cat costa un brad de Craciun anul acesta Preturile, considerabil mai mari decat in 2022

O luna si cateva zile ne mai desparte de mult asteptata perioada a Craciunului. Multe persoane se intereseaza deja cam cat costa brazii anul acesta si daca sunt mai scumpi in comparatie cu anul trecut. Pentru cei nerabdatori sa impodobeasca bradul mai repede comerciantii s-au mobilizat si ii asteapta cu multe oferte.

Mai scump cu 15%, fata de anul trecut. Cat costa in prezent un metru cub de lemne?

Romanii se pregatesc pentru iarna, punand accent pe incalzire. Pretul lemnelor a crescut in acest an, determinand pe cei cu sisteme de incalzire pe lemne sa caute oferte mai accesibile, chiar daca sunt mai mari decat anul trecut. Pretul lemnului in acest an s-a majorat cu 15%, fata de 2022 .

Batalia portarilor: Vodafone si DIGI lanseaza noi oferte prin care vor sa ia clientii competitiei

Vodafone si Digi anunta noi oferte prin care isi propun sa adauga cat mai multi romani in retele lor, dupa un an 2022 in care s-a inregistrat un record de portari ale numerelor de telefon.

Mihai Rotaru a dezvaluit de ce a pierdut CS Universitatea Craiova cinci milioane de euro anul trecut. Cine sunt jucatorii pe care oltenii nu au vrut sa-i lase sa plece

CS Universitatea Craiova nu a avut deloc un an 2022 grozav din punct de vedere financiar. Gruparea din Banie a incasat cu cinci milioane de euro mai putin decat a cheltuit, dar Mihai Rotaru nu este ingrijorat. Finantatorul gruparii sustine ca a avut oferte de 12 milioane de euro, dar le-a refuzat. A preferat sa .

Informatia momentului de la Digi RCS RDS pentru toti clientii, e fara precedent: cu ce se lauda gigantul autohton

Digi RCS RDS a avut un an 2022 foarte interesant, dupa ce si-a vandut operatiunile din Ungaria si a venit cu o serie stufoasa de oferte fara precedent pentru romani, atat pe partea de.

Vanzarile de sejururi pe litoralul romanesc, in crestere pentru vara anului 2023. Situatia fata de aceeasi perioada a anului trecut

Vanzarile in regim de inscrieri timpurii pentru litoralul romanesc in sezonul 2023 au crescut pana la acest moment cu 15%, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2022, conform datelor transmise de un tur-operator specializat exclusiv pe oferte.

SP GLOBAL MARKET INTELLIGENCE: Piata globala a IPO-urilor a scazut cu aproape 50% in 2022

Suma totala atrasa prin aceste oferte s-a redus la 179,73 miliarde de dolari anul trecut, de la 626,56 miliarde de dolari in 2021 Numarul companiilor care au lansat oferte publice initiale IPO) in 2022 a scazut, la nivel global, cu aproape jumatate fata de anul anterior, ajungand la 1. 671, de la 3. 260 in 2021, conform datelor S and P Global Market Intelligence.

SP GLOBAL MARKET INTELLIGENCE: Piata globala a IPO-urilor a scazut cu aproape 50% in 2022

Suma totala atrasa prin aceste oferte s-a redus la 179,73 miliarde de dolari anul trecut, de la 626,56 miliarde de dolari in 2021 Numarul companiilor care au lansat oferte publice initiale IPO) in 2022 a scazut, la nivel global, cu aproape jumatate fata de anul anterior, ajungand la 1. 671, de la 3. 260 in 2021, conform datelor S and P Global Market Intelligence.

Produsele la cel mai mic pret care apar sambata in magazinele Lidl Romania. Clientii se vor bate pe ele in weekend

Inceputul de an aduce si noi oferte in magazinele Lidl Romania. Daca ai ramas fara mezeluri, fructe sau bauturi recoritoare, ia in calcul produsele la cel mai mic pret care apar sambata in magazinele Lidl Romania. Asa ca, hai sa vedem care este oferta din acest weekend din magazinele Lidl Romania. Lidl incheie anul 2022 .

Produsele la pret de chilipir care apar de joi in magazinele Lidl Romania. Va fi bataie pe ele pana la Revelion

Lidl Romania a pregatit o sumedenie de oferte imbatabile in ultimele zile ale anului 2022. Cele mai tari produse se vand la preturi foarte mici, spre bucuria clientilor fideli ai celebrului retailer german. Ce reduceri i-au convins pe consumatori. Reduceri colosale la Lidl de Revelion in pragul noului an, gospodinele pregatesc masa festiva de Revelion, .

Ofertele de cazare de pe internet vin la pachet cu tentative de frauda: cum faci sa nu-ti dispara banii aiurea de Craciun, Revelion

Internetul este plin de oferte pentru perioada sarbatorilor de iarna, iar multi romani nu se mai rezuma la Airbnb sau Booking pentru a gasi cea mai buna oferta. Multi se orienteaza catre.

Programul primului magazin Primark din Bucuresti si oferte pregatite pentru marea deschidere

Primark deschide primul sau magazin din Romania, joi, 15 decembrie 2022, in centrul comercial ParkLake din Bucuresti.

Lidl si Kaufland tremura de sarbatori, la ce oferte are eMag in tolba de Craciun

Cel mai puternic retailer online din Romania, eMag, vine cu oferte de neratat, cu ocazia sarbatorilor ce ne bat la usa. Concurenta nu are nicio sansa in fata promotiilor ce li s-au.

De ce devenim victime ale brokerilor falsi care promit castiguri fabuloase peste noapte

In ultima perioada, tot mai multi romani sunt asaltati, mai ales prin intermediul retelelor de socializare, de oferte care mai de care mai atractive. Oferim bonusuri consistente daca.

Ministerul Finantelor intentioneaza sa imprumute peste 5 miliarde de lei in luna decembrie

Ministerul Finantelor MF) a planificat, in luna decembrie 2022, imprumuturi de la bancile comerciale in valoare de 4,4 miliarde de lei, la care se poate adauga suma de 630 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Reduceri la parfumuri Black Friday 2022 Notino.ro Cele mai bune oferte ale momentului

Black Friday este un eveniment grozav pentru cumparaturi, la care participa si Notino. ro. Acesta este cel mai popular magazin online de produse unice, de lux 82. 000 de parfumuri, articole cosmetice si de machiaj realizate de mii de branduri renumite in intreaga lume.

Black Friday Notino 2022 este aici! Ai mii de cosmetice WOW cu preturi mici!

La Notino. ro, evenimentul de Black Friday a venit cu o multime de oferte la parfumuri de lux si produse cosmetice de brand. Acum este momentul sa-ti faci lista de cumparaturi si sa te bucuri de super reduceri la produse grozave, online, de cea mai buna calitate. Pentru a multumi cumparatorii, Notino a pregatit deja mari .

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )