Libnet.ro
UNICEF

07:45

2023 Procurorii

Libnet Ro
O persoana a fost retinuta la Constanta. DIICOT transmite ca a comercializat diferite cantitati de cocaina

O persoana a fost retinuta la Constanta. DIICOT transmite ca a comercializat diferite cantitati de cocaina

La data de 1 mai 2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Serviciul Teritorial Constanta au decis retinerea unui individ, suspectat de trafic de droguri de mare risc. Potrivit investigatiilor efectuate, in perioada noiembrie 2023 aprilie 2024, inculpatul a fost implicat in detinerea si comercializarea repetata de cocaina .

Un politist din Mures a fost arestat dupa ce ar fi consumat si vandut droguri

Un politist din Mures a fost arestat marti, 9 aprilie, dupa ce ar fi consumat si vandut droguri. Un complice de-al agentului a fost plasat sub control judiciar, ambii fiind acuzati de aceleasi fapte. Politistul din Mures ar fi consumat si vandut droguri Atat agentul de politie, cat si complicele sau sunt acuzati de trafic de droguri de mare risc, detinere de droguri de mare risc, in vederea consumului propriu si efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Din actele de urmarire penala efectuate a rezultat ca, in perioada mai 2023 aprilie 2024, acestia au detinut, vandut si oferit, la date si imprejurari diferite, droguri de mare risc 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) si substante cu efect psihoactiv 2-CMC) catre consumatori de pe raza judetului Mures, au transmis procurorii DIICOT.

Confirmare oficiala de la DNA: Dumitru Buzatu a facut un denunt intr-un dosar de coruptie. A fost audiat

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Vaslui Dumitru Buzatu a fost audiat marti de procurorii Serviciului Teritorial Iasi al DNA intr-un nou dosar de coruptie. DNA a comunicat pentru HotNews. ro ca in momentul de fata Buzatu are calitatea de martor denuntator. Amintim ca fostul baron PSD a fost prins in flagrant de DNA in septembrie 2023, cand primea mita 1,25 de milioane de lei de la un om de afaceri.

Ce avere are Oana Sivache, sefa Administratiei Spitalelor din Bucuresti, acuzata de DNA ca a luat mita plata chiriei locuintei in care statea in Bucuresti

Sefa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Oana Sivache, plasata miercuri sub control judiciar de procurorii DNA, fiind acuzata de luare de mita intr-un dosar privind numirea ca manager interimar a lui Ioan Bogdan Furtuna la Spitalul Coltea, este in functie din aprilie 2023, cand l-a inlocuit pe Cristian Pluta, pe care cateva luni mai tarziu l-a denuntat pentru luare de mita.

Descinderi la grupari suspectate ca au accesat ilegal sute de conturi bancare din Spania si din alte state. Tranzactii ilegale de 2,5 milioane de euro

Procurorii DIICOT fac marti 22 de perchezitii in judetele Valcea, Arges si Sibiu, la trei grupari suspectate ca au accesat ilegal cel putin 630 de conturi bancare deschise in Spania, dar si in alte tari. Valoarea tranzactiilor ilegale prin aproximativ 15% dintre conturile bancare controlate de grupurile infractionale a fost, in 2023, la aproximativ 2,5 milioane de euro, fiind prejudiciate atat persoane fizice, cat si juridice. intr-un singur caz, prejudiciul creat unei companii spaniole a fost de 284. 000 de euro.

Sapte persoane au fost retinute pentru trafic de droguri Printre clienti erau si elevi

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Biroul Teritorial Gorj au retinut sapte persoane, cercetate pentru constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de risc si mare risc. Sapte persoane retinute de DIICOT Acestia sunt acuzati de procurori ca in vara anului 2023, pe raza judetului Gorj a fost initiat si constituit un grup infractional organizat, care si-a desfasurat activitatea pana la data de 14 martie 2024, in scopul savarsirii infractiunii de trafic de droguri.

Un roman, extradat in SUA. Este acuzat ca a fraudat sistemul american de ajutoare de somaj cu peste 5, 2 milioane de dolari

Un barbat care ar fi orchestrat o schema despre care procurorii spun ca a luat aproape 5,2 milioane de dolari in indemnizatii de somaj necastigate din California, a fost extradat din Romania la San Diego, SUA. Romanul extradat in SUA a fost arestat in noiembrie 2023 .

Aproximativ 1,2 tone de droguri confiscate, anul trecut

Politistii au confiscat, anul trecut, aproximativ 1,2 tone de droguri, 6 tone de masa verde, 3 tone de precursori si peste 1,5 milioane de comprimate. Potrivit bilantului activitatii pe anul 2023, prezentat de seful Politiei Romane, Benone Matei, politistii de combatere a criminalitatii organizate, impreuna cu procurorii DIICOT, au desfasurat 897 de actiuni operative in .

Cazul mainii gasite pe un teren viran din Arges: Tanarul suspectat ca si-a ucis tatal a fost arestat preventiv. El este sportiv, practicant de arte martiale

Barbatul suspectat ca si-a ucis tatal, a carui mana a fost gasita, luna trecuta, pe un teren viran din judetul Arges, a fost arestat preventiv sambata seara. Trupul barbatului nu a fost gasit, fiind in schimb descoperite hainele acestuia, intr-o rapa, la aproximativ doi kilometri de locul in care a fost gasita mana sa dreapta, la inceputul lunii decembrie a anului trecut. Procurorii spun ca cel mai probabil crima a avut loc in perioada 18-19 noiembrie 2023.

Viceprimarita din Vaslui, acuzata ca s-a angajat in invatamant cu o diploma falsa, preda elevilor de peste 30 de ani: Avea elevi la olimpiade

Viceprimarita in comuna Codaesti, pe listele PNL si profesoara de limba romana, Lenuta Damian este acuzata de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, a comunicat Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, la solicitarea Libertatea. Retinerea profesoarei a socat comunitatea locala Procurorii urmeaza sa stabileasca in cursul zilei de vineri daca vor solicita instantei arestarea preventiva. Ancheta procurorilor, facuta publica ieri, odata cu arestarea profesoarei, vizeaza perioada 2007-2023, dar Lenuta Damian preda limba romana la liceul din Codaesti de peste 30 de ani, au precizat surse din unitatea scolara pentru ziar.

Cazul socant al barbatului calcat intentionat cu masina: o femeie este motivul rafuielii. Ce au stabilit procurorii VIDEO

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au dispus retinerea barbatului care sambata, 30 decembrie 2023, a trecut cu masina, intentionat, peste un alt barbat cu care se sicanase in trafic. Conflictul intre cei doi era mai vechi, fiind implicata si o femeie.

Substante interzise descoperite intr-o pereche de papuci de casa

La data de 24 decembrie 2023, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Biroul Teritorial Satu Mare au desfasurat o operatiune spectaculoasa la frontiera tarii, soldata cu retinerea unui individ suspectat de trafic ilegal de substante psihoactive. La data de 24. 2023, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata .

Operatiune de amploare, in Cluj! 7 persoane au fost retinute pentru trafic de droguri. Cu ce sume le vindeau

Joi, 21 decembrie 2023, au avut loc ample perchezitii in Cluj, unde sapte persoane suspectate de trafic de droguri si substante psihoactive au fost retinute de politisti si procurorii DIICOT. 7 persoane au fost retinute pentru trafic de droguri inCluj Joi dupa-amiaza, au avut loc 25 de perchezitii domiciliare in Dej, Gherla si Cluj-Napoca, vizand persoane suspectate de trafic de droguri si comercializarea de substante cu efecte psihoactive, conform IPJ Cluj si DIICOT, scrie Spynews. ro.

Dani Alves a aflat cand va fi judecat pentru viol. Procurorii au cerut o pedeapsa foarte mare

Dani Alves, fostul jucator al nationalei Braziliei, traieste cosmarul vietii sale. Aflat in inchisoare din luna ianuarie, dupa ce o tanara l-a acuzat de viol, acesta va fi, in sfarsit,.

Legea junglei de la Spitalul Judetean din Botosani. Detalii DNA despre circuitul spagilor

Procurorii DNA arata, in referatul prin care cer arestarea preventiva a 11 persoane, ca la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, functiona legea junglei, fiind nevoie ca un candidat sa aiba pila puternica, dar si bani suficienti, o suma care in 2023 sarea de 10. 000 de euro.

ASSMB sustine ca ancheta DNA vizeaza contracte semnate de fostul director general

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti ASSMB) sustine ca ancheta DNA la aceasta institutie se refera la contracte semnate de fostul director general al ASSMB, Cristian Pluta. ASSMB a transmis aceasta informatie printr-un comunicat de presa, in urma actiunii pe care procurorii DNA au desfasurat-o, la data de 12 decembrie 2023, la sediul ASSMB.

Metoda loverboy descoperita de DIICOT. Sapte suspecti anchetati pentru trafic de persoane si proxenetism

La data de 12 decembrie 2023, procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie din cadrul D. Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, au desfasurat un total de 9 perchezitii domiciliare in municipiile Bucuresti si Ploiesti, precum si in judetul Ilfov. Acestia .

Cine este secretarul general adjunct din Finante Ioan-Cristian Purice, al carui birou ar fi fost sigilat de DNA in ultimii doi ani el a cumparat 17 terenuri Cati bani a castigat anul trecut

Procurorii DNA ridica documente, marti, de la Ministerul Finantelor, fiind vizat Secretariatul general, Ioan Cristian Purice, conform unor surse judiciare citate de Digi 24. Potrivit declaratiei de avere depusa in vara lui 2023, el a cumparat circa 17 terenuri in ultimii doi ani in suprafata de peste 18. 000 de metri patrati.

Perchezitii intr-un dosar de droguri si act sexual cu un minor, in Satu Mare

La data de 10 decembrie 2023, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Biroul Teritorial Satu Mare, in colaborare cu politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare, au demarat o actiune ampla, efectuand 31 de perchezitii domiciliare in judetele Satu Mare si Maramures. Operatiunea face parte .

Citu, la iesirea de la DNA: Mi-am indeplinit atributiile de prim-ministru cu respectarea legislatiei in vigoare

Senatorul Florin Citu, fost premier, sustine ca a aprobat achizitiile de vaccinuri anti Covid cu respectarea legislatiei in vigoare. Citu a facut aceasta declaratie in fata jurnalistilor, la mijlocul zilei de 6 decembrie 2023, imediat dupa ce a iesit din sediul DNA. Fostul premier Citu este acum anchetat de procurorii DNA sub acuzatia ca, .

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )