Libnet.ro
UNICEF

05:45

2023 Mesaje

Libnet Ro
Hotnews: Pacientii medicului Cirstoiu, redirectionati de la stat la clinica familiei, prin mesaje pe WhatsApp

Hotnews: Pacientii medicului Cirstoiu, redirectionati de la stat la clinica familiei, prin mesaje pe WhatsApp

O noua investigatie a jurnalistilor pentru HotNews. ro arata ca, in perioada 2022-2023, candidatul coalitiei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat mai multe consultatii contra-cost la clinica privata a familiei.

Scandal la varful Justitiei, pe tema salariilor magistratilor. inalta Curte de Casatie acuza mesaje publice cu caracter ofensator

Inalta Curte de Casatie si Justitie a reactionat, miercuri, dupa ce Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a cerut presedintelui Instantei Supreme, Corina Corbu, sa spuna care este procentul alocat de guvern instantelor, in 2023, pentru plata restantelor salariale ale magistratilor, cat anume a fost directionat catre curti de apel si cat pentru instanta suprema si care au fost criteriile. Conflict la varful Justitiei .

Scandal intre Consiliul Superior al Magistraturii si instanta suprema pe tema salariilor magistratilor. inalta Curte de Casatie acuza mesaje publice cu caracter ofensator

Instanta suprema a reactionat, miercuri, dupa ce Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) i-a cerut presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Corina Corbu, sa comunice procentul alocat de guvern instantelor, in 2023, pentru plata restantelor salariale ale magistratilor, cat anume a fost directionat catre curti de apel si cat pentru instanta suprema si care au fost criteriile. in loc de declaratii sau mesaje publice cu caracter insidios sau ofensator, indiferent de forma sau de emitentul acestora, constructiv ar fi ca autoritatile sa depuna diligente rationale si sporite in cadrul dialogului institutional legal, pentru gasirea solutiilor care sa corespunda intereselor fiecaruia, a reactionat ICCJ.

Anul 2023, legat karmic de 2024. Alina Badic: 2024 este ca si cand ar fi acelasi an, doar ca se cheama altfel. Este extraordinar de important sa intelegem care a fost zona de plus si care a fost cea de minus (VIDEO)

Alina Badic si invitata sa, Maria Pauna, au vorbit in emisiunea 360 de grade despre faptul ca anul 2023 va fi legat karmic de 2024 si au spus si cum va fi tranzitia de la un 2023 plin de mesaje, catre un 2024 care va fi ca o continuare a aceluiasi an.

Xi Jinping: Legaturile dintre China si Rusia s-au consolidat in 2023

Presedintele chinez Xi Jinping a declarat ca relatiile dintre Beijing si Moscova s-au consolidat in 2023, in timpul unui schimb de mesaje de Noul An cu omologul sau rus Vladimir Putin duminica.

RO e-Factura, subiect de frauda online inainte de lansare. Avertismentul ANAF pentru toti romanii care primesc mesaje false, cum le identifici

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea e-Factura si obligativitatea adoptarii acestui sistem de catre toti contribuabilii din Romania. Pana la 1 ianuarie insa, platforma se pare ca.

Mesaje de Craciun 2023. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru cei dragi

De Craciun, trimite-le celor dragi un gand bun. Iata cele mai frumoase urari si mesaje cu care sa-ti impresionezi familia si prietenii.

Cele mai frumoase mesaje si urari de Craciun 2023, pentru parinti, copii, prieteni si toti cei dragi

In perioada sarbatorilor, urarile devin un limbaj al inimii noastre, exprimand dragostea si afectiunea pe care o simtim fata de cei din jur. Descopera SMS-uri de Craciun personalizate pentru parinti, colegi, prieteni si toti cei dragi, fiecare aducand o nota unica de caldura in aceasta vreme special.

Mesaje de Craciun 2023. Urari de Craciun Fericit! si Sarbatori fericite! pentru cei dragi

Mesajele de Craciun si urarile raman la moda si in 2023. Craciunul este una din sarbatorile cele mai importante si momentul in care cei dragi, familia, prietenii vor sa stie ca te gandesti la ei. Dar nu intotdeauna putem sa fim alaturi de cei dragi in momentele acestea, iar in aceste situatii o solutie pentru a le face sarbatorile fericite este transmiterea de mesaje, urari si felicitari de Craciun 2023.

Urari si mesaje de Craciun 2023. Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiti prietenilor

Perioada sarbatorilor este una magica pentru a petrece timp cu cei dragi, a sarbatori si a te distra participand la diverse activitati festive. Tot aceasta este perioada in care ti-ai dori sa fii cu toti cei dragi, insa daca nu reusesti, ti-am pregatit cateva urari si mesaje de Craciun 2023 ca sa le transmiti ca .

Apar schimbari importante la eliberarea pasapoartelor. Ce trebuie sa stie romanii

Incepand cu data de luni, 18 decembrie 2023, cetatenii romani care solicita eliberarea unui pasaport simplu electronic vor primi notificari prin SMS. Conform informatiilor furnizate de Directia Generala de Pasapoarte DGP), acestia vor fi alertati prin mesaje text atunci cand documentul poate fi ridicat. Ce schimbari au fost implementate in privinta pasapoartelor .

Scandal urias dupa ce Alexandra Capitanescu a castigat Vocea Romaniei 2023. Internautii au luat foc: Sa va fie rusine

Alexandra Capitanescu a cucerit publicul Vocea Romaniei si a castigat marele trofeu, otinand premiul de 100. 000 de euro. Desi a primit o multime de mesaje de felicitari, se pare ca nu toata lumea a primit bine vestea ca ea a castigat concursul. Dupa marea finala Vocea Romaniei, s-a iscat un scandal monstru, iar oamenii si-au .

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nutu. Balantele primesc mesaje de la Univers, Scorpionii pun la cale un plan secret

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nutu. Astazi s-ar putea sa ne fie destul de dificil sa ne concentram si avem mai multe dubii decat de obicei.

Urari de Sfantul Nicolae 2023, cele mai frumoase mesaje si felicitari. Ce sa le transmiti sarbatoritilor

Sfantul Nicolae vine cu cadouri, dar aceasta zi este si prilej de sarbatoare pentru cei care poarta acest nume. Iata cateva urari de Sfantul Nicolae 2023 ca sa iti bucuri prietenii si apropiatii care isi serbeaza onomastica pe 6 decembrie. Viata Sfantului Nicolae Sfantul Nicolae a fost un episcop crestin care i-a ajutat pe cei .

Nuielusele anului 2023. in TOP se regasesc: cea mai buna amanta si sa ninga cu vise implinite

O comercianta din vestul tarii care vinde nuieluse de Sfantul Nicolae s-a reinventat. Cele clasice s-au transformat in unele cu mesaje si se pare ca sunt la mare cautare.

Tovarasia cu ursii, chinul satenilor din Neamt. Peste 130 de mesaje RO-Alert, in 2023. Dorm cu toporul la cap si cu drujba la usa

Dorm cu toporul la cap si cu drujba la usa, explica plastic un localnic din Poiana Teiului Neamt), ce inseamna tovarasia cu ursii. Prezenta acestora in zone locuite este chinul satenilor din Neamt.

Mesaje si urari de 1 Decembrie 2023. SMS-uri si felicitari pentru cei dragi

Ziua de 1 Decembrie are o semnificatie foarte mare pentru romani. Aceasta marcheaza un moment important in istoria tarii. Iata ce mesaje si urari de 1 Decembrie 2023 poti sa le transmiti celor dragi. in anul 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare, unde a fost votata unirea Transilvaniei cu Romania si a .

Mesaje si urari de Sfantul Andrei 2023. Trimite cele mai frumoase ganduri sarbatoritilor zilei

Sfantul Apostol Andrei, denumit in popor si ocrotitorul romanilor, este praznuit an de an pe data de pe data de 30 noiembrie, zi in care foarte multi romani isi serbeaza ziua onomastica de nume. Daca sunteti in cautarea celor mai frumoase mesaje si urari de Sfantul Andrei 2023, ati nimerit la locul potrivit. Iata cateva .

Sfantul Andrei 2023: Urari, mesaje si felicitari pentru cei sarbatoriti pe 30 noiembrie

Sfantul Andrei este sarbatorit cu bucurie pe 30 noiembrie 2023. in aceasta zi, sute de mii de romani isi serbeaza onomastica, aducand bucurie si zambete celor dragi. Numele sarbatorite de Sfantul Andrei 2023 Cele mai comune nume ale sarbatoritilor de Sf. Andrei sunt, bineinteles, Andrei si Andreea. Numele Andrei provine din cuvantul grecesc Andreas, care inseamna viteaz, barbatesc.

Mesaje si urari de Sfanta Ecaterina 2023. Cui spunem la multi ani in aceasta zi

Pe 25 noiembrie, crestinii ortodocsi o sarbatoresc pe Sfanta Ecaterina. Cu aceasta ocazie, ti-am pregatit cateva mesaje si urari de Sfanta Ecaterina 2023. Sfanta Mare Mucenita s-a nascut in Alexandria s a dus o viata plina de credinta. Viata Sfintei Ecaterina Sfanta Ecaterina s-a nascut in ultima parte a secolului al III-lea, in Alexandria, Egipt.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )