Libnet.ro
UNICEF

19:15

2024 Premierul

Libnet Ro
Motivul pentru care unii pensionari nu au primit pensia inainte de Paste 2024. Explicatia Postei Romane

Motivul pentru care unii pensionari nu au primit pensia inainte de Paste 2024. Explicatia Postei Romane

Premierul Marcel Ciolacu a promis, inainte de Paste, ca romanii isi vor primi pensiile inainte de sarbatori, astfel incat sa isi poata face cumparaturile din timp. Cu toate acestea, multi s-au trezit ca nici pana astazi nu le-a fost virata suma in conturi sau nu au primit pensia la usa de la postasi. Care este .

Marcel Ciolacu pune capat speculatiilor: Banii pentru recalcularea pensiilor sunt prinsi in buget

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are bani pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda informatiilor aparute in ultima perioada referitor la riscul de a nu se face aceasta marire a veniturilor pe baza noii legi a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024 au fost alocati bani inclusiv pentru majorarea pensiilor prevazuta pentru luna septembrie.

Marcel Ciolacu confirma fondurile pentru recalcularea pensiilor: Perspectiva majorarilor in septembrie

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are fonduri pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda speculatiilor recente privind riscul unei intarzieri a acestei cresteri in conformitate cu noua lege a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024, au fost alocate sume inclusiv pentru majorarea pensiilor planificate pentru luna septembrie. Datele din primul trimestru arata clar: .

Ciolacu pune capat speculatiilor: Banii pentru recalcularea pensiilor sunt prinsi in buget!

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are bani pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda informatiilor aparute in ultima perioada referitor la riscul de a nu se face aceasta marire a veniturilor pe baza noii legi a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024 au fost alocati bani inclusiv pentru majorarea pensiilor prevazuta pentru luna septembrie.

Jignitul secolului premierul Romaniei jignit de cetatenia romana!

Partidul SOS Romania a transmis un comunicat de presa referitor la faptul ca premierul Romaniei este jignit de cetatenia romana. Domnule Ciolacu,in 2024 romanii nu va vor mai jigni sa va mai aleaga sa reprezentati Romania! RAUS PSD! Nimeni nu putea sa fie mai sincer vreodata in aceasta clasa politica mizerabila, cum a fost premierul .

Marcel Ciolacu declara razboi jocurilor de noroc. Ce se intampla cu pacanelele in Romania

Vesti rele pentru romanii care detin aparate de jocuri de noroc in localitatile din Romania. Marti, 30 aprilie 2024, premierul Marcel Ciolacu a facut un anunt major pentru operatii care nu-si retrag urgent aparatele de jocuri de noroc din zonele cu mai putin de 15. 000 de locuitori. Ce se va intampla de acum inainte? Marcel .

Marcel Ciolacu anunta suplimentarea programului national Masa sanatoasa cu aproape 100 de milioane de lei (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern ca va fi suplimentata finantarea programului national Masa sanatoasa cu aproape 100 de milioane de lei, masura menita sa combata abandonul scolar: Azi suplimentam si finantarea Programului national Masa sanatoasa cu aproape 100 de milioane de lei. Astfel, fondurile totale alocate in 2024 acestui program de combatere a abandonului scolar depasesc 1,1 miliarde de lei. De o masa sanatoasa in scoli vor beneficia circa 460. 000 de copii.

Gabriela Firea isi depune candidatura la functia de primar general, in prezenta lui Ciolacu

Gabriela Firea isi depune oficial candidatura pentru functia de primar general al Capitalei, in ziua de duminica, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfasura la Biroul Electoral de circumscriptie al Municipiului Bucuresti, de la ora 14. PSD a anuntat ca, la actiunea de depunere a candidaturii Gabrielei Firea, va fi prezent si presedintele PSD, premierul .

Gafa facuta de Marcel Ciolacu in public. Declaratia care i-ar putea deranja pe moldoveni: Va rog sa nu ma jigniti!

Premierul Marcel Ciolacu a facut joi, 25 aprilie 2024, o gafa de zile mari la Timisoara. Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei MDM) sustine ca prezenta lui in fruntea Guvernului este o jignire pentru poporul roman, dupa ce politicianul a sugerat ca moldovenii sunt vrednici de dispretuit. Gafa facuta de Marcel Ciolacu fata de moldoveni Joi, .

Trump si Viktor Orban, gata de o noua alianta conservatoare. Tinta pentru 2024: sfarsitul hegemoniei liberale si instaurarea unei ere a suveranitatii

Donald Trump este pregatit sa reinnoiasca o alianta conservatoare cu Viktor Orban, a declarat vineri candidatul republican la Casa Alba, intr-un mesaj video difuzat la o conferinta de la Budapesta la care premierul maghiar a anuntat planuri mari pentru alegerile de anul acesta din Europa si SUA, scriu Reuters si Associated Press.

Viktor Orban anunta ca 2024 va fi anul inlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranista

In acest an ar putea lua sfarsit o perioada ingrata a civilizatiei occidentale, prin inlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranista, a afirmat joi premierul ungar Viktor Orban, in discursul de deschidere al reuniunii de la Budapesta a Conferintei Actiunii Politice Conservatoare conservatorii americani si aliatii lor), transmite MTI, preluat de agerpres. ro.

Premierul Ciolacu a convocat sedinta de guvern la Timisoara, unde PNL a acceptat sa sustina candidatul PSD

Sedinta de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfasura la Timisoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul Romaniei. Programul oficial al premierului Ciolacu in ziua de 25 aprilie incepe la Bucuresti, la Palatul Victoria, la ora 9, printr-o intalnire cu Jutta Urpilainen, comisar european pentru parteneriate internationale. Imediat dupa aceea, premierul Ciolacu .

Daniel Baluta, candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 4: Vom reusi sa schimbam fundamental Bucurestiul

Daniel Baluta si-a lansat candidatura pentru un nou mandat in Sectorul 4. Alaturi de el la eveniment s-au aflat si Gabriela Firea si premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat ca este nevoie de o lege speciala a Capitalei si ca dependenta primarilor de sector de primarul general nu trebuie sa mai fie atat de mare.

Marcel Ciolacu, la bilantul proiectelor de investitii realizate de primarul Sectorului 4: Daniel Baluta merge cu pasi repezi catre al treilea mandat. Primarii performanti sunt cei care fac diferenta (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a participat la prezentarea proiectelor de investitii realizate de primarul Daniel Baluta al Sectorului 4 in mandatul 2020-2024, miercuri, si a spus despre edilul social-democrat ca merge cu pasi repezi catre al treilea mandat.

Surse: Toate pensiile vor fi livrate inainte de Paste, atat cele prin Posta cat si cele de pe card! Hotarare de guvern emisa special in acest sens

Rasturnare de situatie in cazul livrarii cu intarziere a pensiilor in luna mai. Premierul Marcel Ciolacu o someaza pe ministra Muncii ca banii sa ajunga la oameni inainte de sarbatorile pascale.

Marcel Ciolacu: Decizia ca PSD si PNL sa mearga cu proprii candidati la Primaria Capitalei a fost dificila

Premierul Marcel Ciolacu spune ca decizia ca PSD si PNL sa mearga cu candidati proprii la Primaria Bucuresti a fost una grea, dar cea mai buna pentru bucuresteni.

Premierul Ciolacu a convocat brusc o sedinta de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neasteptate, o sedinta de guvern, pentru ziua de marti, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului Romaniei, sedinta Executivului incepe la ora 12,30. Anuntul privind organizarea acestei sedinte a fost transmis de Executiv in seara de 22 aprilie, la ora 22,44 deci foarte tarziu. Nu exista deocamdata informatii despre actele .

Investitiile Guvernului Ciolacu conduc la o crestere semnificativa a productiei industriale in Romania

Premierul Ciolacu isi valideaza strategia de investitii, pe masura ce productia industriala a Romaniei inregistreaza o crestere notabila in 2024. Potrivit datelor publicate de Eurostat, tara noastra inregistreaza o crestere de 2,7%, situandu-se printre liderii Uniunii Europene in acest domeniu. Investitiile masive in industrie si constructii, demarate de Guvernul Ciolacu in 2023, incep sa-si arate .

Pariul Guvernului Ciolacu pe investitii, validat de cresterea productiei industriale

Abordarea asumata de premierul Ciolacu, prin alocarea de resurse majore pentru sustinerea fara precedent a investitiilor isi arata rezultatele si in 2024.

Statul Qatar va avea investitii in Romania de 15 miliarde de euro, anunta premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu in Qatar, in perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv dezvoltarea in Romania a unor proiecte de investitii in valoare de 15 miliarde de euro, a anuntat Guvernul Romaniei. De asemenea, prim-ministrul Romaniei se va intalni cu reprezentanti ai comunitatilor de romani din Qatar. Statul Qatar este un partener .

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )