Libnet.ro
UNICEF

01:05

2023 Gala

Libnet Ro
VIDEO Gala Laureus: Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului 2023 - Premiu special pentru un jucator de la Real Madrid

VIDEO Gala Laureus: Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului 2023 - Premiu special pentru un jucator de la Real Madrid

In cadrul Galei Laureus, Novak Djokovic a primit titlul de sportivului anului 2023, reusind sa domine pentru inca un sezon circuitul ATP.

Nasrin Ameri, despre cum s-a schimbat relatia cu sotul dupa ce au devenit parinti. Primul cuvant pe care l-a spus fiul ei: Am fost invidioasa VIDEO EXCLUSIV

In luna mai 2023, Nasrin Ameri a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a adus pe lume un baietel perfect sanatos, iar de atunci viata sa s-a schimbat radical. Fosta prezentatoare TV si sotul sau isi concentreaza toata atentia asupra copilului lor. Vedeta a fost prezenta recent la Gala Healh Beauty and Lifestyle si .

Interviu cu Andrei Muntean, gimnastul roman calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Andrei Muntean, gimnastul roman care este calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2023 la Gala Gimnasticii Romanesti.

Sabrina Voinea a furat toate privirile la Gala Gimnasticii Romanesti (VIDEO)

Cei mai valorosi gimnasti ai anului 2023 au fost in centrul atentiei in spectacolul organizat la Circul Metropolitan din Bucuresti.

Performerii anului 2023 au fost premiati. Canotajul a luat caimacul la Gala Sportului

Canotajul, sportul in care Romania isi pune cele mai mari sperante pentru cucerirea de medalii la Jocurile Olimpice, a tinut capul de afis la gala organizata de Agentia Nationala pentru Sport ANS). Miercuri seara, la Ateneul Roman, pe baza rezultatelor obtinute pe parcursul anului 2023, Asociatia Presei Sportive din Romania i-a premiat pe performerii anului .

Suma imensa pierduta de Erling Haaland dupa ce Leo Messi i-a luat fata la gala FIFA. Cate milioane de euro ar fi incasat

Erling Haaland a fost marele perdant la gala FIFA The Best, desi era marele favorit pentru a fi desemnat jucatorul anului 2023. El a fost devansat de Leo Messi, motiv pentru care a pierdut.

Stralucitoarea Gala anuala a Premiilor Criticii Muzicale

Uniunea Criticilor, Redactorilor si Realizatorilor Muzicali UCRRM) a organizat in 14 ianuarie 2024 festivitatea de decernare a premiilor MUSICRIT pentru anul 2023, printr-o gala fastuoasa desfasurata sub cupola majestica a Ateneului Roman.

Cum l-a descris Ronaldo pe Leo Messi. A folosit un singur cuvant

Leo Messi a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator al lumii in 2023, la Gala FIFA The Best si i-a luat fata lui Erling Haaland. Marele Ronaldo a fost pus sa-l descrie pe starul.

Messi, personaj de banc electoral romanesc

Argentinianul Leo Messi a castigat premiul pentru cel mai bun jucator al anului 2023, la Gala FIFA The Best, reusind sa devina un consistent subiect de glume, pe rit vechi in care se folosesc cuvinte) si pe rit nou colaje foto).

Messi, a Character in a Romanian Electoral Joke

Argentinian Leo Messi won the award for the best player of the year 2023 at the FIFA The Best Gala, becoming a significant subject of jokes, both in old-fashioned words and new-fashioned collages.

Cristiano Ronaldo nu a vrut sa voteze la gala FIFA The Best 2023. Pe cine a desemnat sa faca acest lucru

Leo Messi a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator al lumii in 2023, la Gala FIFA The Best. Marele sau rival, Cristiano Ronaldo isi putea vota favoritii, dar nu a vrut sa faca.

Leo Messi a castigat premiul FIFA The Best si a declansat un scandal european: Gluma de prost gust

Leo Messi a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator al lumii in 2023, la Gala FIFA The Best si i-a luat fata lui Erling Haaland. Dupa aceasta decizie, presa europeana a luat foc si.

Scandal dupa Gala FIFA The Best - Victoria lui Lionel Messi in fata lui Erling Haaland este o gluma de prost gust

Lionel Messi si Erling Haaland au fost la egalitate de puncte la Gala FIFA The Best, dar argentinianul a fost desemnat cel mai bun jucator al lumii in 2023, iar presa europeana a avut o reactie dura.

Stupoare la gala FIFA The Best dupa castigarea premiului de fotbalistul anului de catre Messi. Argentinianul nu a venit

Leo Messi a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului 2023 si in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. in octombrie, superstarul argentinian obtinuse si al optulea Balon de Aur din cariera, cel mai important premiu individual din fotbal. Cele doua distinctii i-au fost acordate ca recunoastere a performantei din decembrie 2022, cand a cucerit Cupa Mondiala cu Argentina si si-a completat palmaresul cu trofeul pe care si-l dorea cel mai mult.

VIDEO Premiile Emmy 2023: Succession, The Bear si Beef si-au adjudecat cele mai importante trofee. Lista completa a castigatorilor

Succession HBO Max) a fost desemnat cel mai bun serial drama la gala Premiilor Emmy Primetime, care a avut loc luni seara, la Los Angeles. The Bear a primit trofeul pentru cel mai bun serial comedie iar Beef a fost aleasa cea mai buna mini serie TV.

Pep Guardiola, antrenorul anului

Tehnicianul formatiei Manchester City, Pep Guardiola, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2023 la Gala FIFA The Best.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al anului la Gala FIFA The Best

Argentinianul Lionel Messi a castigat premiul pentru cel mai bun jucator al anului 2023, la Gala FIFA The Best, care se desfasoara, luni, la Londra.

VIDEO Gala Premiilor FIFA The Best 2023: Lionel Messi, castigator in fata lui Haaland si Mbappe

In cadrul Galei Premiilor FIFA, Lionel Messi a castigat distinctia de cel mai bun jucator al anului 2023.

FIFA a anuntat echipa ideala a anului 2023. Messi, cel mai bun jucator

Nu mai putin de sase jucatori de la Manchester City, campioana Europei si a lumii la nivel de club, au fost inclusi in cel mai bun 11 al anului 2023 la Gala FIFA The Best organizata la Londra.

Ateliere fara Frontiere, campion la Gala Dezvoltarii Durabile 2023

Asociatia Ateliere Fara Frontiere AFF) este unul dintre cei cinci castigatori premiati la Gala Dezvoltarii Durabile dedicata Productiei si Consumului Responsabil, organizata de Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului Romaniei, la inceputul lunii ianuarie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )