Libnet.ro
UNICEF

20:00

2024 Japonia

Libnet Ro
Locul total interzis pentru oamenii obisnuiti, de ce nu are voie nimeni sa calce aici. Misterul insulei Hashima din Japonia

Locul total interzis pentru oamenii obisnuiti, de ce nu are voie nimeni sa calce aici. Misterul insulei Hashima din Japonia

Romania si-a aflat adversara din optimile Billie Jean King Cup 2024

Echipa feminina de tenis a Romaniei se va duela cu Japonia in optimile de finala ale competitiei Billie Jean King Cup, potrivit tragerii la sorti care a avut loc marti, la Londra.

Salonul auto international Auto China 2024 se deschide la Beijing

Vor fi prezentate peste 100 de modele noi de masini din China, Marea Britanie, Germania, Franta, SUA, Coreea de Sud si Japonia.

Val de cutremure puternice azi. Unde a lovit seismul de 5,6 in urma cu putin timp

Japonia, denumita si Tara Soarelui Rasare, este una din zonele cu o activitate seismica ridicata, astfel ca nu ar mai trebui sa surprinda faptul ca a avut loc un val de cutremure puternice azi, cu unul de cel putin 5,6 grade pe scara Richter. Val de cutremure puternice azi, in Japonia Anul 2024, din pacate, .

Cea mai mare problema a masinilor electrice ar putea fi rezolvata de cercetatori. Descoperirea fascinanta din domeniul bateriilor

Cercetatorii au facut un pas urias in rezolvarea uneia dintre cele mai stringente probleme ale vehiculelor electrice: autonomia limitata. Potrivit unei recente descoperiri publicate de The Independent, o echipa de la Universitatea Metropolitana Osaka din Japonia a dezvoltat un nou proces care ar putea duce la crearea bateriilor reincarcabile de generatie urmatoare, capabile sa dubleze .

Trenurile de mare viteza din Japonia nu intarzie aproape niciodata, dar un sarpe a reusit imposibilul

Stim ultimele nationale de handbal feminin calificate la Jocurile Olimpice

Selectionatele feminine de handbal ale Ungariei, Suediei, Germaniei si Sloveniei au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa ce Spania si Olanda isi asigurasera anterior biletele pentru JO 2024 la turneele preolimpice desfasurate la Debrecen Ungaria), Neu-Ulm Germania) si Torrevieja Spania). in Grupa A, Ungaria a invins Japonia cu 37-28, Katrin Gitta Klujber .

Japonia demonstreaza levitatia: Cum a fost posibil, conform oamenilor de stiinta

Tatuaje traditionale japoneze, Irezumi, la Timisoara. Vine un maestru italian care a studiat 20 de ani in Japonia

A doua editie a evenimentului Timisoara International Tattoo Convention va avea loc intre 12 si 14 aprilie 2024, la Iulius Town. Vor participa peste 70 de artisti tatuatori din tara si stranatate, iar organizatorii au pregatit si foarte multe surprize.

Cutremur devastator in Taiwan. Seismul de 7,4 a distrus un oras intreg. Bilantul victimelor, anuntat de autoritati UPDATE

Un cutremur devastator s-a produs, miercuri dimineata, in Taiwan. Seismul de 7,4 a distrus un oras intreg. Deocamdata, numarul victimelor nu este cunoscut, insa zeci, chiar sute de persoane ar putea fi blocate sub cladirile prabusite. Este stare de alerta si in Japonia. Cutremur devastator in Taiwan Update miercuri, 3 aprilie 2024, ora 12:55. Un prim .

Cum au stricat schimbarile climatice distractia intr-una dintre tarile cu cele mai multe festivaluri in cinstea florilor de cires

In tari precum Coreea de Sud si Japonia este mare bucurie in perioada de primavara in care infloresc ciresii, insa 2024 a adus suparare, fiindca vremea rea din martie a facut ca prea putini ciresi sa fie in floare in Coreea de Sud cand au fost programate festivalurile organizate exact in cinstea acestor arbori.

O infectie bacteriana rara si periculoasa se raspandeste rapid in Japonia. Ce cred specialistii

O infectie bacteriana rara si periculoasa se raspandeste foarte rapid in Japonia, avertizeaza specialistii, iar oficialii incearca sa afle care era cauza. Bacteria streptococcus pyogenes se raspandeste cu rapiditate, in Japonia Se estimeaza ca in 2024 va depasi numarul record de anul trecut si cresc ingrijorarile ca cea mai severa si potential mortala forma a bolii streptococice de grup A STSS) va continua sa se raspandesca, dupa ce s-a confirmat prezenta unor tulpini infectioase in Japonia, scrie G4media.

Un seism de magnitudine 6,1 s-a produs la Fukushima, in Japonia

UPDATE INFP precizeaza ca seismul care a avut loc vineri in apropiere de Fukushima a avut magnitudinea de 6,1. in ziua de 14 Martie 2024, la ora 17:14:39 ora locala a Romaniei), s-a produs in EASTERN HONSHU, JAPAN un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6. 1, la adancimea de 50. 0 km.

Studiu Deloitte: pretul, primul criteriu in alegerea masinii. Motoarele pe combustie interna revin pe crestere in preferintele consumatorilor

Pretul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru urmatoarea masina pentru consumatorii de pe pietele dezvoltate, inclusiv Germania 55%), Japonia 58%) si Statele Unite 59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India 65%) si Asia de Sud-Est 62%), iar performanta vehiculelor, pentru cumparatorii din China 53%) si Coreea de Sud 55%), potrivit Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. in acelasi timp, masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere in preferintele consumatorilor din anumite piete, respectiv SUA 67%, de la 58% in 2023), Asia de Sud-Est 52%, de la 50%) sau Germania 49%, de la 45% 2023).

CM Tenis de masa (f): Romania, invinsa in sferturi de Japonia - Tricolorele vor fi prezente la JO 2024

Calificata deja la Jocurile Olimpice de la Paris, echipa feminina de tenis de masa a Romaniei nu a reusit sa obtina mult dorita medalie la Campionatul Mondial, dupa ce a fost invinsa in sferturi de Japonia, scor 3-0.

Un cunoscut fotbalist nipon a dat in judecata doua femei care l-au acuzat ca le-a agresat sexual, cerand daune de 1,2 milioane de euro

Junya Ito, un cunoscut fotbalist japonez, cu 54 de selectii si 13 goluri in reprezentativa nipona, a fost dat in judecata de doua femei pentru ca le-ar fi agresat sexual in 2023, intr-un hotel din Osaka, dupa un meci intre Japonia si Peru. in urma acestor acuzatii, conducerea echipei nationale nipone a luat o masura dura, excluzandu-l din lot pe Ito, care a ratat partida disputata impotriva Iranului, din sferturile Cupei Asiei 2024, pierduta cu 1-2. Fotbalistul nipon le-a dat la randul sau in judecata pe acuzatoarele sale .

Cel mai lung tunel din lume care trece pe sub apa. Unde se afla, cat a costat constructia impresionanta

Tunelul Seikan din Japonia este cel mai lung tunel cu o sectiune subacvatica din lume, avand o lungime totala de 53,85 kilometri, dintre care aproximativ 23,3 kilometri se afla sub fundul.

Kansas City a castigat Super Bowl 2024. Taylor Swift a venit din Japonia sa-si sustina iubitul Usher a sustinut spectacolul de la pauza (VIDEO)

Kansas City Chiefs a invins San Francisco 49ers si a castigat Super Bowl pentru a treia oara in ultimii cinci ani. La meci au fost prezente numeroase vedete, intre care Taylor Swift, iubita lui Travis Kelce star al echipei Kansas City. Usher a fost capul de afis al spectacolului de la pauza.

Castigatoarea Miss Japonia 2024 a renuntat la trofeu, dupa ce s-a aflat ca se iubeste cu un barbat insurat

Karolina Shiino, castigatoarea concursului de frumusete Miss Japonia, a renuntat la trofeu dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu un barbat casatorit. Tanara in varsta de 26 de ani starnise deja o dezbatere nationala, din cauza faptului ca s-a nascut in Ucraina.

Miss Japonia renunta la titlu, dupa ce s-a aflat ca iubeste un barbat casatorit:I-am tradat pe cei care m-au sustinut

Miss Japonia 2024 a renuntat la titlu, au anuntat luni organizatorii competitiei, in urma unui reportaj al unui saptamanal care a relatat despre relatia acesteia cu un barbat casatorit.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )