Libnet.ro
UNICEF

07:30

2023 Liverpool

Libnet Ro
Cautarile de calatorie in Malmo, cu 176% mai mari datorita organizarii Eurovision 2024. Cati turisti sunt asteptati in orasul din Suedia

Cautarile de calatorie in Malmo, cu 176% mai mari datorita organizarii Eurovision 2024. Cati turisti sunt asteptati in orasul din Suedia

Datorita organizarii Eurovision 2024 in Malmo, cautarile de calatorie in orasul suedez au crescut cu 176% intre septembrie 2023 si aprilie 2024, anunta o companie de rezervari de calatorii, scrie Reuters. Cati turisti sunt asteptati in Malmo, in timpul Eurovision 2024 Eurovision 2024, cel mai mare concurs muzical din lume, va avea loc la Malmo, in perioada 7 11 mai, dupa ce cantareata Loreen a castigat concursul anul trecut, cu piesa Tattoo,cand a fost organizat la Liverpool.

EFL Cup: Chelsea vs Liverpool - Cormoranii, favoriti in finala de pe Wembley

Chelsea - Liverpool, meci contand pentru finala editiei 2023-2024 din Cupa Ligii Angliei, este programat, duminica, 25 februarie, de la ora 17:00, pe Wembley din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.

Jurgen Klopp se desparte de Liverpool la finalul sezonului

Jurgen Klopp si-a anuntat decizia de a se retrage din functia de antrenor al echipei Liverpool la finalul actualului sezon, el informandu-i pe proprietarii clubului de dorinta sa de a parasi postul la finalul campaniei 2023-24.

Jurgen Klopp se desparte de Liverpool la finalul sezonului

Jurgen Klopp si-a anuntat decizia de a se retrage din functia de antrenor al echipei Liverpool la finalul actualului sezon, el informandu-i pe proprietarii clubului de dorinta sa de a parasi postul la finalul campaniei 2023-24.

Mesajul emotionant al fotbalistului de la Liverpool al carui tata a fost rapit. Avertismentul teroristilor

Fotbalistul lui Liverpool, columbianul Luis Diaz, traieste o drama de peste o saptamana, dupa ce tatal sau a fost rapit de Armata de Eliberare Nationala ELN). Acum, gruparea de gherila.

Betano repara eroarea VAR din Premier League si plateste pariurile pe Luis Diaz marcator oricand in Tottenham Liverpool

Unul dintre cele mai controversate momente de la introducerea sistemului de arbitraj video VAR) in fotbal s-a petrecut pe data de 30 septembrie 2023, in timpul partidei dintre Tottenham si Liverpool, din Premier League. Betano a corectat eroarea VAR si a platit pariurile pe jucatorul al carui gol a fost anulat in mod eronat, dupa cum vom vedea in explicatia de mai jos.

Orasul suedez Malmo va gazdui concursul Eurovision 2024 Marea finala va avea loc pe 11 mai

Marea finala a Eurovision Song Contest 2024 va avea loc pe Arena Malmo pe 11 mai, in timp ce semifinalele vor avea loc pe 7 si pe 9 mai. Radiodifuzorul suedez SVT, impreuna cu Uniunea Europeana de Radiodifuziune EBU), vor organiza Concursul dupa victoria istorica a lui Loreen la Liverpool in 2023.

Misterul celor trei fetite care au scapat de Holocaust s-a aflat, dupa 84 de ani

Fotografia celor trei fete evreice care fug din Germania nazista a devenit o imagine emblematica care apare in muzee, expozitii si publicatii. Fotografia a fost realizata in gara Liverpool.

Premier League a anuntat calendarul pentru noul sezon Derby de traditie in prima etapa

Chiar daca mai sunt aproape doua luni pana la debut, conducerea Premier League a tras la sorti calendarul pentru sezonul competitional 2023-2024. Prima etapa debuteaza in forta, cu meciul dintre Chelsea si Liverpool.

Guardiola si Inzaghi, fata in fata in finala UEFA Champions League

Ziua de 10 iunie 2023 va decide noua castigatoare UEFA Champions League. Stagiunea trecuta Real Madrid s-a impus in finala cu Liverpool, dupa reusita lui Vinicius Jr. Trofeul nu va mai ajunge insa in Spania, ci in Anglia sau Italia. Manchester City si Inter Milano se infrunta de la ora 22:00, pe Ataturk Olympic Stadium din Istanbul. Meciul va fi arbitrat de catre centralul finalei Cupei Mondiale din Qatar polonezul Szymon Marciniak. Manchester City porneste cu prima sansa la Istanbul .

VIDEO Cum suna in limba romana piesa castigatoare de la Eurovision 2023 Tattoo interpretata de Loreen

Artistul roman Maji a inregistrat o varianta a piesei care a castigat in urma cu doua saptamani trofeul de sticla la concursul Eurovision 2023 care s-a desfasurat la Liverpool.

Cum justifica seful delegatiei Romaniei la Eurovision 2023 esecul istoric de la Liverpool

Seful delegatiei Romaniei la Eurovision 2023 Mihai Predescu a dat explicatii in fata Consiliului de Administratie al TVR dupa ce Theodor Andrei, care a castigat selectia nationala cu piesa D. Off and on), nu a obtinut niciun punct la Liverpool, fiind cel mai slab rezultat din istorie, relateaza Libertatea.

Scandal dupa finala Eurovision 2023. Britanicii au luat foc, ce au scris dupa ce s-a anuntat castigatoarea

Cel mai important concurs muzical al anului si-a ales castigatorul, insa, in ciuda votului decisiv al publicului, s-a iscat un scandal urias dupa finala Eurovision 2023. Britanicii, care au gazduit editia din acest an, la Liverpool, au luat foc dupa ce marele trofeu a ajuns la Loreen, reprezentanta Suediei. Ce acuzatii se aduc organizatorilor. Scandal .

Cine a castigat Eurovision 2023. Artista a facut dubla in concurs

Eurovision Song Contest 2023 si-a ales castigatorul! Sambata seara, 13 mai, Liverpool a fost capitala muzicii usoare, reprezentanti din 26 de tari intrecandu-se in voce, spectacol si voie buna. Dar Suedia a triumfat! Castigatoarea competitiei din acest an a fost Loreen din Suedia, care a cucerit definitiv publicul. Suedia, castigatoarea Eurovision 2023 Anul acesta, cea .

Eurovision 2023: Suedia a castigat concursul de la Liverpool. Loreen a obtinut marele premiu pentru a doua oara, dupa succesul din 2012. Pe ce loc s-a clasat Republica Moldova + Cum a votat Romania

Suedia a fost tara castigatoare a editiei din 2023 a concursului Eurovision. Finala a avut loc sambata seara, la Liverpool, iar momentul lui Loreen a obtinut primul loc. With a record-equalling seventh victory, Sweden are the winners of the Eurovision Song Contest 2023 127480;127466;127942; pic. twitter. comqyxLF77iao Eurovision Song Contest @Eurovision) May 13, 2023 .

VIDEO Suedia a castigat finala Eurovision 2023. Loreen a obtinut marele premiu pentru a doua oara, dupa victoria din 2012 Pe ce loc s-a clasat Republica Moldova

Suedia a castigat finala Eurovision 2023, care s-a desfasurat sambata seara, la Liverpool. Loreen a obtinut cu 583 de puncte. Republica Moldova s-a clasat pe locul 18.

Ce sanse are Moldova sa castige Eurovision 2023 VIDEO

Dupa ce Romania a ratat calificarea si in acest an la Eurovision, in finala competitiei de la Liverpool a ramas Republica Moldova. Piesa Soarele si luna a lui Pasha Parfeni se lupta cu melodiile altor 25 de tari. Potrivit sondajelor, sansele de a obtine un loc fruntas sunt minime.

Finala Eurovision 2023: Ce sanse are Moldova sa castige trofeul

Finala Eurovision 2023 are loc in aceasta seara, la Liverpool, Republica Moldova luptandu-se cu alte celelalte tari calificate pentru trofeu. Romania nu a reusit sa se ajunga in finala.

Eurovision 2023: Care sunt favoritii. Castigatorul, desemnat sambata seara VIDEO

Cei 26 de finalisti ai concursului Eurovision 2023 vor avea la dispozitie trei minute sa dea ce au ei mai bun pentru a seduce juriul si publicul, sambata seara, la Liverpool, orasul englez care gazduieste competitia din acest an in numele Ucrainei.

Mihai Traistariu critica TVR pentru prestatia de la Eurovision 2023. Ce a costat 115.000 de euro?

Mihai Traistariu a criticat show-ul reprezentantului Romaniei la Eurovision 2023, Theodor Andrei, pe scena de la Liverpool, acuzand delegatia TVR ca nu a facut tot ce trebuia ca artistul sa atraga atentia publicului.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )